Коментари - Станишев пусна Овчаров в отпуск и пое МИЕ | dnes.dir.bg
назад

Станишев пусна Овчаров в отпуск и пое МИЕ

Премиерът и лидер на БСП Сергей Станишев лично ще наблюдава работата на Министерството на икономиката и енергетиката, съобщи самият той след днешното заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Обратно в новината

Коментари - Станишев пусна Овчаров в отпуск и пое МИЕ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРИ СЪЗДАЛАТА СЕ ОБСТАНОВКА НЕОБХОДИМО Е ДА ИМА СМЯНА НА МИНИСТРИ

Ти пък сега...да не мислиш че баба ти тва ще го чете...на компутеро...

Виждам ,че си влезъл в дискусия по въпроса с някой друг.Само искам да ти посоча,че не се пише сигорност.Сбогом

Конституционното си право си го заври отзад.

Точно такъв като теб имаш в предвид, а не като мен и всички останали що се отнася до текста не виждам нищо дразнещо ако претендираш толкова за грамотност по добре сложи нещо пред тези проценти поне да се знае, че имаш сиво вещество. Мисля че и ти влизаш в тази група небързай пропуснал си доста интервали за тези няколко изречения - почти навсякаде. Невиждам нищо смислено да си написал до сега за да обиждаш мнението на хората по-добре прочети всяко от начало за да придобиеш по добра представа. Пожелавам ти приятен ден и дано да станеш малко по-добър, че иначе ще се задавиш със тази злоба и дано интилигентността да ти помогне да го проумееш по бързо. И накрая прочети Конституцията на РБ за да разбереш какво означава конституционно право това ти го казвам по повод на твоето последно изречение.

Ха сега да видим какво ще свърши, като няма и един ден нормален трудов стаж. Биг Брадър ще наблюдава. ВИЦ - Един казал - Абе аз гледам 60 прасета. Попитали го - Че кога имаш време? - Абе аз само ги гледам, а иначе за тях се грижат баща ми и майка ми.

Точно такива като теб имах в предвид.Виж си текста и не се обиждай.Това е дразнещо,а и няма закъде да бързаш.Предполагам че от писанията ни не зависи съдбата на кабинета.

Ако имаш в предвид правописа на някои хора доколкото забелязвам, то със сигорност е от бързото писане. Хората нямат време предполагам като теб да си проверят двата реда които си написал и все пак тези които са си дали мнението са абсолютно прави, а що се отнася до теб отиди при Станишев да те научи на още някоя по-добра формула на управление за да можем да погледаме още малко цирк, поне това е безплатно в тази държава. Не приемайте тези думи като заяждане, защото никой тук няма за цел да прави това, а само да упражни своето Конституционно право.

Много неграмотници има в тези сайтове.Хубаво е да залягат повече върху учението.

Получил живителни сокове от родната Русия, заквасил нова боза в българо- руските братски взаимоотношения, СерГей изпрати, само в 10 дневен отпуск драгоценния си министър Р. Овч. Да си почине от важните преговори в Русия и след 10 дни отново на поста /на лапачката/ защото колъла захапан от БСП& Ко не бива нито за момент да се изпуска. А там някъкво скандалче, ще потули /затова е тази правосъдна система/. Вот за недеверие, глупости, ами тази оцапана до ушите от раншни икономически подвизи /далавери/ опозиция е сита, на нея колъла е бил вече между зъбите, за какво и е властта? А на изборите, електората, с два пръста чело, мотивиран от педераста Азис да избере драгоценните народни избранници, отново ще осигури бляскава изборна победа на родната БКП/бсп/. И така, всичко от начало, барадака същия, проститутките същите, само...креватите ще смениме. НАРОДЕ МОЙ, БЪЛГАРСКИ, НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХА!!! ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪПИМ ТАЗИ ИЗМЕТ НАРЕЧЕНА УПРАВЛЯВАЩИ?

Дмитриевич е същия поплюнковец като предшественика си Виденов,една безгласна буква манипулирана от банда мошенници. Тез се самозабравиха, оня ако се изживява като овчар да ходи някъде другаде да си търси стадо/ по възможност в затвора/

Ako vlese R. Ovch. v zatvora, njakoi pat ste ida v BG na izbori!

Мекерето дет нема един ден нормален трудов стаж ще наблюдава цяло министерство-че и тва на икономиката...хе хе ми кво разбира премиерчетео исвен да организира репортажчета за изгората .. а не му стиска дори да се ожени..и деца нема, а се грижи за държавата,мекере с мекере, да си ходи, тва го нема ни в една държава по света... Ма не се знае..кат гледам управлението ми е ясно кво му е еб...то.....

Станишев да не се помайва, ами час по-скоро да пусне Р. Овч. в БЕЗСРОЧЕН ОТПУСК! Що се отнася до личното наблюдение върху работата на Министерството на икономиката и енергетиката от страна на премиера, мисля, че то ще си остане само наблюдение и нищо няма да произтече от него! Комунистите, са пословично некомпетентни, поради партийната си обремененост, а като прибавим и алчността им, се получава пълната картина на днешното управление на България. Опичайте си акъла за кого ще гласувате на 20.05.07г.! България е обречена на комунизъм - това е ясно като бял ден, ама поне Европа да не подквасваме с него!

Когато аз работех в държавно предприятие, щом се издънеше някой от любимците на директора, изпращаха го без време в отпуска, докато спре дас е говори за случая, при по тежки издънки тутакси издънкаджията получааше заем от ВС Каса, та да не го уволняват заради хатъра на поръчителите му. Понякога подхождаха и с двете мерки. Та... на мене кой знае защо ми мяза на такова нещо Бае ви Андрешко

Ние сме единствената държава в Евр. съюз, в която управляват комунисти. Как мислите- дали европейските данъкоплатци ще са съгласни паричките им да отиват в алчните и бездънни търбуси на комунягите- такава предпазна клауза ще ни сложат, че ще се чудим в Евросъюза ли сме или отвън. И сега мили, баби и дядовци ,идете на изборите пак за тях да гласувате!

Че защо да не наблюдава от близо работата вище го само колко отпочинал вид има да не се е преработил случайно.Ако го удариш по едната буза ще се пръсне от другата и за защо отпуската да е необходима и важна стъпка към обществото защото покритото мляко и котките не го пият нали г-н примиер. Безобразие

Другаря Станишев подчертава,че БСП няма за какво да се притеснява-Само на думи да жертваме някой!Само думи ли са?Трябва много средства от ЕС да се усвоят от вас мошенници проклети!

Преоблякъл се Илия, погледнал се...пак в тия.

4e kwa mu e rabotata bre???? ne e li po podrazbirane da si sledi li4no ministerstwata???

ej ovce,pak ste vi izmamja.