Коментари - Безработен източил милион от пари за бедствията | dnes.dir.bg
назад

Безработен източил милион от пари за бедствията

Близо 1 млн. лв. са източени от средствата, които държавата е отпуснала през 2005 г. за възстановяване на щетите от наводненията в община Нови пазар. Това са половината от всичките отпуснати пари.

Обратно в новината

Коментари - Безработен източил милион от пари за бедствията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕВАЛЛА!! УСПЯЛ ДА ГИ ВЗЕМЕ МАНГАЛА АМА НЯКОЙ МУ ЗАВИДЯЛ! РАЗБИРА СЕ ЧЕ ТОЙ Е ПОРЕДНИЯТ БУШОН.ЗАЩО НЕКАЗВАТ ЗА ПО ГОЛЕМИТЕ ПАРИ КОИТО НЯКОЙ ГИ Е ВЗЕЛ,ПРЕДЛОЖИЛИ МУ ГИ И ТОЙ КВО ДА ОТКАЖЕ ЛИ ? А АКО БЕШЕ ОТКАЗАЛ ЩЯХА ДА ГО ПСУВАТ КАТО ОНЯ ЖЕЛЕЗНИЧАР. МАМКА МУ

ьтая гадна туркиня докато изгони Войнов заради два мобилни телефона задника си съдра, а че с нейна помощ ограбиха 150 милиона лева никой нищо не п редприема и най-големия тъпанар в българия разбра, че цялата коалиция на ДПС работи против българите и против България. Сега ще стане същото. Ще дадат на хората по 200 лева и това е, а другите ще потънат пак по джобовете на мангалите.

тия 20000лв. нали са от тези пари дето ги е откраднал от държавата бе.да не мислите че са от неговия джоб,това са наши пари от нашите данъци

Е да,така става,не защото неграмотния мангал е много умен,а зощото в тази държава никой не спазва законите.Всички знаем как стават тези работи,като със заемите.Всеки от нас може да се свърже поне с двама,трима такива уреждачи срущу процент.И след като няма кой да те спре,въпрос на личен морал е дали да се възползваш.А в циганин и в прост кмет-свиня,какъв морал.Като са тарикати,сега да си понесат най-строго последствията.А не манго с крадените от държавата пари да й плаща гаранцията си и до строй къщи-палати.Аман от безмозъчни,крадливи отрепки в тази държава.Това ако се случи в САЩ,примерно,този бял бен няма да види.

Иван Костов крадеееее, мамка муууу, крадееееец, ууу окраде държавата, ууу живее в палат, ууууууууу сега ни стигат парите, ууууу при него беше много много злеее, обирахани пладнешки със сметкитеее, ууууууууууу КРАДЕЦ КРАДЕЦ, УУУУ най-лошото управление. Избрахт ги, смениха го - ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, преди това царя да ни оправи за 800 дни е вече 7 години минаха и кво ставаааа ,ааааааааа, сега пък нов спасител пак от тия ББ

Пак ли скандал бе скъпи сънародници - поредният, но нищооооо вие пак чинно ще си гласувате за партията-майка, стогодишната докато съвсем ни затрие, но кво ви пука - всички са маскариииииииииииии

ewala !

Питам защо още е на свобода кмета на Нови пазар. Може би той е братовчед на Ебем етем а??????????????

Това е напълно откачена работа. Безработен, с основно образование урежда харченето на пари, отпускани от държвата?!! Който разбере, ряпа да яде. Жалко за нас, гражданите на държавата, към които тя се отнася с пренебрежение, но в същност по всичко личи, че изобщо не я интересуваме. Интересува се само от откраднатите пари и то когато станата фрапиращо много. А в това, че никой нама да ги възстанови, е сигурно събитие, в което ние вече всеки път се уверяваме. И какво от това?

Ами източил ги е като лобист на ДПС-то...стана ясно от телевизията. Да бяхте видяли как го защитава кмета!!!!!

