Коментари - 6-7 милиарда лева отиват за подкупи у нас годишно | dnes.dir.bg
назад

6-7 милиарда лева отиват за подкупи у нас годишно

6-7 млрд. лева годишно се дават за подкупи в България, каза при представянето на доклад на Центъра за изследване на демокрацията един от неговите автори доц.д-р Константин Пашев, главен експерт в ЦИД.

Обратно в новината

Коментари - 6-7 милиарда лева отиват за подкупи у нас годишно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами не даваш и никой никаде не те поглежда,то на лекар,то при следовател,при полицай - абе рошветовска държава, Те с мъката и болката ти се подиграват и те скубят и с тези спечелени по този начин пари,купуват на техните си дечица лакомства,и какво ли не

NE NA KORUMPIRANOTO PRAVITELSTVO I POLITIZI

ne e verno ! deset pati pove4e !

Докато има гласуване с чужди карти в Парламента и срастване на власт с престъпност,корупция няма да намалее!Напротив-мож би и тази посочена цифра да е много повече!!!Всичко в тая държава е въздух под налягане!!!

това го вярвам, познавам лично човек които е дал над 20 000 000 само от началото на годината, само че, големите рушвети ги искат в кг. определена копюра а не като брой пари :)) кой ще тръгне да ти брой сак с пари на мястото на размяна примерно - кантара и край.

ПРИЕМАМ ПОДКУПИ-В ПАРИ ИЛИ В НАТУРА!!! ЧАКАМ ВАШИТЕ ОФЕРТИ,МОЖЕ И ТУК ДА ГИ ОТПРАВИТЕ. ПРИ ПРОЯВЕН ИНТЕРЕС ОСТАВЕТЕ КООРДИНАТИ! СРОК -БЕЗСРОЧНО

Предлагам да опандизят цялата държава-слагат ни в решетки и толкоз! Или нас или управниците! Изход няма. След като държавници.

З а д а ч к а - з а к а ч к а. За колко години ще се изплати външният дълк на България с корупционните пари?

6-7 млрд. лева годишно се дават за подкупи в България -това е докато има какво да се приватизира, след това ... щетите корупцията от 2006 г., възлизат на 1,2 млрд. лв. - това не е истина защото ако 6-7 млрд. лв е приватизацията годишно това значи 25-28 млрд. щети, сумите за корупция са с пъти по-малки от щетите.

Не си виждам поста от предиобяд, затова пак ще го напиша, дано този път излезе. Стига с тия доклади и анализи. Това е параполицейска организация, пишат по поръчка и обработват общественото мнение.

ГРЕШКА ИМА НЯКАКАВА, ДРУГАРИ, НЯМА ПОДКУПИ ПРИ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО.

a sred tolkova bezmisleni komisii i ministerstva ,za6to nqma agenciq sre6tu korupciqta za polovinata ot zagubata da se dadat za visoki zaplati na nezavisimi slujiteli 6te namalee korupciqta na polovina ama nali taka e podobre da se krade qko.sram i pozor evrop draj se

ти май си си проспал уроците по математика, вй специялисти и политици се ивъдихте всички жалки смешковци не знаете колко е 2+2 пък разбирате от политика и президенти

Къв президент кви пет лева. Нали пернишкото дърво е от същата страна на казана с манджата. Да не си мислите че няма за него тлъст пай? Всички от горните етажи са навързани като сниски черва и крадт като за последно, а то се случва трети път

Хайде стига! Тия галфони от ЦИД прекаляват! 7млрд!? Ами това е над 50% от приходната част на РБюджет - за 2006 тя възлиза на 12,289млрд. Закрийте тези пияни галфони! Закрийте корумпираната държава! Всички да гласуваме за Атака и ако те се окажат червиви тогава да искаме референдум за обявяване на България за протекторат - на Англия, Сащ, Китай,Замбия -все ще е по-добре от сега!

Малко,малко....Още дайте...БСП БСП уууууууууууууууууууу

Caste ot danacnite inspektori ot danacna slluzhba Sredec v Sofia sa korumpirani do gusha.Ne iskat da priklljucvat kato horata revizite na firmite bez da pollucavat podkupa na reka predvaritellno.Njako iska 500 leva kesh ,njakoi kazva ce iskat ot 2 % i na gore. Neponosima e situaciata veve v taja danacna Slluzhba.

Боже мой,това не истина!!!Че то ако ги бяха раздали на народа ,се пада към 7 милиона на човек! Е,къде са бе г-н президент?Лъжец,като партията си!!!!

А има толкова лесни начини за избягване на всякаква корупция - живеем в 2007 година - ерата на Интернет, компютри, мрежи и върхови телекомуникации. Лесно е, но се иска ВОЛЯ!!!

Mnogo leva mnogo ne6to !!!! Otkade tolkova pari v tazi bedna darjava ?

Забелязах, че има доста критични изказвания по адрес на британската преса във връзка с някаква статия. Аз си мсиля, че дори цумата да не е 6-7 млрд., а 6-7 млн., би трябвало да сме гневни на нашите мафиотски правителства, а не да дигаме пучилка срещу англичаните. Защото нашата страна се ограбва от нашите правителства и ако сме патриоти, затова трябва да ни боли и да имаме кураж да направим нещо.

Аман от анализите на тази параполицейска организация