В Столипиново готови на бунт заради събарянията

Пловдивският квартал "Столипиново" е пред бунт преди акцията срещу незаконните търговски обекти.

Обратно в новината

Коментари - В Столипиново готови на бунт заради събарянията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък се чудя,наистина ли някой вярва,че циганина ще се яви на търг,ще си плати и ще пази зелени площи с пейки-това е направо утопия...просто на мястото на старите постройки ще цъфнат нови също толкова незаконни като сегашните..

Адин за вчихни, а вчихни за ховно!

да избият гадовете от ДНСК и долните закони,сътворени без мисъл за добрина,а омраза към хората

В Столипиново още преди 30 години трябваше да влезат булдозерите и ВСИЧКО НЕЗАКОННО --да се СРИНЕ!! Може и СЕГА , но идат избори и НИКОЙ не смееза съжаление!!!

научат да говорят на . В Германия всички новодошли от Столипеново говорят по между си ТУРСКИ! БЪЛГАРИ /така се пищат/ не знаят езика си!

Би ли ни изяснил "сложната" си мисъл, моля?

Знаете ли че където не им дават на циганите соц.помощи,те не виреят там.Знаете ли че за тях специално се отпускат пари от ЕС.Само и само да си седят в България и да не ходят там/европата/ Държавата отдавна е празен чувал и соц.пом. няма за никой,но за тях има.Единственният начин да се държат на едно място е да получават соц.пом. по адресна регистрация,като единственото условие е да бъдат безработни.В гетото закона е друг,оставени са да правят каквото си искат,само да не закачат българи.И всичко е ОК.Така е от мн. години,така и ще си продължава.Никой няма намерение да решава този болен въпрос,БОЛЕН ВЪПРОС

е тва е истината-да спрат помощите..и ще спрат да се множат,преди 20-25 имаха само по 2-3 деца,правеха толкова ,колкото могат да изхранят..

...а готови ли са да плащат за живота, който им се иска?

Ако и сега Държавата се огъне и капитулира пред циганите, то ще означава, че няма Държава! Никакъв компромис, никакви отстъпки! Нека се разбере, че тези мургавелковци не могат да налагат свои правила, извън закона, извън нормалното, извън допустимото. Утре, петък, ще е истинският тест за държавността в България!!!

Едно СУ-25 решава проблема само с два захода.

Виждате ли господа българи колко са единни циганите а ние кога ще се вдигнем на бунт с/у циганите в България.

Съвет: да се закопае отработено ядрено гориво на разчистените площи! Никакви инвестиции под формата на облагородавяне! Сичкото пейка ша иди в печката да съ топлят чааветата.

Тръгваме пак от зад на пред. Никой няма да събаря, нито ще има глоби и наказания. Не и докато не се отнеме правото за гласуване на лица без основно/примерно/ образование. Тъй-като под тази забрана ще попаднат едни 95-98% от ромите /роми хахаха/, тогава ценното им, а именно правото на глас и лесната манипулация, ще бъде ограничено и те вече няма да са изборен фактор. Мигновено ще бъде вдигнат всякакъв чадър над главите им, пличкането с хладка вода ще престане и закона ще може да бъде приложен с цялата си строгост. Май и това е правилния път за интеграция на ромите/ хахаха ... ромите/, а не наливане на пари в нищото. Насаждане на чувство за отговорност чрез прилагане на закона в най-строга форма. Или най-малкото ще се убие чувството за ненаказаност. Ама няма кой:) Не че няма, но не искат.

"Общината не може да премахне тези, в които живеят хора, тъй като така ще наруши правата им" Какви права?????? Те са нарушили закона !!!!!!!!!!

Абе за какво са им на циганите солариуми?

В нашия блок като се наводни мазето си събираме парици и си викаме машината, за да го почисти, а след това майстори да оправят спуканата тръба... Да не би Общината да им е наводнила мазетата! Кой знае какво изхвърлят в тоалетната, а после - мъзетата им плували във фекалии... И ако си плащат ще имат течаща вода...

