Платиха рекордна цена за 300 декара в Крумово

Рекордна цена от 1220 лева за декар е платена за земеделски имот от 300 дка в землището на община Родопи, съобщи за Дарик кметът на общината Пламен Спасов.

Обратно в новината

Коментари - Платиха рекордна цена за 300 декара в Крумово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е "известен производител", защо в статията е анонимен? Авторът на статията страх или срам изпитва... Ами като искате да ни кажете нещо, кажете го както трябва бе "журналисти"...пфуууу....

Мисля,че цената не е висока, стига да знаеш мястото на гледната си точка.Реално-земята няма цена-тя е безценна,но често пъти обстоятелствата ни принуждават да действаме като търговци на най-съкровеното,което ни свързва с нашите деди.

Това, което те свързва с дедите ти не е в земята, а в главата ти!

цената не е огромна просто си е реална ама как да се обесни това на този лаган народ

Около Добрич и Балчик са 1520лв. на декар.Нещо ви е стара информацията бе ДИР.

1250 е много!!! хахаха в Добруджа търговете започват от 1300 лв за декар. Тоя арендатор е направил сделката на живота си.

1220 за декар??? 1.2 на квадрат??? Кое ми е рекордната цена???? Преди 3 години, леля ми продаде 10 декара за 2000 лв/дка и то в село на 20 км. от Пловдив... Може би за Община Родопи която я разпродадоха през търгове на ЧСИ-та, това да изглежда МНОГО!

Това е нищо, на мен, на свако ми чинка му продаде 2 декара за по 3000 лева. Те бяха камънаци, но в тях имаше едно дърво, което закриваше пейзажа на един големец и затова.

Бре кой е този "известен български земеделски производител" пишете му поне инициалите, да не е чичо Митко дебелия или някой от ЕООД-то му? Но дори така е, като си си тръгнат ще му е нужен апартамент с размери 2.00 на 1.50м, и цялото крадене и завладяване на имоти ще остане на някой прокълнат, който хаир от всичко това няма да види!