Международен конкурс за новото пристанище

Изборът на проектант за новия интермодален терминал на варненското пристанище ще стане чрез международен конкурс. Вече има интерес от най-добрите проектантски бюра в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Международен конкурс за новото пристанище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво ще направят това пристанище? С кой пари от къде ще ги вземат. В тоя частен град да не мислите, че нещо ще се случи. Поредния балон за баламурници и партини величия. Нали Ви е ясно още от сега какво ще се строй на мястото на старото пристанище. Поредните долнопробни хотели и бардаци. Най добре е да си купия още сега билета за терминал 2 докато все още има места, че не се знае.

С тая грамотност божа работа е, дали ще успееш да си купиш и билет за градския транспорт ...

gancho

ще бъде готово през 2150 год.

важното е да се накрадат за момента те знаят, че няма да са вечни, българи почти не останаха

Гащи няма, гайда иска! Може ли някой да назове цената на новото пристанище със съответните комуникации и оборудване, удълбаването и поддържането на подхождащия канал и т.н. и кой ще плати тази цена в един град и една страна без работеща икономика?

Ако не е пристанището, Варна е загинала. Помни ми думата, не ми казвай туризма, защото той е три месеца, и е ниско заплатен (за повечето)

Браво бе,Папазов!!!Най-сетне се раздвижиха нещата след над 6 години чакане!Варна и ще дръпне яко напред, и ще стане по-хубава!Кмета от ГЕРБ,министъра от БСП - не ме интересува изобщо,щом ще дърпат колата в една посока! Варна forever!

До Врненеца. -Абе, ти влизал ли си в порт Варна изток или Варна запад???? Видял ли си каква Хирошима остави този бездарник Папазов? Всичко изтърбушено изкрадено,прах ,мръсотии ,дупки,релси изкривени ,техника допотопна ,нищо ново не е купувано от години .И двете пристанища за за моментално закриване защото Папаза ги направи опасни пристанища за работа. И вместо да бъде уволнен и санкциониран ,този бездарник бе промотиран в Министър!Ашколсум на тази държава!

Ами да беше ти направил нещо за пристанището бе,Тони от Монтана!Прочети пак бааавно статията, може пък да стоплиш нещо,а не само да се плюнчиш безсъдържателно!Най-сетне след над 6 години стопиране на проекта за разширяване на пристанището от дървените глави в София, тоя проект се отлепи от долна мъртва точка,блатото се разбута и градът като цяло има полза от това,обаче тук винаги се намира някой недоволен Тони от Монтана, доморасъл капацитет, който да ръси ум и разум!Всички пристанища на Варна ги знам отлично и знам,че с преместването на п-ще Вн-Изток в езерото нещата рязко ще се подобрят в много отношения!