Коментари - Станишев пред разпад или стабилизиране на държавата | dnes.dir.bg
назад

Станишев пред разпад или стабилизиране на държавата

Кои са кръговете от БСП, които източват държавата и как Станишев ще спре разпада на държавата - това са въпросите, които ни вълнуват.

Обратно в новината

Коментари - Станишев пред разпад или стабилизиране на държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и тогава ни клаха, драха и обезчестяваха, ама си имахме Бенковски Волов, комити. А сега плачем хленчим и търпим, а те... си знаят работата. Няма ли кой да запее /вместо Азис/ Боят настана ... и да тръгнем след него? Тази сган /БСП &Ко/със съдействието на др. Путин да му я харижем с еднопосочен билет до Сибир.

АБЕ, ЗАЩО ВИ ВЗЕХМЕ БЕ ?!?!?!

Станишев бил най-неуспелият министър-председател кой е най-успелият? Този който краде повече, нали! Защото неуспеял беше и Жан Виденов, точно защото не открадна и стотинка, но след това Иван Костов беше обявен за най-успешният премиер на най-успешното правителство, защото успя да изкара 4 години в неистов грабеж - например приватизацията на Балкан. След това за най-успешен премиер бе обявен Сакскобурготски, защото и той удържа 4 години, в които заграби много непринадлежащи му имоти, продаде БТК за 200 милиона евро, а сега същата БТК бе препродадена за 1 милиард евро и лъсна голата истина - това беше най-наглата кражба в историята на българския преход за тези 18 години! Ето, как да не обявиш Станишев за най-неуспял, като не е взел и стотинка? А успели са тези, който ограбиха страната за предишните два мандата за тези общо 8 години.

Ako i toq pat ne se prolee krav, BaLgariq 6te zapadne ama ZAVINAGI!!!Pak vie si pi6ete tuka kolkoto si iskate, i se borete za pravda!!!Sme6no

Всички са в кюпа. Включително сините на Петър Стоянов и Иван Костов. Въпросът е докъде ще стигнат разкритията или пак ще се замаже цялата работа...

До вражалец - не си прав че Станишев е най- неуспелия мин. председател в историята на България. Виденов го конкурира, макар че силите са равни.

http://photofile.ru/

Приятели Станишев е много способно и честно момче, има и още такива от млади те в БСП уважавайте ги ! На правителството му подлива вода хитреца Доган и овчицата Сакскобурготски, които се налапаха с имоти и пари и сега им дреме на оная работа за държавата и народа!А Станишев да го плюят после!Задавате ли си въпроса защо Доган до сега не е бил министър или нещо подобно в нито едно правителство!Защото да крадеш от страни е по удобно и да дърпаш конците,а друг да е виновен!Така че уважавайте способните хора,които се нагърбват сработа и не се доддавайте на Бойкоборисовите плямпаници и телевизионни прояви!

абе не му е чиста работата на Овчаров, щом толкова се размириса тази история...Сега пък за Москва заминава...за инструкции. Във време на демокрация няма ли поне един политик да осъдят.......

към вражалец: Най-неуспелият беше Жан Виденов, но Станишев усърдно върви по неговите стъпки.

v dargavata stava ne6to stra6no!Komunizmat ne si e oti6al!!! Dokoga 6te prodalzava tova?Vizte kakvo stava vav vis6eto obrazovanie i naukata! Pravitelstvoto trjbva da podade ostavka!

как е възможно човек,който до 1995 е бил с руско гражданство да е български мин-председател?Това херсонско русначе не може да стъпи на малкото кутре на Костов като мин-председател.И сега ше ми ходи в Москва кагебистите да го инструктират какво да прави след вота на 20.05.

Орел,рак ищука не ше ни докарат нищо добро.

sds da ne se otvaria mnogo,sastoto gi sra sastite laina kato komuniagite.opogarih gorite i isnesoha darvesinata v turzia i garzia.sega sednali da revat sa 4ervenite si drugar4eta.sds dokara onia s ,,depesarskite schutove,,.verno ,e 4e vsi4kite ste maskari.dai da imigrirama zelia narod i da vi ostavim da ispukate ot glad nestastnizi !!!

Ако бях журналист, сега бих хванала Иванка Диловска, която навремето си беше дясна ръка на Овчаров, и бих я разпитала защо напусна поста зам. министър и управителния съвет на топлофикацията. Тя е умна жена и сигурно е предвидила какво ще стане.

