Коментари - В националното следствие се хванаха за гушите | Днес.dir.bg

В националното следствие се хванаха за гушите

Разследването по делото "Топлофикация-София" се извършваше под натиск от шефа на Националната следствена служба (НСлС) Ангел Александров, заяви отстранената вече следователка по делото Татяна Шарланджиева.

Обратно в новината

Коментари - В националното следствие се хванаха за гушите | Днес.dir.bg

Коментари

Въпросният Красимир Георгиев е собственик сега на фирма Фронтиер, но преди неговата фирма беше всеизвестната 7М.........ТАМ ПОТЪРСЕТЕ НЕЩО И КОЙ МУ БЕШЕ СЪДРУЖНИК???

Не очаквайте много.Итози път нищо няма да излезе.Най много да изгорат третостепенните играчи.За първостепенните има сто кладенци с лъжи от които тепърва почва да се черпи.

То си смърди от години ,но много хора страдат от синузит!

Никой не може да победисветовния комунизъм!

Аферата продължава до пълното приспиване на телезрителите. Вътрешноведомствено порно за общественно ползване. Щом бурята в чаша вода утихне ще се окаже познатата помия. Всичко си било съвсем наред докато проклетите журналисти не започнали да пишат.....! Съветвам ВИ да им гледате саира отстрани(по български) -иначе виновните ще сте ВИЕ. Гарван на гарван-око не вади. Който се хване на хорото с тези .......бивши милиционери ще бере ядове. Когато падне грифа следственна тайна ИМ търсете обяснения (до дупка). Ще поживеем и ще видим!

Как да вярвам на г-жа Шарланджиева, като снася информацията след дъжд качулка. Защо след като я отстраниха от поста й, между другото реши да запознае околните с драмата в отношенията й с шефа!!! Та да не би Висшия съдебен съвет да функционира от вчера, та да не се беше обърнала към него за оказвания й натиск, ами чак като настъпи в лайната започна да пръска и наоколо. Смрад, ама голяма смрад се носи от тая жена...

pmia bylgarska

Истината е проста: Разделяй и владей е правилото, което все още върши работа!

Тази сутрин Александров заяви при Бареков в БТВ, че има един човек в държавата, който стои за д всичко това, дърпа конците и си мисли ,че държавата му е бащиния. Не назова името му. Хайде сега, господа-давайте предложения- КОЙ е ТОЗИ ЧОВЕК?

А знаете ли коя е Корнилия Нинова?Това е лицето,съпругът, на което е висш служител в системата на митницит а там и децата знаят за ширещата се корупция, и което преди да седне в зам.министерското кресло разбира се от квотата на БСПпреватизираТе и впоследствие с поведението си доведе до крупни финансови загуби и унижения десетки служетели на подопечното си ведомство с некомпетентност и нежелание за намеса в решаване на проблими породени от чуждестранни работодатели, които най-вече са от арабски страни.Да ви прилича това на безхаберие към други български специалисти в Либия!Затова, уважаеми сьфорумци,умната на предстоящите и следващи избори!

Къчета си лаят, кервана си върви. Делото с топлофикация пред моя личен съд е приключило - и присъдата е : спиране на плащанена всякакви сметки и дай боже фалит и опело на топлофикация, щото и при изключен радиатор няма отърване от сметки и чрез тези сметки захранване на обирджии който не могат да си спомнят отде имат милиони ... Кой ще се присъедини към мене - че да умре една от големите системи чрез които се ограбват българите ???

Мирише.Много мирише..........

Всеки който плаща данъци в България подпомага корупцията. Затова трябва да бъде осъден на мъчителна смърт чрез доживотно пребиваване в мила родино ти си земен рай.

Като прочетох всичките невероятни глупости написани тук, ми стана ясно, защо е е толкова мизерно положението в България, защо са толкова крадливи българските чиновници и политици и защо у нас понятието закон е мръсна дума.

