Отстраниха главния архитект на Варна

Следващата седмица община Варна ще има нов главен архитект, съобщи кметът Иван Портних.

Обратно в новината

Коментари - Отстраниха главния архитект на Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хирурзи отстраниха тумор от гражданите....

А кога ще отстранят и гладния архинетект на София ......

глупак след крадец и "градът" отдавна е заприличал на едно малко по-голямо село.

А "калинките"?Толкова са много,без образование.И най- лошото е,че вземат решения ,дават инструкции на хора с образование,опит и дълъг стаж.Колко е удобно за рекет.И не само в този отдел на общината!

По- опасни са калинките с дипломи. В наши дни това се оказва фасулска работа. Гербаджията некадърник Тошев е с дипломи за доктор, юрист, мениджър, на път е да вземе и от Художествена академия.

обърнал се илия и пак тия!Който и да дойде стилът мутробарок как ще се изтрие?Една по една изчезват старите кокетни приветливи къщи и идват нови намусени ,накачулени като фолк...кърпички.

A Защо са скрили мнения които са полезни като това ??? --- """ А кога ще арестуват, някой шеф на мобилен опиратор за наемане на убиици ??? Тия психопати, отиват, намират няколко балъка, дават им да си разделят 600 лева, слагат облъчвателна базова станция, и чакат хората наоколо да умират !!! Кой ще ги спре тия мутри ??? Щефовете на Мобалните опаратори са също като оная мутра- Кела !!! Търсят наемни убиици за да убиват хора,........... и ще продължат да убиват, докато някой не ги спре, като оная мутра в София- Бай Миле, който го разтреляха след като уби доста хора.""""

Напълно съгласен! Кога ще ги махнат тези антени,дето трябва да са високо горе, а са под носовете ни?Аз специално искам да съдя Глобул. Плаща на блока дето е монтирана,а на нас облъчените кой ще плати? Вън!!!!

Айде стига глупости!!!Стария е "малко" болен.Затова го сменят - щото скоро ще сдаде багажа!

ТИМ ще го избере, Портних само ще го обяви

Същото трябва да се случи и с главния арх.на София, такива глупости твори, че града е заприличал на третокласен хотел.

Ако остави старите - ето, той си е човек на Киро! Ако ги смени - ето, той си назначава свои хора! Вие знаете ли какво искате?!

Искаме КОНКУРС, възрастова граница, безпартийност, независимост и морал!

ВЕЧЕ БИВШИЯТ АРХ. Е МЛАД ЧОВЕК,НЯМА 40 ГОД.НО ЕЗЛИЧНА ЛИЧНОСТ.

Време е това да стане и за този в София!!!

Защо го отстрани тоя човек бе Портних??? Та той направи толкова много...... за Варна!!!! Толкова добре уредена, страхотни улици и булеварди, отлично проектирани сгради с еднакви фасади(нищо че някои са построено на места където е забранено да се строи, като продължението на ул.Струга), перфектни междублокови градинки и детски площадки.Той имаше толкова ясна стратегия($$$$$$$$$$) за бъдещото развитие на морската ни столица , че не знам кой ще запълни "зейналата дупка".Наистина не мога да разбера, защо този супер-кадърен архитект трябва да бъде сменен????

Ми щото след "супер-кадърния" сега ще сложат мега-кадърен.И понеже обявиха,че ще е без конкурс,направо се досещам и за името.Ама в приятелския ми кръг също се досещат,че не мога дори някой лев от бас да изкарам.

Подменя наред, че знае след година няма да е вече кмет. Каквото изсмуче това ще му остане.

Я едно нормално обяснение защо няма да има избор на главен архитект?! Да им спретнем един евромайдан по български на тези престъпници от Варна, а?!

нали виждаш какво става след евромаиданата в украина.то сега варна е като след воина а след евромаиданата не ми се мисли за този обречен град.

Това се казва мениджмънт,смело само напред.

Организация мой човек!

Много хитро. По взаимно съгласие. Казал му е, че ще си сложи негов човек и като последен жест да не го уволнява дисциплинарно, примерно задето е забравил да си спре компа след работа ... примерно. Искал динамично развитие. За динамично развитие, Ванка, трябват пари, не нови архитекти.

арх.Марин Митев от ТИМ

хахахха как ме разсмя - той и без друго дърпа конците , притрябвало му е да седи на чиновническа длъжност

Мм да,архитект е човекът.И банкер също.

n

Я да вземе да уволни и чистачките, че държат метлите по старому :)))

?? koi

Новият архитект се казва арх.МИТЕВ