Коментари - НЕК отрече, че върти големите пари | dnes.dir.bg
назад

НЕК отрече, че върти големите пари

Националната енергийна компания опроверга в писмо до медиите думите на бившия шеф на Топлофикация-София Георги Рогачев, че ако има енергийна мафия, то тя е при големите пари, които могат да се търсят в НЕК.

Обратно в новината

Коментари - НЕК отрече, че върти големите пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как няма да губи НЕК, то така сме решили на пленум.

Разходите ги покриват хората, които си плащат парното... Сега след скандала няма пари, защото никой не иска да плаща за яхти , перлени вани и чужди загуби. Дори се стигна до идеи за пакетно плащане на ток, телефон, вода и парно. Интересно как ще убедят частна компания да спре да предоставя услуга за която и се плаща...

Защо не проверите най-после процедурите за обществени поръчки в НЕК ? Как и колко пари са платени за какво и на кого. Документите са достъпни но много хора се правят на слепи. Там си пише точно и ясно. Странното е че търговете се печелят от 2-3 фирми но дейността се извършва само от една. Хубаво е да се направи и техническа екпертиза на инсталираното оборудване за да се разбере до колко е ефективно, надеждно, каква му е цената и защо. Ето ви материал за размисъл. Скоро имена и конкретни примери.

ГОРКИТЕ,ЧАК ДА ГИ СЪЖАЛИШ.БЪДИ МИЛОСТИВ НАРОДЕ-ОТ ЛЯТОТО ПЛАЩАЙ ОЩЕ ПО-СКЪПО,ЧЕ НЕК СА НА ЗАГУБА.

мухахаха, е като губи тогава как работи и от кой покрива разходите. Те сигурно имат и неизплатени заплати :(((

Като са на загуба да ги затворят. Но и децата знаят че в НЕК са най-големите заплати .

Крадеца вика: Дръжте крадеца...!