Вече не ни признават за световни пирати

България е извадена от списъка на държавите, в които се нарушава интелектуалната собственост, съобщи в. Washington Post.

Обратно в новината

Коментари - Вече не ни признават за световни пирати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ее,евала!Е за това трябваше държавата да нарушава правата на гражданите си,та някъде,някой си, да каже че не сме пирати.На кого от простосмъртните му пука?Къкво ще се промени?ако някой може да даде свестен отговор.....който купува лицензионен windows-финансира войната в Ирак!

Стига де,пиратството ни е в кръвта,това никога няма да спре,а ще става по зле.

Kolko jalko, ve4e ne sme PIRATI . Ostana ni samo korupziata.No tia ste kompensira

Аз съм привърженик на киното. Обичам да ходя на кино, защото атмосферата е по-друга. Но от 2-3 години филмите са ужасно тъпи. И всеки път съжалявам, че съм дал пари за да отида на кино. Така че първо си оправете филмите после искайте да няма пиратство!

Та, ние сме пирати.... Кораба ни потъва, но сме пирати. Плъховете избягаха, но сме пирати. Дъното е гнило, но сме пирати. Имаме и РОМ- мангал и той е пират. Пиратки имаме. Имаме и пиратски политици, и бизнесмени, доктори, полицаи, митничари, маймуни.... Пирати сме! Не може така да ни взимате незаслужено радоста ни.. Не можете!!!!

а то никъде не ни броят вече

Тези лицемери които са ни топили,че сме държава пират ни дължат официално извинение за гнусната си клевета. Заради няколко гаражни записвачки (такъв е мащаба) лепят позорен етикет на цялата ни държава. От външно да си изплюят сливите от устата за да не се окаже ,че държавата ни е подписала спогодба(нали така я наричаха) за покриване от нашият държавен бюджет на имагинерните загуби от ?(десетки или стотици милиони) на клеветниците! В ЧАЛГАLAND всичко е възможно!?!

Исфърлиха ни от сички видове класации. АМАН от калпави политици.

Едно нещо можехме като хората - вече и него не го можеме...

Е, споко де, поправимо е :) Догодина ПАК

Съвсем сме за никъде вече! Щом нямаме акъл и за пиратство, то хептен сме се профанизирали и лумпенизирали като нация!!!

nai naglite sa6testva na planetata.... e i kakvo tolkova 4e ne sme svetovni pirati ve4e a? to na6to pravitelstvo s toq batalion deto go ima za armiq za ni6to ne stava....DO KATO NE SI VARNEM ARMIQTA NQMA DA SME STRANA...I DO KATO NE IZGONIM TIQ 6I.A.I PRODAJNITSI OT GORE!!!

САЩ трябва да плащат на Китай, че им копират шибаните американски филми и по този начин пропагандират шибания америкън уей ъв лайф. Какво е това нагло американско нахалство да искат и пари на всичко отгоре?!

Вече не ни признават за световни пирати - ЕСТЕСТВЕНО!!!! След като ЕС реши, че домашното пиратство е съвсем легално, а ние сме част от ЕС, логично е да не сме световни...

Лоша работа- и за пирати не ставаме!

Направо ми олекна! Откога го чакам този момент. Това е като все едно Гоце да ми връчи Орден и Алберт да ме покани на интервю!