Хиляди съпроводиха чудотворна икона в Бачково

Литийно шествие, поведено от отец Симон, игумен на Бачковския манастир, изнесе чудотворната икона на Богородица с младенеца до местността Клувията.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди съпроводиха чудотворна икона в Бачково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dir. bg, Христос воскресе ! Добре е да отбелязвате Великден и вие,ако сте българи.

Погледнах и видях.Ето и в Dir стават чудеса.На едната икона младенеца с ореол на другите -без.

Не си прави идоли и кумири, и не им се кланяй ! Иконите са идоли, а Бог е забранил да се кланяме пред тях ! Отмахнете суеверията ! Не иконите и "светците" помагат, а вярата в живия Господ и Спасител Исус Христос ! Отвърнете се от идолите и четете Библията, та във времето на небесната жътва, посятото, което е попаднало на добра земя, да даде своят траен плод - вечен живот в Божието царство !

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА АНТИХРИСТИ!

Абсолютно прав си! Но научените православни християни са така - дай им икони, Деви Марии, светци всякакви, броеници, свещи, всичко, само не и истинска вяра и молитва към Христос, който е единственият, на който трябва да се покланяме и да зовем! Ето в Библията - Откровение глава 19: "Тогава аз паднах пред нозете му (на ангела) да му се поклоня; но той ми рече: Недей; аз съм съслужител на тебе и на братята ти, които държат свидетелството за Исуса; поклони се Богу; защото духът на пророчеството е да свидетелствуваме за Исуса." И в онези времена е било същата работа... Това е.