Коментари - Станишев: Много бабаити с ”чифте пищови на гол тумбак” | dnes.dir.bg
назад

Станишев: Много бабаити с ”чифте пищови на гол тумбак”

В страната се води политика на бабаитлък, на голи приказки без идеи. Това е псевдополитика, "на гол тумбак - чифте пищови".

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Много бабаити с ”чифте пищови на гол тумбак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да можеш да го преведеш

Господин Станишев, как Ви звучи заглавието: Всеки учител поне с два езика?! Допълвам го: А даскалиците с един раздвоен като при змиите! Не е ли по-добре учителите да знаят за какво говорят в часовете си и да го говорят на правилен български?! Махнете Господин Вълчев-той Изяде нашето образование- религия в светско училище, тъпи тестове с избор от няколко възможни отговора в средните училища и високи такси в Университетите, където преподават професорите Сульо и Пульо.

Това лалугерче с очила на всичко отгоре се оказва и много просто момче.Търпете си го,вие си го избрахте.

Какви тумбаци имат политиците ? Това не са тумбаци а някакви плондери ся каш са бременни в 9-ия месец .

Серго Станишев да се прекръсти на Серг Станимъков и да пообиколи преоблечен за да види как живее народа ,

Станишев,най-добре е да направиш като Добрев,замини си за винаги при мама.И твоята партия също.Ти не си в час бе момче младо,младо и зелено.ДПС работи здраво и против БСП.Сега ще видиш резултата от тройната коалиция.

За лъжливите политици по чифте фишеци барут и да хнвърчат като Юрий Гагарин .

Барабар Серго с мъжете.

До кога ще ни управляват евреи-Исак Паси!!! Станишев, Бошков, руснаци-А.Луканов, гърци-Председатела на Великото народно събрание -Н.Тодоров беше полугрък, германо-италиано-исп незнам-какво си-СимеонII и цялата комунисто-депесарска сган???

всички политици на сапун.. всички мутри на сапун, всеки боклук на сапун!!!!!!!!!!!! Ако не е на сапун- на веро!!!!!!! ДА се очистим малко от боклуците у България.

Аз, също като men се чудя къде е истината? Хем голямата цел е постигната и има удовлетворение от политиката на правителството, хем се води псевдополитика, политика на голи приказки, на бабаитлък! Кой е бабаитът с чифте пищови на гол тумбак - Сергейко ли, щото нали божем той е министър-председател и той дава тон на политиката? Много съм объркана - уж се повишават доходите, конкурентноспособнос и модернизацията на икономиката ни, нищо, че промишлеността ни е на кота нула, нарастват американските инвестиции, а ние си стоим бедни! Работа няма, младите хора напускат страната, бягайки от безпътицата и липсата на перспектива, а нашият юнак с чифтето пищови на гол тумбак вее знамето на фалшивия оптимизъм и безхаберието, марширува с бодра гарибалдийска крачка и той не знае накъде. Иначе би ли говорил подобни глупости - неща, които взаимно се изключват! А Европа стои отстрани и безмълвно ни гледа - тя отдавна ни е скроила капата и ни е преценила що за стока сме! Едни хора, които мислят не как да усвоят, а как да присвоят Европейските фондове, налети с парите на данъкоплатците от белите държави - тези хора не стават дори да търкат праговете на Европа!

БСП+ДПС СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !

Няма ли кой да удари два шамара на този посерко и да го прати при майка му в СССР. Аман от тъпи наглеци. Я го погледнете как се заглади и какво самочуствие. Сопляк на родния му език.

Колко нагло и нахално копеле еврейско.- Увеличих се твоите доход0и и те4зи на Р.ОВЧ. Щото си ги делите. Моите обаче падат, защото цените се вдигат всеки ден. Сутрин, обяд и вечер сте по банкети, коктейли и на държавна софра. Гадове мръсни комунистически. За пари предадохте интересите на народа си и на държавата. ПРЕДАТЕЛИ БЪЛГАРСКИ-МУШЕННИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!

TOVA MOM4ENZE VAOBSTE NE E V 4AS. GLASUVAITE PAK SA KOMUNISTITE I STE GO GLEDATE OSTE 4 GODINI

togko ste struva apatiata na bulgarite,ne glasuvaha i sega serGEY,Purvanuglu i fesofete ste prevurnat BULGARIA v aziatsko -islamsko -kurumpirana durgava!

ako si maz-ostavka,pardon-z vsi4ki si DOLNO LEKE,

Да бе те вяхната Б-ия си я оправиха за себе си,ами за останалия народец дет БЪХТИ и плаща ДАНАЦИ,той од де да види надежда.

Абе аланкоолу, не ти трябва да изказваш задоволство от досегашната политика на правителството, а ние - обикновените хора. Ама нещо не го виждам това удовлетворение и това ще проличи много скоро.

