БСП и НДСВ с тъмни очила на опелото на убития Тасев

На опелото на президента на Локомотив Пловдив Александър Тасев дойдоха депутатите от левицата Иво Атанасов и Мая Манолова, както и депутатите от НДСВ Ваня Цветкова и Борислав Владимиров.

Обратно в новината

Коментари - БСП и НДСВ с тъмни очила на опелото на убития Тасев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако слушаш приказките на разни политици и депутати, то става въпрос за един прекрасен човек чист като детска сълза. Тогава какво излиза? Разхожда се някой с един пистолет и гледа един пич си чете вестника в един джип. Отива и бам-бам и го застрелва. Разхожда се един друг, и той с пистолет, и гледа Емил Кюлев спрял на светофар. Ах, чакай да го застрелям. И бам-бам, хайде и тоя го отстреляха невинен. Ама тия ни взеха съвсем за канарчета. Бил подарил апаратура на не знам си коя болница. Той тая апаратура я е купил за себе си. Нали има байпаси? Той не иска да го оперират с брадва и тесла. Христо Бонев по-рано се прехласваше и по Георги Илиев. Г-н Илиев така, г-н Илиев иначе, ама той е прекрасен човек. Ние ли не знаехме кой беше тоя прекрасен човек? И тоя Тасев, всички разказват как купувал и фалшифицирал избори и си отхранвал политическо лоби, но го разказват с умиление, като че ли това е най-нормалното нещо на света. Политически боклуци! Ще кажа само едно - Кой каквото е търсил, го е намерил!

това спохожда всеки, който се занимава с незаконни неща. Въпрос на време е да си замине, дори и след като се откаже от порочния си бизнес... Световно потвърден факт. Просто на някои хора им харесва да живеят на ръба. Много зависи на къде ще ги избие. Едните карат сърфове и сноуборди, другите продават дрога и оръжие. Понякога се занимават и със сърфове и с оръжие или наркотици... Дори американската пропаганда го признава. Най-лудите са руснаците и дивите сърби. След това сме ние и италианците. Корупция е имало, има и ще има. Въпросът е да подлежи на контрол и да не пречи на нормалното общество прекалено много. По цял свят я има. Няма място на света, където да живеят хора и да е без корупция...

Една дума само стига,всичко е очевидно - МУТРИ

s darenijata se e potrudil da si is4isti savestta...

В такива случаи-прокурора на погребението- там са съучастниците!

всички коментари са на много прости и не възпитани хора!!! хора на които все някои друг им е виновен за мизерният живот който водят!!! нещастници!!! КОЙТО Е ПИСАЛ ТОВА, ДА ОТИДЕ СКОРО ПРИ УБИТИЯ! ГАД МРЪСЕН КОЙ ТЕ Е РОДИЛ! ТАКЪВ КЬОРАВ простак! АЙ СИКТЕР БЕ КОМУНИС..

Какво сте заревали за тоя... Получи си заслуженото. Някой знае ли как е натрупал богатството си? Спонсор ми бил!!!!!!! Като не е плащал заплати и възнаграждения на хората си. По специално от черешовия бизнес откъдето е тръгнал. Ще дойде на погребението червено-царската мафия я, нали им раздаваше пари и участваха в незаконния му бизнес. НА КУЧЕТО - КУЧЕШКА СМЪРТ!!!!!!!!!!!!!

СЛУШАЙ БАРО?! НА ДНЕШНО ВРЕМЕ В ТАЗИ ШИБАНА ДЪРЖАВА МНОГО ПАРИ СЕ ПРАВЯТ С ВЛАСТ , КОРУПЦИОННИ СХЕМИ И НЕ ЛОЯЛНОСТ КЪМ ХОРАТА КОИТО СА ТЕ СЪЗДАЛИ!!! КРАЯТ Е ВИДЕН ЗА ВСИЧКИ, А ТЕ БЯХА МНОГО. КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ ЖОРО ИЛИЕВ И БРАТ МУ, минеш през стотиците умирисали бъзето на прехода, ТА ДА СВЪРШЕМ И ДО ТОЗИ БИЗНЕСМЕН!!! ПРОЦЕСЪТ Е НЕОБРАТИМ, ИМА ЛИ МРЪСНИ ПАРИ, ЩЕ ИМА И МНОГО УБИЙСТВА И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА...............

