Коментари - Петков: Правителството няма да падне, не месете президента | dnes.dir.bg
назад

Петков: Правителството няма да падне, не месете президента

Вътрешният министър Румен Петков е абсолютно убеден, че българските институции имат потенциал, сили и средства сами да се справят със скандала около "Топлофикация-София".

Обратно в новината

Коментари - Петков: Правителството няма да падне, не месете президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много сме силни в думите а ако стане време за действие нямани покажете изход

Математиката и алкохола-не прощават на никой. Един човек с детски прякор сопола-знае най-добре.

Когато бяхме студенти по медицина в Плевен ни се роди детенце та отидох в общината за първи път в живота си да подам молба за еднократна помощ която тогава се полагаше на такива като нас. Сега не знам дали има такива екстри ама тогава бяхме на зор и се нанизах на опашката зад ромите. По едно време излиза от същата соба Румен Петков който кмет беше тогава и викам му аз тъй и тъй такваз е работата а той ми отсече Да не сте го раждали и с едни тежки алкохолни пари ме омая. От тогаз ги обичам социалистите още повече.

Министър Петков се мъчи да ни убеди,че корабът потъва по графиг.Преди време един друг министър ни казваше,че няма зърнена криза.Това са комунисти и в тяхната идеология е да лъжат и са майстори в кражбите.При тях думата ДОСТОЙНСТВО не значи нищо......

Тоя да си намери фонтан да се изпикае,та белким си освободи напрежението.

Във форумите една баба все ви цитира разкази на Чудомир. Понеже много ме критикувате и аз се сетих за един Чудомиров бисер, озаглавен Светец! Та прочетете го, Доне, Бивш студент и други, които искат. Едно от първите изречения звучеше почти така:Много светци се навъдиха (навъдихте) напоследък.. А до края на разказа се разбира, че светците се борят за аванта-само, че там е за дребна аванта. И там им пречи едно мръсно триединство. Разказът завършва оптимистично-намира се млад човек, който използва лековерието на възрастните хора в тяхна полза-за хигиенизиране на къщите! Е, дано не убиете такъв младеж със змий, които излизат от устата ви! От здрав хамалин-здраве!

Гн Министъреее, трееееебе да падне и убаво е да не става повече, шото у чужди раце става само.........Ами вие.

Това 'Идете си, маскари' работа не върши. Да, медиите са тези, които до голяма степен им помогнаха на тези утрепки да се окопаят във властта. Така наречените 'национални' медии, които са национални само по територия, която покриват, но са си абсолютно частни като поведение. Те са на властта и се вижда колко добре манипулират общественото мнение. Без тяхна помощ тези престъпници и национални предатели щяха да си останат едни палячовци, каквито винаги са били. Все пак има и една медия, която не разполага с професионализма (парите) на гореспоменатите продажници. Хората работещи в нея обаче са патриоти и не се страхуват да търсят истината, макар това да им струва понякога и физическа разправа с тях. Пресен пример - малтретиране на журналистите от тази медия, дошли да отразят предизборен митинг на ДПС в Руен. На заснетите кадри се вижда как репортер и оператор са блъскани и удряни от охраната на Ахмед Доган и не им е позволено да снимат, като в същото време екипът на 'националната' телевизия се намира в много по-голяма близост и снима необезпокояван турските маанета, които се леят в това българско училище и на чийто фон се лигавят Доган, Емел Етем, Йордан Цонев и всички останали боклуци. Журналистите се обаждат ж полицията, откъдето им отговарят, че наблизо има патрулна кола, която ще дойде всеки момент. Минават 20 мин., но полицаи така и не се появяват. Журналистите тръгват да ги търсят и намират наблизо трима полицаи, които само вдигат рамене и се обаждат на своя пряк началник, някакъв маъор, който също се оказа некомпетентен и накрая началника на РПУ-то обяснява, че им било забранено да влизат в двора на училището по време на митинга!!!??? Какво ви говори това. Там могат да пребият (дори убият)български журналисти, а на националната полиция е 'наредено' да не припарва до двора на училището. Ето до къде е стигнала покварата на тези изроди. Те вече дори се разпореждат с националната полиция като със своя своя собствена. Всичко това беше заснето и кадрите бяха излъчени по тази телевизия. Изпратено е и прес съобщение до останалите медии, но да сте видели това да е отразено в някоя от тях? На всичко това трябва да сложим край и това може да стане като всеки изпълни своя човешки и патриотичен дълг и отиде да гласува. Не вярвайте на това, което се опитват да ни внушават, че нищо не можем да променим и че няма за кого да се гласува. Има една партия, чийто присъствие всички останали се опитват да омаловажат. Опитаха се всячески да заглушат и унищожат, но все повече българи проглеждат за истината. Може би това е единствената алтернатива за спасението на Родината ни. Мнозина не осъзнават своята отговорност пред дедите ни ипред тези, които ще дойдат след нас. Нямаме право на повече грешки, ако искаме да не изчезнем като народ. Затова всеки, които се чувства БЪЛГАРИН трябва да излезе и гласува. Съдбата на България е в нашите ръце и сърца.

