Коментари - Антимафиотите спипаха трима бомбаджии преди атентат | dnes.dir.bg
назад

Антимафиотите спипаха трима бомбаджии преди атентат

Служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) задържаха три лица, подготвящи тежки криминални престъпления с използване на самоделни взривни устройства.

Обратно в новината

Коментари - Антимафиотите спипаха трима бомбаджии преди атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покажете ИМ лицата. Напишете ИМ имената. Защо е тази анонимност? На кого е удобна?ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ. БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА И ОСТАНАЛАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е БЕЗСИЛНА БЕЗ ОБЩЕСТВЕН ДЕБАТ И ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ! Продажната институция е като продажната жена - как да я обичаш?

и е известен на органите на реда с 2 случая на противозаконно проникване в чужда къща, 44 кражби, 5 грабежа, изнудване и кражба на моторно превозно средство... Абе вие луди ли сте бе,как ше ги вкарат момчетата за тия нищо и никакви престъпленийца,72 часа и после аут и няма да чуем за тях нищо,както не бяхме чували до сега.

Някой КАТаджия ШМАТАРОК си е загубил служебната стоп палка , а след него случайно е минал бомбаджията за да си я намери! Ха деца сега познайте какво още си е загубил чичкото полицай? а)тротилче б)капсулче в)пистолетче г)достойнство. Най строга отговорност за тези загуби! С оръжия купени с парите на данъкоплатците ги убиват бандити! Сурови наказания за съучастниците ! ДАНО!

Алооо това не са престъпници.Истински престъпници са тези ,които не са плащали здравните вноски.Пускаите ги

nema opravija i tova e.Na vsi4ki vazni postove samo mirizlivi zalki prodazni lainari sedjat.Nema opravija .Vseki da se spasjava poedini4no.Sarzeto mi pla4 za taja ne6tastna darzava i izstradal narod.Vsi4ko e laina i sveta otiva na maika si v gaza.Tova e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой ги е обучил да ползват такива опасно средства?

kurschum sa takiva ,,drugari,,

Ако не са се докосвали до торенти - веднага ще ги пуснат!!

Po-dobre da gi executirat! Po-adekvatno e kato miarka; ikonomi4eski po-izgodno e i e nazidatelno.

Ама те и заплати ли получават?

Браво! Остава да се спипат и магистратите, които биха искали да ги пуснат :)

Нямам думи. Обичам тая държава,но мразя управниците и.За толкова години не се намери нито един свястен политик да изчисти авгиевите обори. Отвратен съм. Май ни трябва един нов диктатор? Тая човешка мърша,която безнаказано се вихри около нас вече не се търпи. Всеки убива,краде,пласира дрога и е с вечно висящи дела,или крехко здраве та не е в затвора. Не сме народ,а мърша. Най вонящата е в парламента.

Ами, отбележете им новите провинения и пак ги пуснете да си вършат работата прилежните момчета. Е, не, какво да ги държите в затвора с по над 10 углавни престъпления?!

И какво правят тези богати на криминални изяви бомбаджии сред нас... Или чак, когато гръмнат задника на съдията, дето ги пуска, тогава ще се сетят да ги окаушат... Колко ли още таива герои се шляят между нас... Няма ли най-после полиция, следствие, прокуратура и съд да вземат да свършат малко и от работата, за която ние, данъкоплатците и граждани на България им пашаме заплатите. Стига са вършили работа само за тлъстите подкупи на престъпниците... Да си оправдаят фишовете най-после... че и пеленачетата в България вече ги е страх да заспят - да не им гръмнат кошчетата, да не сколасат майка им в някоя градинка, или баща им - от куршум при някоя битова престрелка... ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ГИ ПРИБЕРЕТЕ ТИЯ ХОРА БЕ, ГОСПОДА МАГИСТРАТИ... Или Ви е страх да останете само на една гола заплата?

После ще се окаже, че пластичното вещество е пластелин и човека ще си отиде по живо, по здраво.. докато не го гръмнат конкуренти ;)) Да е жива и здрава конкуренцията, че като няма Полиция в страната те вършат цялата тежка работа.