А.Александров - протеже на ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

абе тук в БГ как един не каза-ВИНОВЕН СЪМ /все натопен,все поръчково,все политическо,все не били негови парите/АМАН от НЕВИННИ

Бре, то навсякъде смърди и вони на лъжа, алчност, корупция и далавери!!! Имам чувството, че ако няма какво да се краде, то държавата ще се разпадне за нула време. Значи за да пребъде България не трябва да оставяме яслата празна - бъхтете българи, че да има за крадене! Няма ли подкуп -ченгетата напускат; няма ли далавери с поръчки за армията - тя се разпада; няма ли несправедливо осъдени българи - външно министерство се закрива; не могат ли да се крадат европейските фондове - излизаме от Европейския съюз; няма ли парички за лекаря - няма здравеопазване!! Стига сте бучали срещу кражбите и далаверите, защото без тях няма България!

Известно е, че Александров е личен приятел с Ахмед Доган

Пореден триумф на верните синове на славната БКП. Силно съм впечатлен до какви сияйни върхове стига ГЬОН СУРАТЛЪКА /безочието- превел А Доган/ на господа управляващите. Гл. Прокурор, / пратен от др. Р. Овч. да яде пасти/, следствие, съдии и вся остальная сволоч ни правят на маймуни. А ние си пишем коментари, псуваме, роптаем и... ги търпим, нещо повече, като електорат, ги ИЗБИРАМЕ. Е братя, няма на кого да се сърдиме. Ще ни доят ,ще ни стрижат и за Гергьовден курбан биха направили от нас ,ако не им трябваме за нова бляскава изборна победа на БКП /бсп/. Не излеземе ли на улиците, не ги ли пометем с непреклонна гражданска позиция там разните Димитрий Сергеевци, Р.Овч, рязани цеви Догански, недокороновани царе и мутренския бизнес елит, така ще е. Дупе да ни е яко! Да живее славната БКП /бсп/, създателка и покровителка на уродливите си верни синове!

Някой още да не е разбрал кой е главния енергиен мафиот ? Май само тези, от чиито редици се излъчват тези кучки, кученца и песове, джафкащи около него и министерската му клика. Червата се разплитат. След кучетата, ние, с метлите, чакаме !

TOTALNO MNOO YAKO TREA DA SE GEPI TVA E.NIE SME AIDUTSI

REVOLIUTSIA IZKAM VASTANIE GRABVAITE TELATA NYIKOI SE IZKRYISKA I TRUPOVE LITNAHA ZA V4ASKA

BOYA NA STANA TUPKAT SARTSA NI .NA ORUJIE BRATIA VASTAVAITE.URAAAA

i ednite i drugite sa maskari (A Konstantinov ) sled tolkova godini tova vse o6te e akoalno i za sagalenie sramno ug sme v Evropa a to kvo bilo edno golemo AKI smardi mnogo no i ni boli nas po obiknovenite bulgari galko i gorko ni

Taya Sharlatanjieva e kradeca vika kradeca. Mnogo sledovateli kato neya sa korumpirani.

Колко американски посланици трябва да ни казват, че в България корупцията е завладяла най-високите етажи...Докога с тези преразпределителни процеси...

Прочетох всички коментари и се чудя как правораздавателната система в България приема всеобщото мнение на народа. Явно значение имат само парите, които им се дават за да правят корупция. Правото не важи за силните хора. Бях свидетел по заведено наказателно производство на длъжностно лице за престъпление по чл.282 ал. от НК. Получих похвала от следователя, че има честни българи, които да свидетелстват до момента когато каза, че големи хора от София са казали, че този случай не бива да се разгласява. Съответно делото се прекрати поради липса на достатъчно даказателства за извършването му. Доказателства има стига да има и желание за борба с корупцията.

Г-жо Шарланджиева,не се предавайте,борете се докрай!!!Много хора са мислено с вас..../ жалко,че не може по друг начин ! / Александров ако може заедно с Доган-в Сибир!!!

G-ja Scharlantandjieva ,iskate mnogo da vi povjarvame ,4e varxu vas e uprajnjavan natisk ,ami sasto tolkova dalgo ste si mal4ali,a sefa kogato alexsandrov se ispusna ,vie se oplakvate-koi da vi rasbere mrasnite igri,naroda li ???

На мен ситуацията ми изглежда така: - Р.Овч. моли своята колежка зам.мин. Нинова да се свърже със приятелката си следователка, за да помага; - Услужливия прокурор Р.Василев установява, че К.Георгиев не е извършвал престъпления; - вероятно и в МВР нещта са подработени. пропус обаче, че някой все пак работи и не е част от уговорката. Интер колко време още ще прикриват Р.Овч. и дали всичко ще рухне изведнъж?