В пандиза хора за по една кокошка или туба нафта,а тия награбиха и съсипаха държава и само гнявене.Докато не почнат масови убииства на тая крадлива и долна паплач,оправия няма.Осмърдяна отвсякъде съдебна система,но същитите тия крадци крещят до небесата-Законаааааа са сега ченгетата да слагат пранги-имунитет майка,пък и те са вътре с двата крака.Пискаме против Турция,но вижте какво става,армията недава гък да се каже,а нашите чорбари само гледат мисии да папкат парички,а че държавата загива,хич не ги е еня.Как да излезем срещу тия изроди,като през 1923 г със сопи ли.

Станишев е между Сцила и Харидба. Властта се търкаля и няма кой да я вземе.

вече хич не ми и пука.да се разпада.бактиса ми.всеки да се спасява поединично.аз ще си хващам пътя навън,пък каквото стане.всеки случай все ще е по-добре от тука.

ОРТАШКАТА КОБИЛА И КУЧЕТАТА НЕ Я ЯДАТ/НАРОДНА МЪДРОСТ /. ОРТАЦИТЕ /БСП :НДСВ:ДПС / СЕ ПРОВАЛИХА И РАЗПАДЪТ Е НЕИБЕЖЕН.

Нещастника Станишев само преди няколко дни се пънеше,че няма основания да отстранява Овч.от работа.Сега ще се цункат тримата с Путин и той ще ги насочи как България да бъде превърната в Чечня..........

Да разбиеш главата на комунист с паве е родолюбиво и похвално!

Reji glavi - ili tvojata!!

Лошото е,че само си зяем.Няма по-овчи народ от нашия!Щом някакъв мангал-педераст е идол тук.....

Оди си бре, оди си!!!! Не ви щем всичките ни политици... сте само да си пълните джобовете, крадейки от нас!!!! Така е!!!! За що не си признаете и не ходите да се шибате с кокошките, мамка ви политическаи проскубана, дейба... Или не е истина, че парите на народа отиват при вас? Данъците, таксите и обира чрез гнусните ви дружества, продажбата на наркотици, седенето със затворени очи.. това, което се случва се знае и у нас и в чужбина, но кой го е грижа за нас- някакъв си малък народ, търпящ неговите вождове да се издевават с него??? Забравяте се, изроди... затова ли сте се родили? Затова ли ви мрази цял народ? Затова ли отнемате от бедните, за да има за оялите се? Що за мижитурки сте- вие сте реплика на, това, което е човешко, вие сте това, което виси от гъза на овцата- фекалии... Вие смърдите, вие сте гнилоч, вие сте излезли от преизподнята .. за да сеете само гадост и омраза!!! Но не знай се, всичко в живота .. всяко нещо дава плод- какъв ще да е зависи от делата ви.. Нищо не е такова, каквото изглежда- има и ... , но ще се чуе, види, ще се помирише, ще се почуства, вкусът ще е подходящ... Забравяте... доста забравяте, горките.... Смешници....

sega e momenta da se brakne nadalboko-vsi4ko na masata, ili si ostavate bezdarnici i obiknoveni mo6enici

Golem seir! Badete sigurni, che vsichki sa nevinni!

Хора! Бягайте от България!!!

ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО !

Е това власт на три! Никой не е виновен. Но да се върнем малко години назад и да видим,, успешният? президент.

Това не е държава- какво да се разпада?

НАЙ -неуспелият мн. предс. в историята на Р. Б-я.

не са ли ромбове? що за тъпи приказки... държавата са я източили, това, което сега става е точенето на кръвчицата на нас....! Всички политици на съд!!!!!!!! На съд справедлив за всеки от тях- на всекиго , според делата му!!!!

ДОЛУ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ !!!

Овчаров беше човекът който с неистов вой се противопостави на Бойко, когато разкри джакузето нма Вальо.Изводи си правете сами!

Щом БСП са на власт няма как да се спрат кръговете които източват! В тази партия да има най-много един двама кадърни и честни политици... всичко останало е комсомолска измет!!!

Подай с достойнство оставка на правителството.Вярва че все още си способен на такова полезно за страната решение.

pi4ove dupe da vi e iako, ot vun vi gledam siira. 6te si gi izturpite dokrai

Яко секс за комунистическите,мръ курви!Гадовете не оставиха нищо в тази прекрасна,осрана от червената измет,грабят ли грабят!!!

питам аз-като скромен български данакоплатец-трябва ли и на кой да плащам данъци????Вие дами и господа ще ме посъветвате ли????

g-n stani6ev, vsiaka ve4er vie se podhilvate ot ekrana na cialata darjava. niama li da sprete da se podigravate nai setne?