Коментари - Столичен общинар от БСП почина на заседание | dnes.dir.bg
назад

Столичен общинар от БСП почина на заседание

По време на заседание на комисия днес внезапно почина общинският съветник от БСП Евтим Евтимов, съобщиха от Столичния общински съвет, цитирани от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Столичен общинар от БСП почина на заседание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да благодаря за думите на хората, които са го познавали. Той наистина беше изключителен човек. А за всички останали - моля Ви когато си позволявате да правите коментари за хора, за които не знаете нищо помислете, че имат близки. Не знаете нищо за него и за живота му, така че спестете допълнителната болка на роднините му!

Лека пръст или вечна му памет са казва за ЧОВЕК! За комунист се казва Честито, отървахме се от още един.

лека му пръст

Лека му пръст. Отиде се един изключително отговорен и сериозен човек.

На някои новини просто трябва да се забранява да се добавят коментари.

Tova be6e mnogo typo

Защо модераторите допускат качване на коментари, като този на Оптимист? Дами и господа, другари и другарки, пред смъртта всички сме равни! Друг е въпросът, че Оптимист-а може още да не се е отървал от пубертетските пъпки... Това може ми го извинява до някъде...

Вие всички,който не спирате да пишете злобно дори когато става въпрос за смъртта на един човек независимо от коя партия е той ,отидете незабавно на ПСИХИАТЪР!Наложителн е!

Лично познавах Евтим Евтимов от студентските му години. Вечна му памет! Много стойностен човек.

NI6TO LI4NO NO DOKATO NE SE IS4ISTI DARJAVAT OT TESI 4ERVENI BOKLUZI NIAMA DA SEOPRAVIM....VIJTE KOLKO E NAGAL TASI GADINA OV4AROV

Айде нека и другите общинари да последват челният опит и пример. Докато не измрат всички комунисти няма да се оправиме. Време е да почнат да псовисват и в парламента и в правителството и навсякъде, където са се залостили като кърлежи и безмилостно ни смучат.

Айде нека и другите общинари да последват челният опит и пример. Докато не измрат всички комунисти няма да се оправиме. Време е да почнат да псовисват и в парламента и в правителството и навсякъде, където са се залостили като кърлежи и безмилостно ни смучат.

светла му памет!Един прекрасен човек по-малко!Ако всички от БСП бяха като него нямаше да сме на този хал.

Lichno go poznavah izkluchitelno otgovoren chovek

Няма да дочакаме отговор.Няма и да се прекрати тъпата концесия.Тези, които получявят ежемесечните си проценти няма да се съгласят да останат без тях.Ако прочетете днешния брой на в. Труд ще разберете за какви пари става въпрос.Какво значи апартамент и какво занчи вила.Дали някой ще провери произхода на парите за всички тези имоти ?

Ще разберем кой му помогна да си отиде от този свят !

Дано да е бил християнин/защото в БСП-то някои са атеисти - не вярват в Исус Христос/, и сега да е при Бога, ако е живял угоден на Бога живот. Жалко че толкова млад си е отишъл. Но ако е при Бога, просто там нещата продължават вечно! Искам да кажа хубавите неща. Там няма пари, бедни и богати, болни и здрави, СДС и БСП, защото всички са братя и сестри и се обичат и няма болести и смърт. Също няма лекари и болници, няма Здравна каса и корупция. Там могат да влязат само тези, които са живяли чист живот и Исус ги е удостоил да живеят с Него завинаги в рая. Аз ще отида там! А ти?

Лека му пръст! Истински КОМУНИСТ, не като днешните фалшификати. Човекът ЕВТИМОВ като свидетел на днешните машинаций, явно не е могъл да преживее всичко това и сърцето му не е издържало! Жалко, достойните си отиват, а ИЗРОДИТЕ остават! За какво здравеопазване става дума? Бъди изрод на днешно време за да живееш!

E,kva stana tq:-)Nie ne mojahme da gi osydim,ama sega she go sydi nai-bezpristrastniq syd:-)))Tam korupciq nqma:-)

И как стана след като Петков се видя с английския министър изведнъж се каза, че трябва да се вдигне водата? Вече те ли диктуват цените? Че ако ги питаш тях водата трябва да е 2лири...

Отиде си един качествен човек. И нека бат Бойко да спре да говори глупости, ами да помогне на близките му да го изпратят подобаващо, защото се оказва, че нямат възможности и за погребение да му направят. А неговите легенди за богатите от БСП са безкрайни.

Вечна памет за човека Евтимов! Съболезнование на близките му! Чакаме отговор на въпроса за Софийска вода! Няма нужда още някой да умре, преди да се отговори защо се повишава цената на водата в София и защо не се прекрати тъпата концесия с Англичаните.

Бог да го прости. А да дадем концесията за водата на някои руснаци, може би?

Вечна му памет на Евтим! Познавах го лично, много свестен човек! Съболезнования на близките му