Откраднаха личните данни и на Иван Портних

Името и личните данни на кмета на Варна Иван Портних също са в подписката на Съюза на комунистите в България за регистрация в ЦИК за евровота на 25 май.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха личните данни и на Иван Портних | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВНИМАНИЕ!!! Страницата за проверка за подкрепа в ЦИК вече е фалшифицирана! Вместо ЕГН-то се появява дълга безсмислена поредица от букви и цифри, след което "естествено" се показва резултат, че това лице не присъства в списъците за подкрепа.

Бе кво има да им се краде на "личните данни"? Навремето ги давахме във всяка квартална видеотека, да не говорим, че по време на избори ги лепеха във формата на безкрайни чаршафи по стените на училища и секции. В тези данни има толкова лично, колкото и в автобусите за градски транспорт. Трябва коренно да се смени системата, с издаване на нови данни и строги правила къде може да се искат и дават, иначе ще си пеем същата песен още десетилетия при всички избори.

откраднали му личните данни ама с това което тои ще украде от варна ще си купи не лични данни ами неприкосновенос и за внуците че и утре някои улуца или площад на негово име шет наречете потури варненски

Брехх да го ужалиш мултака !!! Е сега е тимаджия, но очевидно в правилна подписка е записан !

Как реши че Портних е мутра и че във Варна нищо не се прави, ама така да напиша нещо, пък каквото и ще да бъде. Писна им на хората от негативизъм и простащина.

За правене - прави се: краде се и то на широка нога! Бих ти препоръчал да се поразходиш из Варна преди да защитаваш мутрата-кмет, но се страхувам, че след последните бомбардировки човек не може безопаснода се разхожда из града!

Ти да не живееш в Максуда ?

Chefo77

От негативисти и простаци какви коментари очакваш?

Айде всички гробари на амразурата че има врага не спе, и ние няма да спим :)

Ми-и-и, щото все беше из хотели на Мултигруп шефче, затова реших.

Охххх, Гробари Гробариии, във варна много "неща" стават, ама не е на добро отново.. А що се отнася до мутрата "кмет" , ми как да го нарекат, нали е "бивш вече" мултак ???, Вие от Гроб нали имахте даже "Главен Мултак" за министър - печално известния - "Веждичката" СМЕЕЕЕШНИ ТЕ ГРОБАРИ !!!

От кога в Р България дават ЕГН-та и на г.зовете?

Той си е членка по наследство!

Този ми прилича на обигран мошеник.

Естествено, че в Съюза на комунистите! От вожда на ГРОБарите Тиквуний I, всички гробета в подкрепа на комунделите- до възстановяването на чл.1 в Конституцията?

Най-добре на тази мутра да крадат не личните данни, а самата нея! Нокпга Варна не е била толкова трагична и толкова корумпирана!

Chefo77

Сериозно? И ти кого и с какво корумпира? На кого даде кокошката и изчистиха ли ти помийната яма срещу нея? Или си кьорав, за да видиш, че за последните 3 месеца тръгнаха повече неща, отколкото през последните 10 години?

Виж какви заеми ще тегли Варна...