Коментари - Дясната ръка на Шешел оглави сръбския парламент | dnes.dir.bg
назад

Дясната ръка на Шешел оглави сръбския парламент

Лидерът на сръбските ултранационалисти Томислав Николич бе избран за председател на сръбския парламент след провала на проевропейските реформатори да сформират ново правителство.

Обратно в новината

Коментари - Дясната ръка на Шешел оглави сръбския парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дечко, от вас сърбите по-големи педери на Балканите нема.

Какво ги бравосваш бе безродник такъв!! Това не е достойнство, просто този народ беше свикнал да получава всичко даром през последните 100 години. Жалко, че тъпанари като тебе не проумяват, че в повечето случаи това се е случвало за наша сметка. Юрод безроден!!!!!!!!!!!!

Не обичам национализма, но наистина Косово си е Сръбска област. Това че албанците са се размножили там (живи и здрави да са) не им дава право да искат отделяне. Нека който толкова не понася сръбска власт да си върви в Албания! А тези албанци, които са родени в Сърбия и имат сръбско гражданство, ако обичат да спазват законите на страната. Те не са по-лоши от албанските. Мисля, че ако Косово се отдели от Сърбия с подкрепата на ООН, това ще е много лош знак за аналогичните случаи по целия свят. Първо България с турците (да са живи и здрави), Македония с албанците, Румъния с унгарците и т.н. То е въпрос на цивилизованост: представяте ли си какво можеше да стане в Швейцария, ако там имаха балкански менталитет...

Както е тръгнало накрая от Сърбия ще остане само Нови Белград, ама и това не е сигурно...

Браво душо. Евала. С Макетата така говорите за нас, нищо, че сме един от малкото народи, които ви подкрепят. Нищо, скоро няма да останат такива и ще вземем даже да помогнем да ви доразкъсат. Каквото си постелете.

zivjela srbija.bravo momci.ovde u bugarska skupstina su samo pederi.

vsitski Survi v Haga!!! da se nautshat kak da glasuvat...

браво на сърбите и унас трябва да стане така достойвнство трябва, а не плазмодии в управлението

Xaide skoro i v BG da stane taka!

Браво...свободни хора

Както върви Сърбия ще се затрие окончателно. И те като българите не знаят кого да си изберат да ги управлява.

Евала на сърбите.Отстояват си националната кауза докрай.Нашите политици-продажници да се поучат от сърбите.А нашите който им свирне и им обещае нещо и забравят че са българи.