Само една вметка, този муртвец в Кюстендил от 20 години е известен. Прякора му беше Остап, баща му му даде начален тласък като партиен лидер от БКП в Кюстендил. Направи първите си кинти(извинете за жаргона) 89година като се преобличаха с негови аверчета по слунчев бриаг като полицайчета и обираха куде каквото сварчт по хотелите там. Тъжно ми е че 100 000 души от България го познават прекалено добре дълги години и сега мълчат зверски. Толкова глупости праочетох из форумите че ми е даже болно че никой не го съзря, но така или иначе мога спокойно да кажа че ДС(БК(с)П тоест държавата отстран

ТОва е форум, Браво на Жанката: Вашият коментар е добавен и ще бъде прегледан от оператор преди да бъде публикуван. Благодарим ви

Само ЛЕВСКИ, але, але але...

Рано или късно нещата в природата се уравновесяват, не прави на другите това, което не искаш на теб да ти се случи - ако щтете го наричайте Бог, ако щете-Аллах, но това е най-железния природен закон!!!!

Остава и да се открият пари дадени от покойния за ГОЦЕкампанията и тогава няма пъзел,няма мозайка.А такива има и повечето са все от покойници..ВЕЧЕ.

romski lideri i shef na kulata, nqma 6to..aide,sledva6tiq

Време било да престанат да се стрелят. /zaro ,14.30/ Сакън,не говори такива работи! Та има ли по-хубаво риалити шоу от това?

tiq dwamata bez o4ila sa otwratitelni a s o4la sa naprawo jalki Mir na praha mu

Бедните кюстендилски депутати!Осиротяха,м когато сняг забръска, що ще чинат те зимъска?Мъкаааааа!

Ами какво ще стане сега с нескончаемите далавери на Красимир Папучаров-основен играч в Югозападен университет-Благоевг близки си бяха за определени неща с покойния.

Типична, като от учебник, картинка на мафия. България не може да се самоуправлява, нека да дойдат някакви немци тук.

Коритаров май напипа номера .Убийство преди сделка в Елин Пелин и минала сделка в Сливен за газифициране.Явно е кат бял ден енергийна война.Сега от еврофондовете се дават пари за тази система и някой по силен игра4 иска да се намеси.Какви ли още кирливи ризки ще се появят до месните избори? Дано не убият най накрая и нас с някой атом. Бог да го прости ! Употребен и опян !Амин.

Защо никой не казва нещо за това кой го е убил? Не е ли той виновника? Убиха човек и вие решавате, че е виновен щом са го убили... Този човек не е осъден от съд на смърт, за да казвате, че така му се пада... каква е вината му, че има пари, а вие нямате, че някой му бил дал пари да започне - че те на много им бяха дадени пари и нищо не направиха... Този човек си е платил вече за пред човеците, сега само Бог може да го съди...

Вече не им е нужен. Убиват си го и си го погребват.

няма ли кой да ги избие всичките тия бе,с всеки изминат ден тая държава става все по нереална,не усещате ли.Колко семейства са разплакали......

След като треньора с гранични психоотклонения рева за Жоро Илиев ,сега Любо Ганев реве за своя припознат баща Тасев.А за Зума...няма думи.Може да сте били големи спортисти,но без топката сте едни големи изтривалки на политическата мафия.Стига гьонсурати в тази държаваааа!!!

САМО БСП ЗА ДА МОЖЕ ДА КРАДЕМ ОЩЕ

Оказа се че Бг е пълна с чакали и хиени. Само чакат някой да умре и почват да му ръфат месата. Срамота! За мъртвите или добро или нищо, ама това не сте го чували.

Толкова ли не разбрахте че в България им само една партия, това е Българската Комунистическа Партия и че партийките НДСВ, ДПС и СДС са просто рожби на партията майка. Не разбрахте ли също, че честни избори при нас няма?Както и в Българското Футболно първенство така и при изборите предварително се знае кой ще е победител.Гласуваме единствено за да разберат какво е народното настроение, това е! който се докопа до пая, яде, който не може...работи за 300 лева или бяга в чужбина. Хайде със здраве!

Застрамете се!Стига с тази дива злоба!По -рано или по-късно всеки от нас ще стигне до гроба.

ясно е че и политици са забъркани в тази история.......

Е, ако това не е доказателство за срастването на мафията с политиката, здраве му кажи!

