Ремонтират 13 детски площадки във Варна

500 000 лв. е заделила Община Варна за ремонт на детски площадки за тази година. Ще бъдат изцяло обновени и сертифицирани 13 обекта във всички части на града.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират 13 детски площадки във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички пясъчници трябва да бъдат премахнати. Пълно е с изпражнения на улични кучета и котки. След като няма начин да бъдат ограничени животните да ходят там, по-добре е да се премахнат, защото са източник на зарази.

Защо в София МОЖЕ детските площадки да се ограждат с ниска ограда, която да не позволява на животни - домашни и улични кучета да ползват пясъчниците за тоалетна, а във Варна - не може? Какво е по-различното???

В София МОЖЕ детските площадки да се ограждат с ниска ограда, която да не позволява на животни - домашни и улични кучета да ползват пясъчниците за тоалетна, а във Варна - не може? Какво е по-различното??? Не трябва да се премахват удобствата за децата, а да се намери ефективно решение на проблема със замърсяванията и с поддържането на тези площадки.

От общината реагират максимално бързо на сигнали за опасни съоръжения, за да бъдат избегнати неприятни инциденти. За две години, успяха да пратят отговор на запитванията ни, че няма пари за 10м оградна мрежа за площадката пред детската градина на сина ни. Не ни разрешиха и сами да я ремонтираме.

Горе долу след около 40 год. ще бъдат реновирани всичките 600 бр площадки.... Направо обнадеждаващо звучи. Браво за новата площадка до театъра, сега и паркинг за да се стига до нея, ако направят, грешка няма да имат.