аз предлагам да си ходи в росия

Абе, Димитриевич, не може да си добре с всички. Това го няма никъде в живота. Силна политика...на България. Тъжен виц. А корупцията явно я разделяш на дребнотемие и няма корупция. Изказването на Масларова тактично не е зададено като въпрос. То е някакво дребно, регионално... някакво си старозагорско темие за обществени поръчки за 5 милиона лева. Това около делото за Вальо Топлото също. А Маргините - дреболийки. Ей, човече, ама ти изобщо не живееш на земята, май. Да не говорим за усещнето на избирателите ти и потенциалните такива за присъствието ти в България. Какво става с теб? За предния премиер сравнително бързо ни стана ясно: взе имоти, краде с целия си екип и се уреди до теб да остане да краде още. Но, ти по-потайно я караш. Твоите хора ги скъсват от скандали, а теб те няма. Минаваш с номера на дребно- и едротемие. Аз съм се писал Интернет-мушморок, а теб може да те пишем дребнотемен премиер-мошеник-мушм Не знам какви са ти критериите, ама, като, че ли гледаш много отгоре на нещата. Не всичко е статистика (стъкмистика) и цифри. Не се опитвай да ни пробутваш фалшив оптимизъм, щото ние ти плащаме заплатата (по-точно твоите хора я крадат от нас). Ако има начин, опитай се поне за месец-два да живееш с парите, с които по-бедната половина от българите живеят, та да опознаеш по-добре битието на повечето от хората, които са гласували за теб и партията ти. Какви ги пиша!? Явно и аз не съм в реалността. Около девет месеца от годината съм в чужбина и така е от няколко години. И пак да ти кажа, Станишев, май, че имам по-добра представа за реалния живот на хората, които смятате за електорат в България, отколкото ти.

OSTAVKA

Наглоста на сергейчо минава всякакви граници.

Едва ли обаче има в предвид себе си и родната партия...

Политиците - с гол тумбак ?!?!?

Как се връзват тия приказки със действията на Масларова и Р.Петков бе ....

Ех,мечти,мечти!!!Бъл Швейцария на Балканите!Уж сме все по-добре,но бива много да мърдаме,защото знаеш,мърдаш ли,повече боли!Не по песента на Азис!

ami i toi e su6tiq maloumnik

В страната се води политика на бабаитлък, на голи приказки без идеи. Това е псевдополитика, на гол тумбак - чифте пищови. Това заяви премиерът Сергей Станишев пред БНТ, цитиран от БГНЕС. Премиерът изрази удовлетворение от досегашната политика на правителството, като посочи, че тя е насочена успешно към повишаване на доходите, конкурентноспособнос и модернизацията. n comment

Да бяха попитали, г - н Станишев за соцаилната му министърка, как така съпругът им е получил 5 000 000 лева. Да отговори па тогава да казва за фондовете от ЕС

Goliamata cel-postignata...... po skoro mi zvuci kato goliamata glupost-kazana

Сережа,а не хотите ли Вы вытти Вон?Возьмите нашу зарплату и езжайте,Вы и до конца Софии не доедете,но Вы не беспокойтесь,мы Вам поможем материально,только не учите нас жить.Идите,голубчик, нас ужо пужать,мы ужо пужатые.

Сережа,а не хотите ли Вы вытти Вон?Возьмите нашу зарплату и езжайте,Вы и до конца Софии не доедете,но Вы не беспокойтесь,мы Вам поможем материально,только не учите нас жить.Идите,голубчик, нас ужо пужать,мы ужо пужатые.

O, KAK MI XARESA TOVA ZAGLAVIE,4E TO4NO TOVA PRAVI SAMIQT TOI .PREDI GO KAZAX I SEGA TOI GO POVTARQ SRE6TU DRUGI,NE SAMO LAGI I PAZNI PRIKAZKI KATO PRED PLENIM NA KPCC,SRAM ME E OT TAKIVA NAGLI,, UPRAVNICI´´

Какъв смешник е само тоя на снимката......

барабар Петко с мъжете.

OSTAVKA I PROVAL NA ISBORITE;PASETE NARODNOTO SABRANIE DA NE SI GO SAMOSAPALJAT,STANISC -VSEMI SI 4IFTE PISTOVITE I BJAGA V GORATA _TAM TI E MJASTOTO !!!OSTAVKA !!!

Basht mu postroi komunizAma a sinat kapitalizAma. obache samo za tiah.

Симеон го наричахме типигьоз, но за този липсват думи в речника ми. Срамувам се, че съм българин, защото навън като чуят българин избухват в смях. Даже и в румъния. Хамстер, дето си намери една по-дърта от него. Михлюз!

А СТАНИШЕВ Е С ЧИФТЕ АЗИС И КИТАЕЦ НА ГОЛ ЗАДНИК.

Ей Серьожа, ти виж изгони вече оная пача Масларова да не я гоним ние вместо да умуваш много.