Коментари - Обвиненията започнаха от Шарланджиева и Нинова | dnes.dir.bg
назад

Обвиненията започнаха от Шарланджиева и Нинова

Софийската градска прокуратура (СГП) образува досъдебно производство срещу следователката Татяна Шарланджиева и бившия зам.-министър на икономиката Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненията започнаха от Шарланджиева и Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kapitalistitseska ni e mafiata a ne-komunistitseska. niamame comunizm i az ne sum razbral????

Всички корупционни схеми са на принципа на ел.мрежата!? Да сте видели да изгори главен бушон!? Започва се 0,25А и т.н................. Бити я бит, Еб..н, еб..н до безкрайност. Гаврят се с народа, пускат по някой кьорфишек и ние си въртим мислите в някоя центрофуга и търсим нормалният прав пътл То такъв НЯМА!!

ЗАТВОРИТЕ СА ПЪЛНИ С ДРЕБНИ РИБКИ А АКУЛИТЕ СИ КРАДЪТ СПОКОЙНО И НА ВОЛЯ ! МНОГО ПРОСТИ БЪЛГАРИ ИМА ЩОМ ГЛАСУВАТ ЗА КОМУНИСТИТЕ !

da gi zatvorat si4kiteeeeeeeee

Не гласувам и не съжалявам защото щях да се срамувам от хората които ме управляват които се подиграват с моето доверие и които богатеят за моя и ВАША сметка Крадат лъжат и ни се смеят в очите без да чувстват вина от това Благодаря ВИ ВАШЕ ВЕЛИЧИЕ да ВЕЛИЧИЕ защото ВИЕ сте велики и не надминати в безсрамието и безверието Вие сте уникати във всичко защото Вие се издигате и Вие се проваляте Мислите се за нещо голямо но в същност сте по зле и от най нищожните същества Опомнете се Слезте на ЗЕМЯТА тук доло живота е друг Елате при нас за да видите живота в истинската му светлина за да се поогледате и ако се харесате в тази мръсна роля пак ще Ви изпратим там горе

София. Скандалът е инспириран от Ахмед Доган и подготвя замяната на Станишев с Румен Петков. Това каза в интервю за Агенция Фокус лидерът на Атака Волен Сидеров. Той обясни, че мотивът на Доган да предизвика скандала е това, че министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров и отчасти министърът на финансите Пламен Орешарски, са засегнали икономическите интереси на Доган. Те спряха 170 млн. лв., които от Държавния бюджет трябваше да отидат в Държавния резерв, откъдето да ги източат фирмите на Доган. Така Овчаров си навлече гнева на Доган и той чрез своя човек - Александров започна атаката срещу него, обясни Сидеров. Той посочи, че в тази комбина е и министърът на вътрешните работи, който е в тясна връзка с министъра на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем. Имам данни, че Петков също участва в далаверата с Държавния резерв чрез поставени лица.

София. Скандалът е инспириран от Ахмед Доган и подготвя замяната на Станишев с Румен Петков. Това каза в интервю за Агенция Фокус лидерът на Атака Волен Сидеров. Той обясни, че мотивът на Доган да предизвика скандала е това, че министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров и отчасти министърът на финансите Пламен Орешарски, са засегнали икономическите интереси на Доган. Те спряха 170 млн. лв., които от Държавния бюджет трябваше да отидат в Държавния резерв, откъдето да ги източат фирмите на Доган. Така Овчаров си навлече гнева на Доган и той чрез своя човек - Александров започна атаката срещу него, обясни Сидеров. Той посочи, че в тази комбина е и министърът на вътрешните работи, който е в тясна връзка с министъра на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем. Имам данни, че Петков също участва в далаверата с Държавния резерв чрез поставени лица.