Не съм от Пловдив, живея в Софето, тук положението съвсем не е по-добро. Мангалите са напаст Божия, от които обаче и Бог не може да ни спаси. Да, донякъде и те са хора, защото говорят, пият, ядат, но и не са хора, защото където отидат всичко осират. Антисоциални са и живет на стада като говедата. Само че България е вече колониална държава и новите колонизатори налагат геноцид над българите, за сметка на турци, цигани и т.н. Мамка им и на ЕС и на всички дембели, които тормозят народа ми! Ей, Дирници, не ми изтривайте поста, че и на вас ...!!

Равенство за българи и роми! СЪБАРЯЙ!

ЕДНА ДЪРЖАВА, ЕДИН НАРИД - ЕДНИ ЗАКОНИ !!!

Спряха събарянето понеже общинарите се уплашиха циганите да не окупират града.До там им стигна смелостта да приложат закона.

По нагли от мангалите няма. Третират ги като по-висши и с повече права от нас. Това е расова дискриминация спрямо българите. Кой позволява това...?

ДА - ТЕ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ; ДЕТСКИ - ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ ДЕЦА- А БЪЛГАРИТЕ - НЯМАТ.... ДА - ПОЛУЧАВАТ - БЕЗ ДА РАБОТЯТ

Проблема се решава с 200кг. ТНТ.

Е, освен гореспоменатото количество Тринитротолуол, ще трябва да се направи и една салатка от равни части АК47, ПК и РПГ7. Американците използват и напалм в такива случаи, но май криворазбраната демокрация няма да ни позволи този челен опит за дезинсекция.

Обявавам граждански протест - НЯМА ДА СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ КЪМ ОБЩИНА ПЛОВДИВ, ДОКАТО НЕ БЪДАТ СЪБОРЕНИ ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ В СТОЛИПИНОВО И ШЕКЕРА !

И АЗ ПРЕСТАВАМ ДА СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕМАХНАТ ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ НЕ САМО В ШЕКЕРА И СТОЛИПИНОВО, НО И В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

Във Филиповци и Факултета също е пълно с незаконни търговски обекти

Веднага да се въведе вечерен час в квартала и да се събаря наред всичко незаконно ! Който не спазва закона - В ЗАТВОРА !

И аз съм съгласен да се намеси армията ! Във всички цивилизовани държави е така ! Закона е еднакъв за всички ! Който не го спазва, независимо какъв му е етноса търпи санкции ! ПРОСТОТИЯТА не е извинение за нарушаване на закона !

Защо не се включи армията в борбата с тая сган ??? Миналия месец запечатаха кооперация в Пловдив, в която хората от 15 години живеят и си плащат тока, водата и данъците редовно, само защото последния етаж не бил в проекта ! Защо така безцеремонно я запшечатаха и принудиха хората да си търсят квартири ??? ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ ЛИ ??? ЗАЩО СЕ ЦЕРЕМОНЯТ С НЕЗАКОННИТЕ ПОСТРОЙКИ НА ЦИГАНИТЕ, А ЗА БЪЛГАРИТЕ КОМПРОМИСИ НЕ СЕ ПРАВЯТ ??? ТОВА СЕ НАРИЧА РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ ! ЩОМ ДЪРЖАВАТА ПОЗВОЛЯВА НА ЦИГАНИТЕ ДА СТРОЯТ КАКВОТО И КЪДЕТО СИ ИСКАТ БЕЗ НИКАКВИ РАЗРЕШИТЕЛНИ, А САНКЦИОНИРА БЪЛГАРИ И ЗА НАЙ-ДРЕБНИЯ ПРОПУСК, ЗНАЧИ В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВА РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ, КАТО СЕ ТОЛЕРИРА ЦИГАНСКИ ЯЕТНОС ! ТОВА Е ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА НАС БЪЛГАРИТЕ !

Ъъъ... коя армия...? Имаме 15тина хилядна "армия", а мангалите са 60-70 хиляди.

НАТО да се намеси предлагам и да защити българите!

Да се забрани бунта, ако трябва да се смаже! Което е незаконно да се събори- затова е държавата иобщината! Върховенство на закона! Равенство пред закона на цигани и българи!

ДАА ... АМА ЕДНИТЕ ИМАТ САМО ПРАВА - А ПЪК ДРУГИТЕ САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