Училищна директорка връхлетя в клас с тесла

Училищна директорка в пловдивско село нахлула в класна стая с тесла в ръката. В гнева си тя я размахала, сечивото изхвърчало и се забило в първия чин.

Обратно в новината

Коментари - Училищна директорка връхлетя в клас с тесла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дисциплина. Това го няма дисциплината. За това ще страдат всички - деца боклуци, некадърни, без бъдеще, учители с разпилени нерви, уволнени и пияници.

Имате ли представа колко недисциплинирани са учениците, не разбират от думи, препоръки и т.н.? Никакво домашно възпитание, да не говорим за етика, морални ценности, човеколюбие. Така е, като не се въвежда вероучение в училищата.

Не тесла, а Калашник му трябва на силиконовото наркоманско татарско племе !

"Тесла" идеална за самозащита!

Не защитавам директорката, но подрастващото поколение е направо отврат, не подлежи на възпитание. На 14-15 год. вече е престъпник, тогава училището ли е виновно или домашната среда го направи такъв ?

Изнервена била от шума... Всички учители са така а са половин ден на работа и два месеца в отпуска..... е няма други като тях

Два месеца през лятото, а пролетна и зимна ваканция, намалени часове и спортни и други празници като сложиш... Май 2-3 месеца работни им остават работни май...

Ами като ти се струва толкова лесно, що не отидеш и ти за даскал. Ще си работиш до обяд два- три месеца в годината, а останалото време лайф ис лайф. Като се сетя ние като ученици какво ги правихме, а днешното поколение май е по-диво от нас...

Тази директорка заслужава бащата на детето да и забий един юмрук в тъпата мутра и да и избие кривите зъби!!!Махайте ги тези изродки от работа с децата,каква директорка е тази,ако беше убила някое дете?

До колкото прочетох нищо кой знае какво не е станало. Нормален инцидент. От нищо - нещо...

Ехооо, как нормален инцидент? В кой век живееш? Директор на училище влиза в клас с тесла, това нормален инцидент ли е? На какво тогава тази профанизирана директорка ще научи децата, ако влиза с тесла в час? Ако беше убила твойто дете, сигурно пак ще кажеш нормален инцидент. Грешка, ти нямаш деца, а само лъскаш в кенефа

А ти ве, Родител, ти научи ли си тъпото дете, че в училище не се шибат не псуват, не викат и не се бият? В училище се УЧИ!!! Нещастник. Много взехте нещо да се правите на отворени с тия права на човека. Не с тесла, ами с брадва трябва да влизат, за да има респект!

Просто гледам реално на ситуацията. Несъм перко като тебе и си възпитавам детето да се държи възпитано в училище!

Hе,случило се е -упадак в професионалността на учителите!!!!

Ехоооо.....Къде са комантарите от вчера. Защо ги изтрихте?

Ми то в някои родни училища и с Калашник да влезеш няма да е лошо...Дисциплината е под всякаква критика

Как влезе мъжката с на т'слат адръжката оп, оп, опсаааа......