Коментари - Пратиха спецчасти в Ирак да пазят принц Хари | dnes.dir.bg
назад

Пратиха спецчасти в Ирак да пазят принц Хари

Британската армия вече е изпратила в Ирак специално подразделение за охрана на принц Хари, чийто полк се очаква да пристигне там следващия месец. През февруари по-малкият син на британския престолонаследник принц Чарлз изяви специално желание да бъде включен в състава на полка Blues and Royals, който заминава за Ирак за 6 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Пратиха спецчасти в Ирак да пазят принц Хари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въобще не споря че и британските и тюлените, и останалите имат добра подготовка и са екипирани отлично. По отношение на материалната база алфите и спецназа са доста назад. А термина добри просто не съществува в системата за мерки и теглилки СИ. Единственото преимущество на алфите, спецназа и компания е че имат доста голям реален боен опит, и то в условия пред които Ирак е детска градина. Това имах на впредвид като казах помирисвали барут. Не че в Ирак е лесно с тези камикадзета, коли бомби и прочие. Задачата по опазване на принца никак не е елементарна. Мъка ми е и за принца и за тези дето ще го пазят. Но сравнено с кавказката касапница........ Поразровете се из нета за разни клипчета да видите за какво става на въпрос ( има и в дата.бг)- това дето го дадоха по телевизията и стана скандал е най-малкото.

еййй много екшъни сме гледали явно.най-добрите части не са споменатите от побеснял(най-малко тия земноводни тюлени),а френските полукриминални легионери и най-най-добрите са отрядите алфа от руските вътрешни войски.с гордост заявявам,че съм имал честта да служа в алфа та съм запознат.дали някой не ми вярва все ми е тая.

ДА ГО ДУХАТ МОНАРСИТЕ!!! живеем в ново време... човечество еволюйра!!! мразя царе князе крале императори защото не са абсолютно нищо повече от мен!!!

Хора, свестете се от нашенското дребнотемие и си спомнете, че Великобритения е била велика държава, а и сега е световна (е - понамаляла :) ) сила... И обществения строй, с който британците се гордеят е - Монархия. И вместо да се изказвате лигаво - помислете си, къде е мястото на един престолонаследни и бъдещ главнокомандващ, ако не в челните редици на бойното поле... Той им е като знаме, като символ... Винаги личният пример е бил вдъхновение за всеки боец! А знамето във всяка страна и по всяко време си има охрана. Но си е на мястото - при войниците, а не у дома в двореца, попийващ малцово уиски и изпитващ всякакви други удоволствия, докато гледа войната по телевизията... Браво на принц Хари, браво и на кралското семейство, което му съдейства да отиде там, къдетъо му е мястото! Ако някой си мисли, че той няма да е едва ли не главната мишена на онези ислямистки идиоти - лъже се! Дано да се върне жив и здрав! Hail to England! P.S. Double dragon, иначе си прав за много неща, но ако има помирисали барут из Великобритания - това са им точно спецчастите SAS, които заедно със страховития спецназ немските GSG, израелците и американските тюлени, са с репутацията на най-добри в света.

а горките спец части кой ще ги пази? И не се ли обезмисля ходенето на война, със бавачките?

До ЗАПОЗНАТ. ПРОСТОТИИТЕ, КОИТО СИ НАПИСАЛ ТУК ДОКАЗВАТ, ЧЕ СИ ЗАПОЗНАТ САМО СЪС ЗАДНИКА СИ! ЗАЩОТО ТИ САМИЯТ СИ ЗАДНИК! ПРОСТ, НО И ГЛУПАВ! И НАГЪЛ!...ЗАДНИК!

ot dir bg.nau4avam ,4e tova bili ,,spez4asti,,.nie pomislihme ,4e e grupa sa homoturisam.,,uvagih ,,gi i te beha vidimo mnogo dovolni!!!kak samo sme istarvali prinza tiuh da mu se ne vidi.utre nema da se povtori tasi greska!!!!utre 3etete novo saglavie-,,prinz hari se omagva sa beduinski vogd,,

Басра ще сере това момченце? Май, ще да е в гащите... Жалко... Да си стои вкъщи!!!!!!

ТАКА СЕ СТАВА КРАЛ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

ей смотан,нашия си е жив и здрав,онова си беше чиста проба изнудване от онези варненски се..ци,така че справедливостта възтържествува и момчето се отърва от нашенското правосъдие справка делото с/у маргините и още стотици други!!!

