Коментари - София не стигала на Доган, лаком е за 500 млн. души | dnes.dir.bg
назад

София не стигала на Доган, лаком е за 500 млн. души

София не ми стига, имам нужда от Брюксел, имам нужда от правене на политика сред 500 милиона души, заедно с тези млади хора от листата с кандидати за европейски депутати от ДПС.

Обратно в новината

Коментари - София не стигала на Доган, лаком е за 500 млн. души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти туркиня ли си? как няма да ги мразим гадните фесове, ти за национализъм чувала ли си? толкова много власт им даде тоз Доган на турците, че вече се оливат - български студенти да не могат да ползват общежитие в собствената си страна, защото се чакат турци от Инстамбул да запълнят бройките, мама им рязана, 500 години тъпкаха ни и сега подмолно промиват мозъците на хората особено в регионите населини с над 50% турско население. ще ни превземат без да се усетимю!!!!! масово изселване и никакви права на фесевете, че наглостта им граници няма, че иначе след още малко Доган и президент ще стане!

Едно е да си умен,друго е зад гърба ти да стоят парите на турските фирми и с тях да купуваш България.Ако имам парите на Доган и аз без да съм толкова умен ще направя същото-ще манипулирам изборите всеки път!

ДПС е партия,която действа тоталитарно и не я е срам да се хвали с това.Ако не се забрани като етническа,то трябва да се забрани като тоталитарна.Господин Доган,знаеш ли,че на места твърдият ти електорат не е виждал вода по чешмите от 25 дни?

каквото и да се пише и казва за Доган , той си свърши работата, защото познава психиката на тази част от българите , които са меко казано тъпанари.Не може непрекъснато да критикуваш, да си недоволен, а когато дойдат избори да се правиш на голямата работа и не гласуваш!това е направо малоумие! Изпращаме хора в Европарламента да защитават интересите на страната и ти да си седиш спокойно в къщи и да се правиш на американски наблюдател.После защо турците и техните мекерета от българския етнос отивали в Европарламента!Много подкупени журналисти и разни други твари призоваваха , да не се гласува , за да могат да се класират турците и малоумниците им се хванаха!доган познава психологията на простия българин , знае че може да го манипулира и успява.тези , които не гласуваха са също толкова предатели , колкото и тези които отидоха при доган , а се определят като българи.

Всичките ни политици са неприятни и корумпирани. Измежду тях, обаче, господин Ахмед Доган е най-умният. Той, също така, от самото начало на промените у нас, винаги се е намирал в най-благоприятната позиция и не прави грешки. Българските политици, за съжаление са глупави. Най-лошото е, че те не произлизат от някъде другаде, а от недрата на народа. Лесно е да се плюе и да се заплашва във виртуалното пространство, трудно е да се мисли. Българските политици, за разлика от Доган, нямат визия. Те са само АЛЧНИ.

напълно съм съгласен с Edin razumen 4ovek. подмазваче Станишев него къде го забрави.

купете си книгата Войната ВИС и СИК и четете мазното турче какви атентати е правило на младини срещу българскити жени и деца и как мазно се усмихва както вчера на пресконференцията сниман между две цицори!

НЕ СИ ОТИВАЙ,БЪЛГАРИЙО!!!

Аз викам да въведем турската лира като официална парична единица в България.

Абе хора,разберете че Доган го подържат комунистите.Той им трябва за да си правят коалиция когато не им стигат гласове.В замяна го даряват с власт.Не Доган,а комунистите(БСП) са причината за нашите неволи.Тази отвратителна сган е способна да продаде бащиното си огнище за да властва.Доган просто хапва баницата която му дават.Защо иначе ще учередяват през 1993г.антиконституци партия ДПС???С 6-7 гласа ЗА.Самия Любен Корнезов каза че това е правен ъпсурд.Това е истината,ако ги няма комунистите,няма да има и ДПС бъдете сигурни.Това са двете партии които ни мъчът вече 17 години.

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа отомански ти българите поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ; високо той ръце простира да го избави вишний бог! И тъй ний много претърпяхме, но стига толкоз да търпим, да бъдем пак, каквито бяхме, ил , всинца да се изтребим. Докога, братя, да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим и в робство всинца да измрем? Я вижте, братя, погледнете на ближните нам племена! От тях добър пример вземете как си прославят имена! Станете, братя, вий станете, начало покажете вий; и сабите си запашете, и помощ ще ви се яви. На помощ сърби, черногорци със радост ще се затекат, а и от север храбри руси тозчас ще да се появят. Догде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се назовем! Да стане лева наш балкански, от него вятър да повей, та полумесец отомански под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат турски племена!

