Коментари - Сидеров успя да се яви на кандидат-студентски изпит | dnes.dir.bg
назад

Сидеров успя да се яви на кандидат-студентски изпит

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се яви тази сутрин на кандидат-студентски изпит тест по теология в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски“.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров успя да се яви на кандидат-студентски изпит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека учи нека се образова момчето... знаем какви титани на мисълта са минали от този университет - я си спомнете за Сашо Бахура

Хайде Волене чакат те яки в 3-ти блок на общежитията много нещо за изпиване и много за ч...е! Малко е мизерия и алкохолизма е пълен ама нейсе тъкмо да видиш как действа напрактика действа етническия модел чрез смесени двойки :) Ама и ти си избра университет за чудо и приказ !!! А да и като влезеш в общежитията се пази от лудите портиерки- до 12 да си излязал иначе става страшно.Най- обичат да ти развалят кефа :)

Bravo Volene. Ne obrastai vnimanie naslobarite. Hiliadi pati po dobre BOGOSLOV, vmesto kakto edin nas parvi darjavnik e savar6il i sastitil diplom sa UNIFORMA NA SAVETSKATA ARMIA i tosi 4ovek sega ni vodi kam svetloto badeste

Господин Волен, ако имаше необходимия умствен багаж щеше да е завършил висше образование поне преди тридесет години, а не да е кандидат студент когато вече е пред пенсия! На всичко това отгоре този човек има претенции, че може да управлява България!

Тоя не е ли по-скоро за пенсия отколкото за студент?

Понеже съм от просветен националист и споделям доста от идеите на Атака, искам да попитам хората, отговарящи за сайта, какво дирят тук откровено фашизоидни глупости от рода на: Може да е като Хитлер, но пък, ще направи циганите и еврейските мишки на сапун!!! Успех в науките на висшата еврейска раса... Дано ти стигнат патроните, да завършиш започнатото, че света е пълен с еврески педита и, такива , дето им се продават, давайки всичко за ционизма- шибан!!!!!! Нали уж проверявате коментарите? Защо допускате подобен нагъл провокатор?! Никой от Атака няма намерение никого да убива без съд и присъда, нито пък ще прави някого на сапун, независимо от расовата, националната, религиозната, половата или сексуалната му принадлежност. Законност, ред, съхранение на националните традиции - това искаме.

Abe che ne podlagat politicite ni na test za vmeniaemost e iasno. Nadiavah se obache, che pone v Universiteta filtriraha koi iska da uchi. Bravo Volene mnogo tochki natrupa s tazi si jajda za znanie.

Апропо - ще публикувте ли оценката на Волен? Надявам се не пада в графата лични данни нито пък ще е катифицирана информация. Впрочем като става дума за биометрия в пазпортите и пр, защо там не вземат да нанасят и IQ?

Ташееееццццц...:) Т нормално развиващите се млади хора губили-негубили права приключват с вишето си образование към къдя 24-28мата си година ( да приемем известен толеранс. На колко години е Волен и накъде се е запътил. Кой го допусна до житейска реализация, пренебрегвайки липсата му на образование и туряйки кръста на хилядите и хиляди млади хора, завършили с успех този етап от живота си и то навреме? Те да не са по- глупави, по- неорганизирани и по- бездарни от него в този живот? Волен беше главен редактор на в-к Демокрация не без журналистическо, а без никакво више образование. Толкова ли нямаше кадърни журналисти, които знаят как се работи тази професия и които да са посветили себе си и години труд и опит на нея? Сега СДС мълчат пред този факт, нали? Преди години и бившия областен управител на Варна - Добрин Митев ей така ненадейно се писА студент по незнайска географска специалност във Великотърновския у-тет, декларирайки че някой го е спуснал с парашут без да има хабер от понятие на важен държавен пост. Докога държавата ще издевателства над училите и способни хора, посволявайки политически назначения на недоучки? Хора, бдете... Мноо здрае от бае ви Андрешко. Андрешко мое да е оставил държавата в блатото, ама не си е оставил магарето в калта...

Журналистите правят сензации от нищо. По добре да разровят как много ДПС кметове от трактористи изведнъж станаха висшисти.

Абе днес гледах Волен по СКАТ,много ми хареса, ХАЙЛ! Само не знам къде се събират ударните му отряди, за да се присъединя и аз... Хайл Волен!

Хей, я оставете човека да се образова и той като всички има нужда от това, а журналистите да спрат с тази грозна папаращина...

Браво на Волен! Пожелавам му успех!

ХА-ХА-ХА миличкият нека дерзае поне нещо може да понаучи

Успех Волене!!! Честните българи са с теб!

В.Сидеров е срам за България.Мястото му е в затвора,а не в университета.ХА-ХА-Х да учи,да учи в някоя психиатрия.Алоооооо, гл. Прокурор,забравихте ли за магистралата????????