Да видим следващите бизнесмени и скърбящите за тях политици.

Слави Бинев си е пич от всякъде.Той беше единствения който се опълчи срещу Гериги Илиев и то когато той беше недосегаем.Направи го не мутренски ,а по цивилизовен начин като заведе дело в съда.Така ,че първо се хванете за др.мутри който щъкат иот партия в партия и най накрая за Бинев.

Шеф на митница, ромски лидери, народни представители, членове на Висшия съвет на БСП, разследване за контрабанда на горива, зам. председател на Столичния общински съвет, футболен отбор, най-големия търговец на череши /да си спомним какви борби имаше през 90-те години кой да монополизира тази търговия/, настоятел на Югозападния университет, даряване на средства на несретници, докарани до това положение от същите тези дарители - невероятно преплитане на престъпен бизнес, полулегален бизнес, властимащи, обществени организации, спортисти. Типична картина на МАФИЯ в най-чист вид в епохата на първоначално натрупване на капитали. Народе !!!!!

Стига с глупави статии,констатации и внушения.Това могат да го правят само помияри и отрепки.Други помияри и отрепки изтребват вис6и помияри и отрепки а само Стига е прав!!!!!!!!!!!!Дока един ден стане помияр и отрепка и баде освиткан от немуподобен...

И ТИМ-аджиите ще си доидат на ред,спокойно,вчера ги споменаха че са най-богатите в държавата барабар с черепа.Нема начин да не се прииска някой да им сложи ръка на имането...така че ТИМ,вълка,черепа,мад и маргините е нейзбежно а не ги четем,въпрос на време е.....

Плакали плакалииииии. Сега кой ще дава парички. Те са сикнали да смучат. Те познават само една посока на движението - от другите към тях. Като цигара с филтър-само смучиш. И те смучат смучат и няма насита.

лека му пръст на човека!Аз го познавах и смея да твърдя,че не се занимаваше с тъмни зделки.Беше голям бизнесмен!

Leka my prst,na 4oveka.

ДРУГАРЮ И ОТ ДЕ ПАРИ ЗА АПАРАТУРА НА СТОИНОСТ 450000?МОЖЕБИ ОТ ЗАКУСКИ?АМА ТИЯ ПЕСТЕЛИВИТЕ НЕЩО ПОЧНАХА МНОГО БЪРЗО ДА ЗАСТИВАТ КАТ ЖАБИ БЕ?

СКОРО ВСИЧКИ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ БИЗНЕСМЕНИ ИЛИ ОЩЕ НАРИЧАЩИГИ МАСТИТИ БИЗНЕСМЕНИ ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ ОТЛЕТЯТ ЗА ОРЛАНДОВЦИ САС ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ.

Боби, Слави Бинев е в листата на Атака за евродепутати.

Kato 4eta vsi4kotova sevijda 4e v BG ne6tata ne 6tese optavqt skoro.Jalko.

ами да, ходете господа на погребенията на скъпите си другари, та и на вас да ви дойдат

Сутринта при Коритаров беше Любо Ганев бизнес партньор на гръмнатия. Доказа поговорката че високите етажи са зле мебелирани-думи като за некролог скърби човека бизнеса му отива на вятър мозъкът на далаверите отлетя в небитието

КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ТЕЗИ TIMAGII ОТ ВАРНА? КОЙ Е ГЛАВАТАРЯТ ИМ? ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДА ЗАВАРДИМ ПАРЛАМЕНТА И ДА НИ ПУСКАМЕ ДЕПУТАТИТЕ НАВЪН ДОКАТО НЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА! МРЪСНИ МОШЕНИЦИ...

с очила ходят,че много са им зачервени очите от плакане. Пък тези народни представители от Кюстендил дали ходят на погребението на всеки техен градски, или само по партийна линия се уважават. Но с такива тъмни очила съм виждала да ходят на погребенията на всички големи БИЗНЕСМЕНИ. Учат се другарите комуняги

Това и в онези гниещи капиталисти го няма... видяхте ли какво занчи ЕЛИТ? ега ти помиярите и ...нямам думи защо тези мане...пардон проститутки се сърдзят ...нали са си лика-прилика оооооо срам ме е че няма поне един елитен човек в тази страна наречена българия...писна ми от тъпи и неуки тикащи се напред политици от всичик партии и движенийца..СТИГА Н да гласувам за никого