Отново затворени улици във Варна заради ремонти

Улица „Никола Вапцаров” във Варна се затваря за движение на автомобили от днес в участъка между булевардите „Княз Борис I” и „Осми Приморски полк".

Обратно в новината

Коментари - Отново затворени улици във Варна заради ремонти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво ремонти.Ама защо така на веднъж?Не можеше ли поетапно?Преди 10тина дена една линейка с включена сирена идваше от "8ми Приморски" от към центъра и зави по "Цар освободител" към спешния център.Колите в частта с ремонта тръгнаха да се катерят кой по тротоара кой по градинката в разделителната зона между платната за да мине линейката.Дано са успели да помогнат на човека в нужда.

тези ремонти трябваше да са през топлата есен, когато по няма движение, сега е някъв ад да шофираш във Варна.

Ясно е,че тези затруднения са временни и неизбежни и в името на крайната цел ще ги изтърпим.Но защо е толкова трудно за нечия експертна глава в Общината да измисли по-добра организация с по-малко затруднения за живеещите в този район?.Като например, да се залепи по всички засегнати спирки един лист А4 с инфо за промените в движението и новото разписание на съответния автобус. И най-важното- след като е ясно,че ремонтите ще са продължителни,кой ид..от реши,че хората ползващи тролеи 83 и88 могат да бъдат обслужвани само с един автобус,пътуващ на 1/един/ час! Да бяха ги пуснали поне на 30 минути,след като се знае,че по тая линия не се движат частни маршрутки.

Браво, стига се сравнявайте с ДРУГИ .Варна е красива браво на кмета.

Поздравления кмете!

Така трябва да се действа- затваряш, асфалтираш, пускаш...(такава е и практиката в Бургас, заради която града със всяка една година изпреварва все повече Варна) А не като кърпежите на Кирчо, който естествено няма да бъде разследван, защото за нищо не е виновен!!!