V BG. E RAI BE XORA,STO SE NERVITE

Българите сме царе да говорим преди наяве да е излязла цялата информация по определен въпрос. Изчакайте, за да видите, че проблемът не е с име Шарланджиева. Тя е почтен човек и добър професионалист.

http://www.dnevnik.b

Дето е текло -пак ще тече, дето се е крало-пак ще се краде.18 години са малко, още 18 ще има.Някои хора малко си изпускат нервите, тази сутрин и проф.Кръстю Петков взе нещо да говори много ама и него ще го успокоим.Всичко е под контрол, бъдете спокойни!!

Е от такива, сложни душевно следователи нямаме осъдени за корупция в България.Какво става в това следствие, вместо да разследват престъпниците, те ги светкат /безкористно/ как да не ги окошарят.Тая кака Шарланджиева, според мен ако някой направи съпоставка на разходите и приходите и, ще излезе, че харчи повече отколкото получава.Да ви кажа,че заплатите в следствието са много, много високи и такива като тая спица със сигурност не се подмамват лесно.

Бъркате ми името:Татяна ШарлАТАнджиева

Kakvo e tova otstranqvane. V kraina smetka v tazi dyrjava ima li zakoni ili ne. Shtom ima dokazatelstva arest prisyda i tova e - Zakonite trqbva da vajyt za vseki osobenno za tezi, koito se smqta 4e trqbva da sybliudavat za spazvaneto im.

Уважаеми г-да от ЕС и вие г-н Байърли, направете нещо за българският народ нямаме нищо като хората,вижте какво става с този г-н Александров,който натиска К.Нинова,питайте Доган да не би да натиска Александров,помолете да направи нещо,срамота е заплата получава човека.Докога ще ни се носи славата на най-корумпирана дър ме е господа от всички вас.

В предишния материал се говореше много за това, как Александров отстранил Шарланджиева за нерегламентирани връзки с К. Георгиев. В този материал, в който тя уж се оправдава, К. Георгиев се споменава само бегло и темата се измества към някакви други персонажи, Булгартабак и т.н. Малко стил оня филм с ДеНиро, wag the dogs....

Xm, kakto niakoi po dolu e kazal vsichko i vsichki sa navarzani tochno kato svinski cherva. I nai veche igrata se igrae samo zradi pari i interesi. Samo naroda si strada kato virava na takiva hora i nai veche na pravosadieto v BG. Kolkoto i da mi e machno za BG napravih nai-pravilniat izbor kato ia napusnah.

Признавам си:Аз съм най_виновен,че живея заедно с тия гадове.

Кво правите, бе хора? Вие ни направихте на маймуни...Как може да ги търпим, бе братя? тия трябва с метла, не ами с не знам какво да ги ринеш...

Хвани единия та удари другия.Боже какви боклуци !!!

Аз почвам да се обърквам вече. Току виж утре и мен ме натопят....в Русия съм, в Русия съм.

ШАРЛАНДЖИЕВА Е ОПИТЕН И ЧИТАВ СЛЕДОВАТЕЛ

Ето една проверима на мига истина - в РПУ-та не дават входящи номера при подаване на жалби. Редът бил първо да има резолюция от началника. Нали се сещате за кръглата папка? И изявления на високопоставени началници от рода Такъв сигнал не е подаван. Е, как ще е като е затрит?

СЪС СРАМ, ЧЕ ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА С ПОДОБНИ НЕНАЯДНИ МРЪСНИ СЪЩЕСТВА ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ВЛАСТТА, ИЗРАЗЯВАМ МОЕТО ГОЛЯМО ВЪЗМУЩЕНИЕ. НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ДОЙДЕ ЕДИН ДЕН КАТО В БЕЛГРАД, ДА НАТИКАТ ВСИЧКИ ТИЯ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ В ЗАТВОРА И ДА СЕ ПОЧНЕ НЕЩО НА ЧИСТО. ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАМ В ГЛ. ПРОКУРОР Б. ВЕЛЧЕВ, НО ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ?????