Само погледнете на кого прилича, външно. На майка си или на онзи дето предпочита Камила... А за нашите принцове... кой знае, може да са ходили на Канарските острови... на военно обучение ;)

Цел: И за всеки Бг войник - спец. части!

И в Британия не всичко е съвършено. Като си крепят монархия, сега да си го охраняват.

Като е токова смел да поиска да го разпределят в Белфаст ! : ))))

Абе бе знам какви са им спецчастите, ама поживем - увидем. Ама като знам че не са помирисвали сериозен барут ми е мъка за тях. То и това не е показател - израелците се пукат с палестинците 60 години и уж имат добра армия и спецчасти ама свялят шапки на главорезите от чуждестранния батальон дето не се говори иврит а руски. Щото онез им показаха как се работи с араби, а и не само с араби а и по принцип. и то без да прибягват до любимата си технология - убий всички пък нека Господ решава кой е добър и кой лош. А този лаф между другото е с англоезичен произход....

I nie si imame princove! Niakoi da znae te xodili li sa voinici i kade?

До Запознат. За разлика от Вас няма да употребявам просташкия Ви речник. Считам, че просто не сте запознати с истината, която е изложил . Това са факти, а не измислици.

Аман от български дървени философи, раздаващи и проповядващи истини от извора! Можете ли да сътворите и кажете нещо позитивно? Не вярвам! Иначе нямаше да се плюнчите толкова много срещу принц Хари. Плюнчете се и срещу мен, ако искате, защото аз намирам принц Хари за храбър младеж и от сърце му желая мисията на полка му в Ирак да приключи успешно!

Тази велика империя ,поради издънките на ромската си махала САЩ,става все по смешна.

Ей , ако четеш това, да знаеш, че хич не си в час с нещата в Ингилизия, глупак!

Това е последната измама от страна на ингилизите. Вижте вие колко е смел принцът и колко обективна е нашата държава - изключение никому!. Щом като е така, помислете защо престъпникът Шийлдс, който едва не уби, но инвалидизира завинаги нашия барман, ще бъде освободен в Ингилизия. Шийлдс бе върнат на Ингилизия, където трябваше да излежи наложената му в БГ присъда. Както се и очакваше, в момента ингилизите, во главе с Тонито Блейър, са решили да преразгледат съдебния процес, т.е. да освободят престъпника.

Четете повече,за да ви светне защо принца ще ходи в ИракЗабравяте ,че над Британската Империя слънцето не залязваше!А Ирак беше Британска колония.Сега отрочето на Суверена отива да демонстрира някой позабравени традиции!А именно Кой ,Кой е!

Достойно е за момчето да търси сам мястото където може да умре, а татко му Шерлок Холмс и Агата Кристи да командирова там, пак ще му трият сол на главата.

ДА ГО ПАЗИ, АКО ИЗОБЩО ЗАМИНЕ ;)) И ВСЕ ПАК, АКО ЗАГИНЕ РИТАЙКИ БУНТОВНИЧЕСКИ ЗАДНИЦИ ТОВА ЩЕ Е ДОСТОЙНА СМЪРТ, АКО ТАКАВА ИЗОБЩО ИМА

sam si tarsi beliata-tika se na ky4eto v ystata!bog da go opazi!

английските спецчасти са един голям майтап и те го знаят тва и изобщо тва с принц хари е неква нова конспирация

що за идиотщина е да ходи там, а после да му пращат охрана?!

И ние какво трябва да правим питам аз? Какво ме интересува?

ДА ГО ПАЗИ ГОСПОД ,СПЕЦЧАСТИТЕ СА ЗА ПИАР НА ПРИНЦА .

ДА ГО ДУХАТ МОНАРСИТЕ!!! живеем в ново време... човечество еволюйра!!! мразя царе князе крале императори защото не са абсолютно нищо повече от мен!!!

ДА ГО ДУХАТ МОНАРСИТЕ!!! живеем в ново време... човечество еволюйра!!! мразя царе князе крале императори защото не са абсолютно нищо повече от мен!!!

dano go strelnat v gasa tova nazistko kopelenze!!!!baba mu ima da vie na umrialo v bakingamskia bardak!!!

Vseki lud si ima nomer!!!