Преасфалтират 600 метра от ремонтиран булевард

320 000 лв. се отпускат с решение на Общинския съвет в Пловдив за преасфалтиране на 600 метра от бул. "Цар Борис III Обединител" след ВиК ремонт.

Обратно в новината

Коментари - Преасфалтират 600 метра от ремонтиран булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво означава това за ВиК всеки специалист означава че още утре ще се пръснат тръбите. Бахит тъпите специалисти. УМРЯЛА ДЪРЖАВА, УМРЯЛ ТЪП НАРОД!

Всичко се прави на парче. Сега ще се преасфалтира участък от 600 метра. Защо ? Защото има три-четири разкопавания на ВиК. А под здравите участъци, които отново ще преасфалтирате ВиК няма ли ? Идиотското в случаят е че тръбите на ВиК в този район наводняват от поне 7-8 години и това че са отстранени някои течове нищо не гарантира, че утре няма да се появят нови. Дано някой знае какво прави. Аз лично не виждам идея да се преасфалтират 600 метра. Първо, защото от първата кръпка до последната не е толкова

Проста, некадърна, тъпа, надута администрация!!! Такова ЧУДО като в България НЯМА. Интересно защо никой не понася санкции - като не са дали становище сега те напълно да си поемат ремонта, не от данъкоплатеца! Ето защо паяците и боклуци-общински служители обикалят града, за да глобяват хората. Докъде я докарахме??? Кой ги назначава тези ТЪПАНАРИ?

Те са си умни колега,но нали някои трябва да избива на Тотев хотелите.Строителните фирми искат държавни поръчки за да са на чисто,а Тотев да се пери че е хотелиер на наш гръб.

Боклуци! Било им обещано,че тръбите щели да изкарат година ,две.????А след техния мандат???....След такъв ремонт,трябва да изкарат минимум 50 години. Съд и затвор..

Кой пак се ненаяде?

Не съм изненадан, защото всичко това се повтаря с всяка новоасфалтирана улица или булевард в територията на Пловдив.( Като зная какви инж. има на възлови места в гробовата администрация и колко калинки на клонче, просто сте питам ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТАЗИ АГОНИЯ?ЗАТОВА ЛИ НИ УВЕЛИЧИХА ДАНЪЦИ, ПО КАКВИ ПЪТИЩА КАРАМЕ КОЛИ СИ, ПО КАКВИ ТРОТОАРИ ХОДИМ, С КАКВИ АВТОБУСИ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ СЕ ВОЗИМ........

ГРОБ, ГЕРБ, Калинки... А четем ли, другарю, четем ли? "Шефът на БСП групата Николай Радев възрази, че предложението се внася от вчера за днес и поиска 30 секунди почивка за консултации със съпартиеца си Георги Търновалийски. При тях стана ясно, че предложението е по искане на самото ВиК, което се управлява от Манол Генов от БСП. "