Каруцар спаси конюшнята си от събаряне

С фалстарт започна в Пловдив акцията по събаряне на незаконни постройки в ромските махали - днес в Шекер махала, а в петък предстои подобна в Столипиново.

Обратно в новината

Коментари - Каруцар спаси конюшнята си от събаряне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на българите ни събориха двора гаражи,на циганите-едва ли,но те са по-жилави и не се предават.Нещо,което може да се узакони,ДНСК не позволява движение на документи,а ни го събаря и пак да го строим,казват.Мазохизъм докрай в скапана държава.

Искам да създам нова партия за обгрижване на циганите и бездомните кучета, а в момента строя фабрика за сапун и костено брашно. Приемам работници само от новата партия

В случай, че циганин опита да противодейства на органите на реда - влиза жандармерията и ги почва наред, без прошка! Бой до синьо. Събарят незаконните постройки и си отиват. Точно така действат навсякъде по света, където има от този род човеци. Ама нали наближават избори и циганският електорат с перце трябва да се гали, защото ще настъпят количествени изменения в крайния изборен резултат.

Обявявам граждански протест - НЯМА ДА СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ КЪМ ОБЩИНА ПЛОВДИВ, ДОКАТО НЕ СЕ СЪБОРЯТ ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ В СТОЛИПИНОВО И ШЕКЕРА !

Това е свободен избор, живеем в демократична държава щом иска да стои на покрива докато събарят конюшната да си стои, не виждам какво общо има това със събарянето и защо не са го направили.

Заменям българско гражданство за друго, може и с доплащане.

И какво като се е качил на покрива?Това ли решава проблема? Ако беше българин с белезници и на хотел в районното!!!!!!

Значи може в къща на българин да влезеш пред тересата ,за да го арестуваш че си стои и да изстреляш 500 куршума в собственната къща, а за този нямаше ли стълба някой да се качи да го свали/той да не се е качил там с крила/.Явно е кой управлява държавата

Явно там не е имало снайперисти!!!

Каква е тази държава в която един циганин може да се качи на покрива на незаконната си конюшна и може да спре общинска акция. Каква е тази полиция. При цялата техника, нямаше ли един полицай с прашка да го свали този мангал от покрива. Ебати дъжавата.

Значи полицаите могат да бият на воля протестиращи българи с повод или без, а цигани с незаконни потройки не могат да ги пипнат. Интересно дали няма да се намери някой адвокат да осъди държавата в Хага за дискриминация? Докога държавните органи ще продължават да бъдат абсолютно безполезни за спазващите закона българи и съответно работещи изключително в полза на нарушителите?

Циганите са царе на цирка и както виждаме точно това и прави каруцаря.Като не иска да му се бута незаконната барака да плаща глоби,да полага обществено полезен труд и пр.Не може цял живот да лежат на помощи,да си строят,където им е кеф и после някои да се съобразява с тях.Ами ако аз си построя къща на чуждо място,дали някои ще се съобразява с мен?

ако си мръсен циганин - да, ако си чист българин - не.

циганските номера минават в циганска държава. В Цигания има нещо гнило ... или просто така си мирише трупа на бившата България

Ако беше българин и бой щеше да яде.Това е геноцида над българите а за ромите...................

"Българска" му работа. Вместо да закопчеят мангала за противодействие на полицейски орган те са му направили поклон и са отменили акцията. Следващия път всички мангали ще са по бараките в Столипиновао. Жалко...жалко за държавата...нищо не става от нея.

По този начин, отново ще бъде доказано, как полицията пречи на общината да си свърши работата! След малко тук ще се изсипят 100 трола, който ще скандират против МВР