Коментари - Гагаузов намали разговорите си с Георгиев до 14 | dnes.dir.bg
назад

Гагаузов намали разговорите си с Георгиев до 14

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов заяви, че засечените разговори между него и Красимир Георгиев от "Фронтиер" са 14 за година и половина, а не 87, както твърди депутатът от ДСБ Атанас Атанасов.

Обратно в новината

Коментари - Гагаузов намали разговорите си с Георгиев до 14 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре са си там горе хората ! Балъците сме ние тука долу и колкото и да тракаме с клавиатурата, нищо няма да направим ...Всичко е тяхно, стадото също!!!

Братя, трябва твърд отпор, вече ножа е опрял до кокал! Не се ли борим сами за свободата си, винаги ще бъдем освобождавани! начало поне можете да гласувате!

Спомнете си само преди две години как ги громеше този сливенски циганин царистите в парламента. Но трябваше да минат само три месеца, след като го направиха министър и сякаш вече друг говори с тази уста. Дори и Костадин Паскалев от неговата партия му напомня, но комунист ли е, не чакай от него истината да чуеш. Каквото му отърва на момента, това е истината. До вчера не отричаше и за броя на разговорите, но днес започна да прави пазарлъци. Нагли, нагли.

ПРОКУРОРИТЕ ДА ПРЕГЛЕДАТ РАБОТАТА И НА АГЕНЦИЯ ПЪТИЩА, ТАМ ИМАТ ТОПЛИ ВРЪЗКИ С ЧАСТНИТЕ ФИРМИ НА ШЕФА НА АГЕНЦИЯТА.

Цялото ИАП е от Сливен.Веселин Георгиев купува чрез подставени лица терени по маг. Тракия.Всички поръчки се изпълняват от сливенски фирми.Началниците на всички отдели в агенцията са назначени мушмороци,които изпълняват всяка поръчка на Гагаузов.Крадец от първата тройка на червените.

Овчаров в затвора, малко да го друсат там циганите

Добре де,бива наглост,ама това вече е цинично.Защо не кажат най-накрая как във всички проекти е намесен приятеля на Р. Овч.Кр.Георгиев.То не беше Топлофикация,АЕЦ,Авт Тракия,Бургас-Алекса има кинти за прибиране там е и той.Я да ни светнат как все той печели,че ми е любопитно

най-накрая ще излезе, че тези 14 са погрешно набрани и ще се отърве момчето...

Горките........ Ама се и обиждат!

Баламосването им е безочливо.Всички, които ядат от баницата заслужено или крадено все ще се защитават, та нали постоанно се надяват за още по-големи парчета, нищо че може да пукнат или да ги пукнат от лакомия.Хубавото тук е че сами си избират тази участ.

Podkupni bokluci - vsi4ki sa takiva. Samo za guza si gledat.

Не разговорите трябва да броят, а преводите по сметките. Едва ли не е нормално министри да говорят с мафиоти, а общински съветници да представят мутри... Заменям 240 депутата за 5 медика в Либия!

Въобще спря да ме интересува кой с кого е говорил и по колко пъти.

Овчаров в затвора, малко да го друсат там циганите