Оффф, то да беше само топлофикация... Всеки ден и час по новините има матриал за еди коя си мръсна сделка, корупция, убийства, далавери, мутри, групирови, общинари, измет с прякори, гърмежи, нелегални строежи, не знам си още какво..., нелегална сеч... и още милион неща. То тая държава се разпада бе, за кви сили ми говориш?!? Махам се

ДО РАДОЙ ПЛЕВЕН - НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК ОТ ПЛЕВЕН КОЙТО ДА НЕ МРАЗИ Р. ПЕТ. ОСВИРКАХА ГО НА МОТО КРОСА НО МЕДИЙТЕ УСЛОЖЛИВО МЪЛЧАТ.

Студенте, да го духаш с тези твои излияния.Столът на Р.П. се клати, та ще рухне с тези убийства и т.н и т.н.,а ти защитаваш бабаитлъка на партията му.Ако бат Серго и президента не го бяха прикоткали при нас в столицата,той щеше да стане алкохолик в последната фаза.Плевенчани го изритаха като кмет, сега Р.П. трепери заедно с тях. Те - да не би ако го гътнат като министър да се върне при тях, а той - да не се запали стола му, защото освен че се клати, е започнал вече и да тлее.

Р.Овч- икономическа мощ не се харесва на Първанов,а сега Р.Пет да обясни на медийте в анфас за поредното битово убийство.????

Bananova republika! Barem bananite da biaha evtini, ama...

Re,Student..parvo da popitam koi e tatko ti i vtoro s kakva diploma vlese vav Vus...I as taka si mislex i propovjadvax na sina si :gore stojastite sa klasa nad nas po intelekt ,...a to kakvo se okasa ,4e BG ja opravljavat TAPANARI...naprimer TODOR JIVKOV..E ,as dokasax moeto tvardenie ,dokaji sega tvoeto ,ako imasch prosto takova ili si samo edin XAMALIN..

ДО РАДОЙ ПЛЕВЕН - НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК ОТ ПЛЕВЕН КОЙТО ДА НЕ МРАЗИ Р. ПЕТ. ОСВИРКАХА ГО НА МОТО КРОСА НО МЕДИЙТЕ УСЛОЖЛИВО МЪЛЧАТ.

До Студент .Класи и родолюбци в България е имало към 15век!Ти точно трябва да го знаеш,ако си истински Студент,а не някоя роднина на тези утрепки с промити мозъци!Колкото до Руменчо -вземи си хапчетата против махмурлък и тогава говори!

Ima samo dwe klasi: ima6ti i njama6ti.........

IDETESI MASKARI

ZA6TO PRESTAPNICI KATO MASLAROVA I OV4AROV VMESTO DA SA V ZATVORA SA NA VARXA NA UPRAVLENIETO,TA TE VEDNAJ POGUBIXA DARJAVATA S JAN VIDENOV I SEGA PAK DOKOGA TRQVA DA EKSPERIMENTIRAT S XORATA KOLKO 6TE IZDARJAT NA IZPRAZVANE OT DJOBA IM.OSTAVKI I KOMUNISTI MRASNI IDETE SI ZA VINAGI.OSTAVETE NI 6TE SE OPRAVIM,BEZ VAS E PO DOBRE,SBOGOM PARTIYO OMRAZNA .

Евала студент . Кратко. точно и ясно.

Към Студента - сега сериозно: Според тебе никой не може да ни угоди за последните години. Ами кажи кой управлява през тия години? Луканов - криза. Ф.Димитров - 1 година и Ж.Желев от свитата на Людмила Живкова и Меди Доганов от ДС му подложиха динена кора. Беров с мандат от ДПС - мафиите създадени от ДС се развихриха. За Ж.Виденов да де говорим. Иван Костов е закърмен с идеите на партията и в буквалния смисъл - цица партийна секретарка (е бивша). Внука на Фердинант Лисицата. Ще цитирам два коментара от западната преса - Швейцарски вестник: Тежко на българтския народ ако Симеон е решил да забогатява на негов гръб; Английско списание: Симеон е тотално обеднял и отива в България за да спечели пари (казано беше малко по по-различен начин) Сега пак с мандат на ДПС - пак безвремие - този път ще бъде кръстено Безвремието на Станишев. Имах колега който казваше че няма основание да обича родината си. Не можах да намеря доводи да го оборя. Помисли добре какво става сега в нашата мила родина. Как се борави с данъците: Което се открадне се откраднало. С останалото се раздават помощи на манипулируемия електорат - циганите и бедните (в най-общи линии нискообразованите) Та това са нашите избранници. С такъв материал сме принудени да строим нова България - измислени българи и бивши ченгета и комунисти.

Донке,прав е Студента по отношение лекциите по марксизъм-ленинизъм. ти не си била на такива лекции и упражнения водени от Ив. Костов,някои други са присъствали и помнят това,което е говорено на тях.Не коментирам мнението на студента за изброените други лица.

На студент: Ами Иван е виновен за глобалното затопляне кретен

Руменчо от МВР-то е голям майтапчия.