Българи юнаци, ще ли още спим? Дигайте байраци, да се освободим! О лъв, събуди се от дълбокий сън, силно провикни се от Балкана вън. Сбирай си децата в гъстите гори, силен им в сърцата огън разпали! Те като в гората ще да се сберат, после в градищата ще да пропълзят. Олеле горкана! Нашият народ вика по Балкана да го избави бог. Пушки и топове като загърмят, саби и ножове ще да зазвънчат. Левски глас вика нас, турски глас бяга от нас.

may ne vi haresa .........

may imate bolka ot zat tapi balgari

Скъпи българи ! От днес нататък за всеки от нас трябва да е ясно ,че само с масово гласуване на следващи избори можем да изметем турската партия!ТРЯБВА да надвием тези 500783 гласа! като се има впредид , че е важно кой брои бюлетините трябва да излезем минимум 1500000 гласа.Нека разберем най-после

МАСОВ ГЛАС НАРОДЕН БЪЛГАРСКИ!!! ГЛАДЪТ МУСЛИМАНСКИ ДА УТАЛОЖИ, ТА ПРЕДАТЕЛЯТ ФЕС , РОДИЛ СЕ В БЪЛГАРИЯ , ПОВЕЧЕ ДА НЕ МОЖЕ!!!!

KOGA LI BULGARSKIQAT NAROD SHTE SE OSUZNAE - ISTINA E CHE NIKOI OT BG IZBIRATELITE NE GLASUVA I OSTQA VUZMOJNOSTTA NA TURSKITE PRODAJNI GLASOVE DA VKARAT TURCITE V EVRO PARLAMENTA I AKO TOVA STANE ZNACHI IMENNO BG SME GI PUSKA PREZ PARADNIQ VHOD V EU. KAJETE PONE VEDNUJ NE NA IKONOMICHESKOTO TURSKO ROBSTVO V KOETO SE NAMIRA STRANATA NI. KAK MOJE DZEVDET CHAKUROV DA RAZPRODADE EMISIITE NA CO2 NA STRANATA NI , DA IZTURGUVA BG PRIRODATA, KABIL DA KONTROLIRA CQALOTO SELSKO STOPANSTVO I BULGARIQA DA SI TRAE. TOVA E DESTABILIZIRANE NA STRANATA NI DOGAN NI PRAVI NA GLUPACI.

Мисля да напиша книга със заглавие ,,Новите български еничари,, с главно действащо лице Георги Първанов (агент Гоце)!!! Не мога да повярвам че гласувах за него през 2001, струваше ми се 4е е наистина достоен 4овек, който 6те за6титава българския национален интерес, а какво се оказа подлога на Феса Догаган и неговата папла4. За (хора), като Росен Владимиров и другите ени4ари в партията на доган мисля 4е 6те си го полу4ат мнго скоро. Ло6о е 4е ние Българите сме твърде добър народ и позволяваме да ни командват родоотстъпниси. Ви6те какво прави Турското правителство с Кюрдите, имат ли партия в турския парламен, вместо това ги опстрелват с хеликоптери и са обект на преследване. Имаме манталитет на робска нация и позволяваме хора с първобитна религия и друга народност да никомандват. Затова нега да гласуваме за партия която няма да гласува в евро парламента за приема на турция в ЕС, независимо коя е.И помнете един народ ако не помни историята си ще е пвтори отново.

Podkrepiam izghialo boiko borisov i borbata mu srewu prodaghnite turghi.Ne sam rasist, no kakvo tarsi turghin v naghionalnoto upravlenie na stranata ni?Ot kade na kade we iska da vaveghda turskiat kato ofighialen ezik v Balgharia?Koito iska da ughi turski, moghe da ho napravi v Tyrghia.

Уникални сме ние българите. След векове османско присъствие върху нас, ние ще сме тези, които ще вкараме турска партия в Европейския парламент. Да си го приберат Доган на Босфора, да си прави голямата политика в турските вилаети, от някоя тиха вила на брега на пролива и да ни освободи от това съвременно османско присъствие.