Който му вярва на популистките просотии е много не в час с реалността! Та Волен Сидеров е човек на ТИМ! Въпреки, че доста от нещата които казва са верни, нито той, нито хората около него имат представа какви са решенията на тези проблеми. Фактът, че сега е решил да продължава образованието си - и то с каква насоченост говори също за нивото на некомпетентност и неориентираност на този човек. Той никога няма да има особена подкрепа заради слабия си ПР, и като цяло негативния си образ. Само отчаяни и агресивно-настроени асоциални хора могат да са му поддръжници. Такъв човек не може да е обединител на нищо по-мащабно и затова нямам страх за България от неговото съществуване в политическото пространство. Виж хитър човек с подобна тактика се оказа Йорг Хайдер, който благодарение на чара си и усета си за политически маркетинг успя да си осигури добри позиции.

Естествено,че ще му възстановят правата на бай Волен! Стига да си плаща всичко е възможно във всички университети! ЧИЧО МНОГО СИ ЗАДРЪСТЕН бе бате, и с какво толкова е по- различна църковната наука в най-елитния университет в Европа и в света Софийския от тази в Шоумен! ! Дане би в Софийския да комуникират с ангели? Абе кога ще прогледнете, жалки тесногръди комплексари, че учите в мизерни кочини наречени университети които пестят стотинки от материална база и оборудване , а вие плащате дебели такси, с които напрактика купувате луксозни автомобили и имения на дърти мастити преподаватели!

Колко от сегашните ни управляващи са си взели дипломи от набедени университети - нр казвам заваршили, а взели. Е , и сега са зам. министри, зав. комисии, посланици. Пък тука се хванали за Сидеров. Той поне може да говори, помня го от времето, когато беше гл. редактор на Демокрация. Много хубаво, остро пишеше срещу комунетата. Сега май говори само срещу турци, забрави СССР.

Преди се отказа,защото не беше взел достатъчно частни уроци от архонта за изпита.

Хора помислете какво става в държавата.Няма един убит от управлявящите.Н ени ли управлява мафията.Коментара оставям на Вас.Не е ли време да се вземем в ръце вмесдто да говорим глупости.

Той и Ботев не е бил висшист, ама си е Ботев. Това е за платените с турски меджидии песоглавци. Видяхте ги какво се опитаха да направят с паметта на закланите дечица по време на Баташкото клане. На родоотстъпниците ще припомня, че Сидеров е автор на няколко книги, които се радват на успех. И те не са за оная ви работа, а на патриотични теми. Не е лошо платените мекерета да прочетат Ботева, ако не са забравили да четат.

EI,SME6NICI POMISLETE ZA6O IMA ATAKA?I DALI NE TRQBVA6E DA SE POQVI O6E KOGATO SE POQVI ANTIKONSTITUCIONATA, PARTIQ DPS.PARTIQTA DPS TRQBVA DA SE ZABRANI.ATAKA IMA HUBAVI IDEI AKO GI OSA6ESTVI VBG 6E JIVEEM MN PO-DOBRE.A TEZI DETO PLUETE PO-ATAKA DA RAZBIRAM LI,4E STE DOVOLNI OT SEGA UPRAVLQVA6ITE,OT IZKLU4ITELNO ''VISOKIQ'' JIZNEN STANDART?A MOJE BI STE SAGLASNI DA SLOJITE FESOVE,I DA SE DUPITE V DJAMIITE,JENITE VI DA SA S FEREDJETA?AMI AKO E TAKA VA6TO MQSTO E V ANADOLA BE SERSEMI.

чичо,първо оди в Шуменския по време на сесия и виж списъците с имената,75%турчоля учат за даскали,само не казвай,че,ще учат децата на Българщина.А,ккк,къд чу Сидеров да казва,че ще трепе турци и цигани.Сигурно си го прочел в Котарака с чизми,или оня кьоравия бобър Цветанка Ризова ти го е казала от екрана.И аз виждам,че Волен изпуска парата през свирката,но журналистите ме дразнят с държанието си на третокласници от малцинсвена паралелка в училище за умствено изостанали деца.Чудо голямо,че някой си възстановява студентски права,пък бил той и Волен сидеров.Ако сте гледали телевизионни репортажи от ромска махала,и циганетата как надничат и се хилкотят в камерата,точно на такива ми приличат журналисти и умници,които правят сензация от случая.

Stanio ti sigurno si ot onia seliani deto ne im puka kakvo misliat drugite ako to se protivopostavia i nai-malko na tejnite naivini politicheski vijdania. NIKOI NESHTE DA GO OPRAVLIAVAT TURCI , RASBRA LI ME??? Prosto tva deto Siderov go predlaga e istinski cirk vav 21vi vek. Vij ako beshe predi 100 godini niamashe da svuchi tolkova naludno.