за кокошка няма прошка за милиони няма эакони това го энаем Няма эащо да се хвърля прах в очите на ЕЛЕКТОРАТА Пак нищо няма да иэлеэе В туфата эаякът го няма Просто пореден фарс Осъден политик няма Чешат си еэиците говорят обвиняват се един друг Прехвърлят си умело топката и на края виновен няма или ако има той вече не е в страната а ЕЛЕКТОРАТА се радва че има обвинени и очаква някой да го оправи и да въэцари правдата Уви БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ Е добре де не е така тоэи път ДАНО дано дано ще поживеем ще видим ПРиятно чакане ВЯРВАЩИ ХОРИЦА

na 10.05 ot 1400 pred al.nevski razre6en protesten miting

БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА-ТРОЙНО БСП.Нямя в момента друга партия в страната освен комунистическата ,няма за какво да се напъваме-ПОДАРИХМЕ ИМ ДЪРЖАВАТА-В И Н О В Н И С МЕ.

бЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА-ТРОЙНО БСП.Нямя в момента друга партия в страната освен комунистическата ,няма за какво да се напъваме.

Що не възстанат срещу мафията, а учат главатаря им как да се изплъзне от закона ? Това ли е занятието им ?

Кой продаде БТК на безценица и гушна паричките милиардче че и още милиончета отгоре - туй е въпросът...абе тоя бай Тошо бил цвете пред сегашните царе,генерали,комуня и прочие псевдодемократи...

трябва да си спомним за Румънците.Те сега затова са по-добре.

Edin e sloganat za vsi4ko za da e zhivotat po dobar prekasvane sas SSSR I DOLU BKP

Съсипете ги, унищожете ги,смажете ги само защото възстанаха против ръководитиля си и искаха да не бъдат изкуптелна жертва и да кажат истината .Къде е личната свобода ?Далеч съм от мисълта да нямат грешки, но защо само те да бъдат виновни?Властта е гилотина за инокомислещия !Да живеят гяурите и използвачите !Който критикува ръководството под нож и никаква милост ! Ужасна страна и-подъл и слаб народ !

Най-добре е да ги тикнат цялата шайка в затвора и да не ни занимават повече с глупости!

Цялата политическа папалач е от един дол дренки, защото в политиката се набутаха хора, които с друго не биха могли да си вадят хляба. Не преувеличавам ! Вижте за справка биграфиите и професиите на всички до сега, след 89 г., властници. Като почнете с първия демократично избран президент, минете през втория и стигнете до третия. Погледнете и т.н премиери: същата стока- преподавателчета по научен комунизъм,пребоядиса се за един ден заради лапачката, пишман адвокатчета и т.н. Ам чи независимата съдебна власт да не е изпълзяла от някоя пещера. Напротив, всеки управник гледа да си набута свои хора в съдебните институции, за да му снасят. Успокоението ни е , че всичките те са наши родни деца на демокрацията и трябва да ги обичаме, защото ние , вие,те, сме ги създали т.е избрали. И в никакъв случай не требе да ги ругаем, бе братци и сестри .Ам чи тъй де!

ьбе...защо не ги арестуват тия всикчките и да ги накарат да си кажат всичко както си е...нима не може???

акво значи скандален министър тапигьоз доа подписва в Москва??ако съм на нашия премиер щях да отложа заминаването и да се подготви нова среща какво като е Русия...На путим му е ясно какви са новите управници и че са загазили до върха на пръстите си и са ашладисани на тези столове да изплакнат парите на изтока и запада

Edinsvenijat izhod e zavistta i zlobata mezdu tjah da gi provokirat sami da se unishtozavat, zashtoto komunistite zalost njamat

chista i sviata (kapitalistitseska) republika!!! balqts

I v takav sluchaj zashto vse oshte vijarvate na BSP?

da se pokaniat EU biurokrati na Obutsenie

Сто експерти да изпратят от Брюксел да разнищят и решават, случая пак няма да има наказани. Колко ли още имена ще излязат наяве, все яли яли та се не наяли. Сметката е проста лапачката/ имотите и парите/ са прехвълени отдавна на роднини а ние нека си разследваме и гоним тоя дето духа.