Koi e platil garanciata na tozi stradasht bezraboten? Triabva da go znaem za da my blagodarim.

Емел Етем - Тошкова, Ах. Доган с обръчите. И всички останали цигани, турци и т.н. Крадци уважаеми българи, а ние сигурно на 20. 05.2007 пак щте берем гъби. Много тъжно!

No coment

Зад неграмотния стоят министри,общинари,де са техни.Те намират един бушон като този и прибират парите,а после - няма пари за пенсии,заплати и прочие.Докато ни управляват тия ,така ще е.Но няма кой да ги замести - сега наредиха в листите за евродепутати децата си.По-зле са и от бай Тошо - всичките му мурафети са усвоили.

абе как 1 милион се превеждат ,а 20 хиляди е санкцията-е бати правосъдието.е бати държавата.

Зад този мангал с къща като палат стои накой, който сигурно си е постпоил няколко хотелчета.

Евала!Според мен тоя юнак заслужава Нобелова награда,в каква държава живеем само!

Абе тая работа тук не се връзва. Е как един прост селяндур със средно образование ще ти източи един милион. Или тези които са му ги дали са по невежи и от него или не е така както ни го представят медиите и пак ще изгори някой бушон а виновните ще си останат ненаказани. Едно е ясно, нещата в тази мила държава, вместо да стават по лоши станаха безнадеждни. Сега като ни въведат и циганския за официален език, което се обсъждало някаде на някаква ромска конференция и аз мога директно да си хвърля дипломата за висше ( за какво само си загубих времето, като от това образование нищо не мога да приложа, какви идеалисти бяхме....)

Такива мошенници в България са повече от 50% за жалост! Бедния човек имал 20000лв. да си плати гаранцията!А в затворите Амнистия ги чака!Затова Българите в Чужбина ще са повече,а Мафия и Турци в България ще е 75%.

Браво на Митев от Магнаурската школа! Перфектно проведена сделка.

Ами не е виновен той. Откраднал 1000000- пуснат под гаранция 20000 да си оправя сейфовете...Как се внася тя с доход 300лв...Я му я намалете като на колега!

Е като декларира 300лв/месец от къде е извадил 20 бона да си плати гаранцията??? Няма ли кой да го подведе под отговорност за недекларирани доходи?? А ние балъците плащаме всеки месец по 500+ лв данъци

pak kradene za njakoj zad zavesata i porednija maloumnik ,kojto da obere peshkira

Алоооооо! Властиима Кога ще станете управляващи, бре!!!

За тия наглеци

Тези пари са разпределяни по схема.Не всички липсващи суми е присвоил безработния.Той е посредник и е взел процент.Има и други замесени,които освен,че са откраднали са злоупотребили със служебно положение.Нека следствието открие всички виновни.Не е трудно да се види кой какво,защо и как е отпуснал,кой е следил парите за какво отиват и т.н.Кмета също.А не,този ще е виновния,ще полежи три месеца,ще излезне за добро поведение и после всички ще са щастливи и ще си харчат паричките.Видяхте ли я кметската тъпа мутра,колко е спокоен,а в случая е нормално да е доста разтревожен,след кото е замесен в изчезването на толкова голяма сума държавни пари.

Тези пари са разпределяни по схема.Не всички липсващи суми е присвоил безработния.Той е посредник и е взел процент.Има и други замесени,които освен,че са откраднали са злоупотребили със служебно положение.Нека следствието открие всички виновни.Не е трудно да се види кой какво,защо и как е отпуснал,кой е следил парите за какво отиват и т.н.Кмета също.А не,този ще е виновния,ще полежи три месеца,ще излезне за добро поведение и после всички ще са щастливи и ще си харчат паричките.Видяхте ли я кметската тъпа мутра,колко е спокоен,а в случая е нормално да е доста разтревожен,след кото е замесен в изчезването на толкова голяма сума държавни пари.

Само Митев ли? и кмета и други общинари са за затвора. Кмета незнаел кво ставало да да.