Не стреляйте по пияниста - той свири колкото може. Руменчо може да има махмурлук какво да прави. Вместо да му предложите да изпие една бира, вие го хулите. Недейте така не бъдете толкова жестоки. Пък може вече да е на осма бира и пак да не може да се оправи...........

министър Игумен Питрофффф.. Що си криеш красивтье жабешки очички, мило квазимодо? Защо тъй тъжно гледаш, муцка? Нима, махмурлука те мъчи, от тежка работа... обременен??? Ще паднете.. всеки пада рано или късно, моето момче. Научете се да падате и да се извинявате на хората, а не само да дрискате и пикаете върху народа. Ходете си всички гадинки!!! Не ви щем!!!!

Не се безпокойте за мен, Доне и другите! Аз съм студент-хамалин зная какво е труд! Зная и какво е немотия, но никога няма да постъпвам като вас-по-възрастните! Не видях в 17 години някой да ви е угодил! Меки са нашите държавни управници, много меки...

Най-големите некадърници са в медиите.Без тях тия плужеци щяха да се цапуркат в лайната.Те ни ги навират непрекъснато и ни впрягат да ги натрапваме на вниманието на всички.Медиите са евреи.За пари и Христос са затрили.

ЩЕ ГО ПОДЛОЖА НА ДИЕТА С УРИНА И ЛАЙНА ЗА ДА МУ ДОЙДЕ АКЪЛА И КАТО ЗА КАПАК КОЛЕГИТЕ МИ ОТ 4-ТИ КИЛОМЕТЪР ПРЕПОРЪЧВАТ ТОЙ ДА ВЗИМА ДИАЗЕПАМ

A taka Rumene! Dano skoro i ti badesh v otpusk ili bezraboten!

Studenta, mai si ot vremeto na remsistite:)

Петков: Правителството няма да падне! Не МЕСЕТЕ президента! Др. Петков, теб Плевенчани ще те оправят и то добре! Колкото дали ще падне правителството. ти си толкова глупав и не виждаш че чергата под краката ви гори, ама така ти се иска. Папай и пази комунистите! Колкот до МЕСЕНЕТО на президента, ти да не си му адвокат, че го МЕСЯТ е верно и то вие го месете боклуците, на който ви даде хляб като на слепи! Хайде иди си в Плевен т.е. на село и спокойно на чист въздух може да ринеш лайна и то редки! А ще кажеш ли колко ти е заплатата! ако беше 180лв.ти щеше да бъдеш пръв против правителството нали! ХАИДЕ И ТИ ЩЕ СИ ОТИДЕШ ОГОРЧЕН ОТ СВОИТЕ!

Studenta, mai si ot vremeto na remsistite:)

До кога ще ги търпим, д о к о г а ???!

ЕЙ ГОЛЯМ КОКАЛ, НЯМА ИЗПУСКАНЕ, ЕЙ СЕИРИ, ЕЙ УжАСИ...

Studenta,neshto mai-mai....:-)-ravni po drugarq Petkov,a:-)Losho,moi momche,ako chkash SerGei da te potupa po ramoto..

Кръстьо Петков призова прокуратурата да разследва информацията и твърденията на либийския лидер Кадафи, че той ни е върнал външния дълг чрез петрол през Италия за стотици милиони, който обаче не е стигнал до България, а парите са останали във фирмата на Корнелия Нинова, която доскоро бе заместник на Румен Овчаров.

Абе - Тоя студент да не е на 100 години? Или е участник в партизанското движение? Може пък да е получавал народна пенсия. Кой знае......

Прав си, класи над нас са, но като крадци и национални предатели.

STUDENTA S TOVA LI VI PROMIVAT O6TE MOZAKA V AONSU ZA KOSTOV.SIGURNO SI NQKAKAV NA GOCE I TAKA SA TE PRIELI.

OSTAVKA DMITRIEVI4

Мило Студентче, не ме боли за мене. Моето време отминава. Боли ме за хората от твоето поколение. Болката за другия човек, болката за истината и справедливостта са неща, които не познаваш. Опитай да се освободиш от злобата и аругантността без аспиринче.

правителство от корупционен скандал не е падало досега (справка - Костов), ама от стачки си пада като нищо (справка - Виденов).

Глъвътъ мисли...

Този първо да се научи да пикае в тоалетната и тогава да прави изявления .

А у уууу ДС нали нямаше такова животно

ДПС КЕ ПАДНЕ

десните са слаби и разделени в момента, а уж десния Бойко Борисов защо не започне с митинги, да поведе хората? Защото или е страхливец и го е страх да не си рискува имиджа, или има общо с крадците от БСП и ДПС, т.е държат го те на поста.

някой не си взел хапчетата...а някой си е забравил памперсите...мноо тъп тоя

Доне, защо не си посещавала лекциите на Ив. Костов по Марксизъм-Ленинизъм, сега нямаше да питаш такива обикновени неща! И нека ти кажа- Гориспоменатите от теб са класи и класи над теб по интелект, ум и родолюбие! Това е истината - ако те заболи, вземи си аспиринче!