ХОРА,ХОРА,ХОРА,- 1000 % СЪМ УБЕДЕНА ЧЕ ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ПО ТОЧНО РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЯХ СЕ ПОДМЕНЯТ- НИМА МИСЛИТЕ, ЧЕ ЦИК Е ЕДИНСТВЕНАТА ИНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО НЕ Е КОРУМПИРАНА-ХА-ХА-ХА

Вън сепаратиската турска партия ДПС от България! Съд и екстрадация на всички протурски националисти и техните помагачи! България е на българите! Анадола е на турците!

Меди Доганов - Сопола, е най-гадното и нахално копеле в българския политически живот. Бивш агент на ДС. Но какво правят разни нещастници от български произход в Централния му комитет? Какво правят там Христьо Бисеров и Данчо Ментата. Нали ако сме единни и принципни патриоти в етническата му партия нямаше да има нито един българин и тогава нямаше причина да не се обяви за сепаратистка, етническа и терористична организация, която моментално трябва да се закрие, а водачите да се вкарат в затвора. Трябва тези родоотстъпници да ги намерим и да ги пребием с камъни като бесни кучета, защото те са като параван за сопола. Но най-голям параван е президентът Георги Седефчов Параванов, който състави това правителство на националните предатели. Затова нека всички българи гласуват, но не и за комунистическо-турск монархо-мафия от ДПС, БСП, НДСВ.

nema da ni jahat - spokojno

Вижте как гласуват турците. Между 90 и 100 %. /а някъде и над 100/. Щом българите са инатливи магарета и не искат да гласуват, тези пак ще ни се качат на гърбовете и ще ни яхат, както са го правили 500 години. Все-още сме повече, и тази земя е наша много повече от 500 години. Гласувайте, българи, абсолютно всички, за да останат техните турски гласове капка в българското море.

Choveshko oko samo s pryst se napylnq,Dogan efendi:-))

Болгар, за какво ограмотяване на електората му говориш? За това ще са нужни десетки години. Ние не разполагаме с това време. България не разполага с това време. Доган и неговите измекяри от властта трябва да си отидат час по-скоро, за да я има България. Единственият начин това да стане е като всички ние изпълним своя дълг към Отечеството и гласуваме. Всеки един от нас. Не обръщайте внимание на разни прогнози за ниска избирателна активност. Това е един от способите за манипулиране, базиращ се на определена черта от българския манталитет (другите няма да гласуват, защо аз да се хабя). С това престъпниците от властта целят единствено да ни демотивират. Не се поддавайте, братя и сестри. Нека покажем, че сме Народ, а не стадо, което не заслужава свободата си.

От тези изтънчен мръсник Доган трябва да се учат нашите тупани недоразвитлеци, дето за нищо не ги бива, даже и като крадат, го правят нескопосано.........

Май бъркаме кат правим силни връзки между т.н. сокол и Турция. Едва ли некой ше си го вземе там. Самият той едва ли иска. Както DW наскоро отбелеза, клиентелизма и първенющината са с дълбоки корени от времето на османската имп. Просто татарина използва по един изключителен начин малкото ресурс който има. Ние, от позицията на английска кралица, клатиме невярващо глава. Не вярват и некой негови кандидат депутати, като благоразумно си сменят имената за евролистите. Требе да се гласува. Голем зор е избора измежду седмаци, магнаурци, откровенни лъжци, фикуси и прочее измет. Но ако не ни изнася пилеца, тоест ако не искаме след некоя друга година да се изцепи че е милярдер в зелено на каталунски да речем, и да се пявят нови думи кат разтройственост (разтроение) требе да се гласува. Не наказателно обаче. Щот освен себе си друг не наказваме. И аз не мислех, ама ше се разходя.

Болгар, за какво ограмотяване на електората му говориш? За това ще са нужни десетки години. Ние не разполагаме с това време. България не разполага с това време. Доган и неговите измекяри от властта трябва да си отидат час по-скоро, за да я има България. Единственият начин това да стане е като всички ние изпълним своя дълг към Отечеството и гласуваме. Всеки един от нас. Не обръщайте внимание на разни прогнози за ниска избирателна активност. Това е един от способите за манипулиране, базиращ се на определена черта от българския манталитет (другите няма да гласуват, защо аз да се хабя). С това престъпниците от властта целят единствено да ни демотивират. Не се поддавайте, братя и сестри. Нека покажем, че сме Народ, а не стадо, което не заслужава свободата си.

На тоя няма ли кой да му смени чипа? Време му е вече!