Много,много ама много го мразите Сидеров,но не разбирам от глупост ли го правите или от душевно скудоумие!Човека има идеи,които ако ги осъществи за всички в РБ ще бъде по-добре!Тогава ,когато дойде на власт,ще започнете да коментирате,че видите ли той няма висше образование.Волен иска да учи,а не да краде!Разбрахте ли?!

Шестак та дранка!!!!!!!!!!!!!!

Може да е като Хитлер, но пък, ще направи циганите и еврейските мишки на сапун!!! Успех в науките на висшата еврейска раса... Дано ти стигнат патроните, да завършиш започнатото, че света е пълен с еврески педита и, такива , дето им се продават, давайки всичко за ционизма- шибан!!!!!! България е с теб! Само, запомни, че коойто много се увлече- пада.. много лошо... България е лудница- ние сме пациенти без доктор и лекарство.... Тези, дето го мразят има за какво- значи е на прав път. Тези , дето го харесват има за какво- дава им надежда... Тези, които спът- спът...

tiq sre6tu siderov..... emi nadqvam se vi haresva da badete opravlqvani ot turtsi, rusnatsi i nqkav si tam uj tsar. Az kato Balgarin iskam balgarski opravitel koito nai-dobre da ostoqva moite interesi....i za sega nai-dobre gi ostoqva gn. Siderov!!! 100% trqbva da se mahne turskata vlast ot darjavnata ni politika....a i ne samo ima stra6no mnogo drugi idei koito sa hubavi...edna ot tqh e da ne se prodava zemq na 4ujdentsi!!!ako taka prodaljavame....6te si izmrem ot prostotiq i lakomiq!!

Poloticheski cirk! Da hodi da si gleda rabotata. To e mnooogo lesno da predlagash neshta na naroda kato da rechem da isbiem vsichki romi i turcia AMA samislis li se e vaobshte idiota che tova samo shte ni donese oshte edin conflikt kato v Kosovo ama v BG. I kvo nakraia shte dadat Iujna bulgaria na turcite i nesnam koia chast na romite.

vsichko e edna golama luja i izmama. vsichki politici sa takiva moshennici !

Драги форумци, не се притеснявайте каква оценка ще изкара и не се радвайте, че могат да му поставят слаба оценка! Иде реч за възстановяване на студентски права, т.е. той е студент с прекъснати студентски права и не може да няма понятие от материята. Освен това е журналист - не пропускайте този факт! Не съм симпатизант на Волен Сидеров и партията му, но му желая да възстанови студентски права(то е повече от очевидно, че ще се случи!) и да приключи успешно образованието си! Всеки, който има желание и амбиции да се образова, трябва да бъде насърчаван - в България неграмотните люде станаха твърде много! Успех, господин Сидеров!

Abe, tova ime pri prekrastvaneto li ti go dadoha ?

samo volen-ne sem mishka,pasivko ili pedal za da terpi prodagni i bezotgovorni polititsi koito iza 5 leva ste prodadat i sobstvenata si maika

Поредната тъпотия!

Защо пък точно теология е решил да учи?

може пък да се изучи човека, да се очовечи дет са вика :))

Ei FESOVE MIRIZLIVI!!!!! Hode se skriite,vuv vashata orientalska FESLANDIA!!! IASNO LI VI E!!!!!

С тази склероза и психопатия нема никакви изгледи да изкара изпита, освен ако комисията не го вкара. Влезе ли да знаете че са го ръгнали от ректората. Не знам ректора от коя партия е. Факта че кандидатства в Шуменското професионално училище най-ниска степен, а не в София в теологическия факултет в СУ говори достатъчно красноречиво.

te i edno vreme pa4ite sa bili mnogo pove4e ot nas ama v kraina smetka sme gi smazali taka 4e tradiciqta 6te prodylji i za v bude6te - treperete turski kopeleta

a ti kato si golqm bulgarin kvo pravish po vuprosa?

Bolen u4il bogoslovie...tova obqsnqva zasto e tolkova izperkal

Ili shte go vzeme ili nqma da go vzeme...

TO i indiicite sa 1mlrd.Ama ,sa si Skrap./bokluk/

Мен ако ме питате Волен си е ПъЛЕн Шестак !

Не разбирам какво плюете някой, който иска да довърши висшето си образование. И на мен някои действия на Сидеров не ми харесват, но това е една от достойните му за уважение постъпки.

s tova mislene ste o6te po zle ot nego!4ovek triabva da se y4i i razviva kato 4ovek cial jivot!moite pozdravlenia i pojelania za yspeh!

Bravo,Volene!Uspeh!

i az sega bqh na izpit v NBU . ZA siderov mu pojelavam 2, 25 :D :D :D