Коментари - Новите цени на водата отиват на съд | dnes.dir.bg
назад

Новите цени на водата отиват на съд

“Софийска вода“ не е имала намерение да засече водомерите в деня, в който цената на водата в столицата бе променена - 1 май, и изобщо не го е направила. Това признаха вчера от дружеството концесионер на водоснабдителната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Новите цени на водата отиват на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Софийска вода купува водата от държавните язовири за 0.04 лева на кубик. До 1.06 лева е чиста печалба и подкупи за политиците ни. Ако искате нормална цена бийте политиците.

Аз пък не мога да разбера защо с проблемите на Софийската топлофикация и Софийската вода се занимава цяла България. Като че ли другите абонати в провинцията нямат същите проблеми, какво да кажат хората,които от години плащат далеч повече за кубик вода и невероятни сметки за парно???Понякога се вбесявам, всички сме на едно дередже за жалост,но обсъждаме само какво се е случило в столицата!

Каквато и цена да сложат на водата не може да стигне цената на безалкохолните напитки, а във водата, която тече от чешмата има повече съставки отколкото в безалкохолните. Миризмата е различна в различните дни - има дни, в които става ясно, че всяка домакиня може само с вода спокойно да си дезинфекцира пода и така спестява от Белина и Доместос... Няма да пиша за другите предимства, защото от Софийска вода може да се усетят и да увеличат още повече цената, а аз искам да си остана на печалба

Май се разревахте сега като ви опря до д......то яйцето...?!? Някой да се е стреснал,като във Варна е 1,70 лв. от година,в Добрич-над 2 лв.?Оревахте орталъка....1.06 лв......УЖАС,НЕЗАКОН

Защото се разбра, че ние не им трябваме!!! Те ни търсят само за избори!!! Аз пък гласувам за тези, които са губещи. Най-напред за БСП, след това за Конфедерация Царство България, за СДС, за ДСБ, а сега за АТАКА. Нека и АТАКА да има шанса на моя вот, а когато те загубят, ще гласувам вече за вечния победител - Ду.Пя.Се.

Защото се разбра, че ние не им трябваме!!! Те ни търсят само за избори!!! Аз пък гласувам за тези, които са губещи. Най-напред за БСП, след това за Конфедерация Царство България, за СДС, за ДСБ, а сега за АТАКА. Нека и АТАКА да има шанса на моя вот, а когато те загубят, ще гласувам вече за вечния победител - Ду.Пя.Се.

Гледам, гледам и не вярвам на ушите си като Ю. Вучков. За 6 куб. м вода през март съм платил 10,37 лв. За 6 куб. м вода през април съм платил 9,36 лв. Задавам си въпроса: Ако гласувам за Вигенин като кандидат за ЕП и Б. Борисов като кандидат за кмет на Варна колко ли ще бъде цената на водата и тока?

До кога ще търпим тези монополисти-кръвопий които не работят нитоза хората, нито за дружествата, а за партийните каси. Поставените лица на дружествата пълнят партианите каси, затова народе мой не гласувай. Да се избират сами-така ще им е по-добре. Защото се разбра, че ние не им трябваме!!! Те ни търсят само за избори!!!

трябва и тука да стане така

Същата тази Софийска вода я изгонихме с ритници от тука (Южна Америка). Да ви е честит и новия данък дъжд.

Официално беше съобщено, че някъде в България загубите на вода възлизат на 80%.Кой плаща тези загуби - всички знаем. Тогава какви са тези водоснабдяващи дружества, които не могат да се справят с този висок % загуби, как съществуват, как печелят и процъфтяват? В крайна сметка каква ни е ползата от тях?По-добре без тях.