Овчаров е Н1, проверете му сметките в шверцария.

Дядо Йоцо,ти не само си сляп като едноименния герой на Вазов/съмнявам се дори,че си чел разказа/,но не си и успял да затъпееш като останалата рая,защото ти е природна даденост,ако се съди по писанията ти.За съжаление не си единствения,дори и в парламента се намират такива умници,затова сме на това дередже и по всичко изглежда си заслужаваме управлението

Едно не става ясно от този текст... Кога ще стигнат до Р.Овч. обвиненията. За присъди е рано да говорим. Ще почакаме 20-30 години, млади сме още...

Тъй, тъй, дядо Йоцо. Ама като не бачка правосъдието??

Каквото и да излезе за пореден път се вижда, че БСП дойде ли на власт си знае едно - източвай, докато не са ни усетили...

eto vi edin po razlichen pogled kym skandala: http://vitleem.com/c

eto vi edin po razlichen pogled kym skandala: http://vitleem.com/c

Прах в очите на раята! Тя и без това е бая затъпяла! Важния момент, че от препродажбата на БТК гушнаха 1,4млрд евро без да си мръднат пръста, остава на заден план. Оказва се ,че държавата е продала БТК шест пъти по ниско от пазарната цена! И само БТК ли? Така ,че комедийките с оставки, следствия, зам - министерчета, на които този пост им е първата работа в живота/и това е челен български абсурд/, някакви си евродепутатки, знаещи 6 езика/ сякаш ги пращаме Брюксел за преводачки!?/ - всичко е прах в очите за раята.

Нищо не си мерят. Откровенно си ни будалкат!

Да си спомним всички далавери след 10.ноември 1989 г. резултати и наказани няма, така и сега нищо няма да излезе, защото всички са в кюпа.

Дааа, нищо няма да излезе от шумното разследване. Дребните риби - замесени в големите корупционни схеми ще бъдат жертвани (следователките и зам. министрите), но само те. Така ще се прекъсне нишката, която води нагоре до централите на управляващите партии. Освен ако не стане някаква непредвидена издънка - някой от бушоните да се разприказва и завлече със себе си висш политик. Тогава или ще трябва да му затворят устата - на бушона или някой висш политик да се самоубие ритуално - в буквалният смисъл на думата. ...но стига съм мечтал, това става само във филмите и старите демокрации....:-)

Народе,започна се....Ще се разбере най-накрая,че освен името,нищо социалистическо няма в тази партия/БСП/! Довчер КОМСОМОЛСКИ и ПАРТИЙНИ вдъхновители и ръководители ни водят към Зрелия Капитализъм.Браво... в челните редици.Така беше и за Нато и за Евросъюза.Гади ми се от тези ЧЕРВЕНИ ЛИСУНГЕРИ.Като пеликани са-техните гуши напълване нямат!

гарван гарвану око не вади.

В миналото по такива значими процеси се действаше без много шум и имаше ефект. А сега чрез медиите на виновните се дава възможност/а те имат средствата/ да си изготвят алиби и на процеса са като чиста изворна вода.

Сливенския пандиз ви зове...

Струва ми се, че си ги мерят.

специалиста от ес вероятно вече наблюдава сеира в близък план !!! браво станишка, така ще ги изловиш и ще останеш чист ...

Много обвинени - нито един осъден. Нормално! Кой ще си осъди съучастниците?! Нали ще вземат да се разприказват и ще излезе, че невинното БСП не е толкова невинно - все едно ние не го знаем.

добре,добре.....

Запознайте се: 4 тъпи гъски ! Храни ги Красимир Георгиев. Брани ги БСП. Доган ще им къса перушината, а от Евросъюза ще ги пърлят за наш курбан !

eto vi edin po razlichen pogled kym skandala: http://vitleem.com/c