Много са безмозъчните тук.С вас просто се подиграват и очакват да видят първосигналната ви реакция.Помислете-на критик на Доган и уж необлагодетелствувал се поради това че не е управлявал е В. Сидеров.За отрицателно време обаче същия като лидер успя да уреди по един безобразен начин приятелката-съпруга с ъс собствен вестник,баща и за шеф на градската организация и събирач на членски внос,доведения си син и гаджето му/китаец2/ за евродепутати.Така че в случая се сочи сламката в чужкото око,а упорито не се вижда гредата в собственото.Сещате се до какво ще доведе това-до все по голям етнически вот.Казват че вече сме почти фифти/фифти,а за в бъдеще при такива безмислени стойки и изцепки,нищо хубаво не ни чака.С най-позитивни чувства-Ахмед

Хайде,хора, стига с тези гъби.Гласувайте за да изметем тази паплач от БСП,НДСВ и най-вече ДПС от власта.Нека гледат Европа през крив макарон.Тези са най-наглите,най-крад и най-алчните от всички до сега.Монархо-комунис мафия!

ДОГАН И ДПС В ТУРЦИЯ ДАСИ ПРАВЯТ ОПИТИ ЗА МЪЖКА БРЕМЕННОСТ С ТЯХ!!!

О, неразумний българи! Отвори очи и виж, отвори уши и чуй! Докога ще служим на такива ......? Нека не позволяваме повече лъжи и манипулации. ДПС няма място в Европарламента, за България да не говорим.

Е, такова нагло и гадно животно нема. И още го търпим феса! Направо се е самозабравил!

Който иска да се противопостави на този мошеник Доган и неговите съучастници от управляващата триада да гласува.Каквото и да пишем по форумите на Доган му е през рязания.Само висока избирателна активност ще му изтрие наглата усмивка. С отказа си от гласуване постигаме обратен ефект. Все едно даваме гласа си за ДПС, БСП и НДСВ,защото само тези гниди имат полза от слаба избирателна активност.

той е следващият......

на този гоце му даде стара планина

политиците ни на съд и да си лежът присъдите, а те няма да са малки!!! това е един добър избор!!! гнидите се самозабравиха- пък, и искат да гласуваме за тях- не сатава така!!! объркали са се!!! целокупният народ да ги шиба!!!!

Не можем да отречем Доган, защото е политическо явление/не в положителния смисъл/, основано на реални фактори. Доган може да бъде отречен само от тези, които превиват гръб в тютюневите ниви и живеят в коптори, а упорито гласуват да него. Гласовете им отиват за поддържане и увеличаване на политическото влияние и личното състояние на Доган. Пътят до свалянето му, а това е първостепенна политическа задача в България минава през ограмотяване на електората му. И той го знае даже!

evalla dogane ti si nay velik sana yakışı avrupa

Абе, хора! Доган не е турчин, а еничер. Но еничер на злоба и пари. Не виждам разлика от някой българин захапал кокъла. Като пишем за Доган, само лъскаме излъсканата му физиономия. Той е класически мръсник!!

Нека ходи пича в Европа ,кво му се косите.Тамън да го видят по-отблизо що за стока е.После Турция ще гледа Европа през крив макарон!А че е време за нова революция отдавна ми е ясно,но не съм наясно има ли хора за такава работа или само си плямпаме.

на път за брюксел доган да мине през Батак да се пречисти и ако му стиска тогава да мисли и желае да управлява 500 мил души в европа.

По-принцип ДПС е незаконна партия.Конституцията на БГ. не позволява да бъде регистрирана етническа партия,която да вреди на страната за собствени облаги.

Така си е ,братя българи.За съжаление тия дето докараха Доган на власт не ползват Интернет.Както и електората на БСП. Според мен има само един начин ДПС да бъде отстранена от политическата сцена-консолидация на всички десни парии и нови избори.Нека Герб,Атака загърбят теснопартийните различия и поставят националния интерес над всичко.Да създадат единен блок.Само така могат да елиминират комунистите и турските им мекерета.И веднага щом сформират правителство,да обявят ДПС извън закона като етническа партя. Цитирам, защото съм напълно съгласна.

Нямам проблем с турците. Доган обаче не понасям, както и приятелчетата му от политиката - говори за права и свободи и толерантност и т.н. а сам спомага за напрежението между българите и турците в България - тва не бяха изборен туризъм, тва не бяха изцепки на про-турски настроени министри, тва не беше насъскване на турци срещу българи и обратно... Умен е фесът, спор няма, класически политик - Разделяй и владей и се измъквай сух измежду капките...... Жалко че не е на наша страна!