и тас хубава

Коментари - В националното следствие се хванаха за гушите | Днес.dir.bg

В националното следствие се хванаха за гушите

Разследването по делото "Топлофикация-София" се извършваше под натиск от шефа на Националната следствена служба (НСлС) Ангел Александров, заяви отстранената вече следователка по делото Татяна Шарланджиева.

Обратно в новината

Коментари - В националното следствие се хванаха за гушите | Днес.dir.bg

Коментари

Въпросният Красимир Георгиев е собственик сега на фирма Фронтиер, но преди неговата фирма беше всеизвестната 7М.........ТАМ ПОТЪРСЕТЕ НЕЩО И КОЙ МУ БЕШЕ СЪДРУЖНИК???

Не очаквайте много.Итози път нищо няма да излезе.Най много да изгорат третостепенните играчи.За първостепенните има сто кладенци с лъжи от които тепърва почва да се черпи.

То си смърди от години ,но много хора страдат от синузит!

Никой не може да победисветовния комунизъм!

Аферата продължава до пълното приспиване на телезрителите. Вътрешноведомствено порно за общественно ползване. Щом бурята в чаша вода утихне ще се окаже познатата помия. Всичко си било съвсем наред докато проклетите журналисти не започнали да пишат.....! Съветвам ВИ да им гледате саира отстрани(по български) -иначе виновните ще сте ВИЕ. Гарван на гарван-око не вади. Който се хване на хорото с тези .......бивши милиционери ще бере ядове. Когато падне грифа следственна тайна ИМ търсете обяснения (до дупка). Ще поживеем и ще видим!

Как да вярвам на г-жа Шарланджиева, като снася информацията след дъжд качулка. Защо след като я отстраниха от поста й, между другото реши да запознае околните с драмата в отношенията й с шефа!!! Та да не би Висшия съдебен съвет да функционира от вчера, та да не се беше обърнала към него за оказвания й натиск, ами чак като настъпи в лайната започна да пръска и наоколо. Смрад, ама голяма смрад се носи от тая жена...

pmia bylgarska

Истината е проста: Разделяй и владей е правилото, което все още върши работа!

Тази сутрин Александров заяви при Бареков в БТВ, че има един човек в държавата, който стои за д всичко това, дърпа конците и си мисли ,че държавата му е бащиния. Не назова името му. Хайде сега, господа-давайте предложения- КОЙ е ТОЗИ ЧОВЕК?

А знаете ли коя е Корнилия Нинова?Това е лицето,съпругът, на което е висш служител в системата на митницит а там и децата знаят за ширещата се корупция, и което преди да седне в зам.министерското кресло разбира се от квотата на БСПпреватизираТе и впоследствие с поведението си доведе до крупни финансови загуби и унижения десетки служетели на подопечното си ведомство с некомпетентност и нежелание за намеса в решаване на проблими породени от чуждестранни работодатели, които най-вече са от арабски страни.Да ви прилича това на безхаберие към други български специалисти в Либия!Затова, уважаеми сьфорумци,умната на предстоящите и следващи избори!

Къчета си лаят, кервана си върви. Делото с топлофикация пред моя личен съд е приключило - и присъдата е : спиране на плащанена всякакви сметки и дай боже фалит и опело на топлофикация, щото и при изключен радиатор няма отърване от сметки и чрез тези сметки захранване на обирджии който не могат да си спомнят отде имат милиони ... Кой ще се присъедини към мене - че да умре една от големите системи чрез които се ограбват българите ???

Мирише.Много мирише..........

Всеки който плаща данъци в България подпомага корупцията. Затова трябва да бъде осъден на мъчителна смърт чрез доживотно пребиваване в мила родино ти си земен рай.

Като прочетох всичките невероятни глупости написани тук, ми стана ясно, защо е е толкова мизерно положението в България, защо са толкова крадливи българските чиновници и политици и защо у нас понятието закон е мръсна дума.

А.Александров - протеже на ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

абе тук в БГ как един не каза-ВИНОВЕН СЪМ /все натопен,все поръчково,все политическо,все не били негови парите/АМАН от НЕВИННИ

Бре, то навсякъде смърди и вони на лъжа, алчност, корупция и далавери!!! Имам чувството, че ако няма какво да се краде, то държавата ще се разпадне за нула време. Значи за да пребъде България не трябва да оставяме яслата празна - бъхтете българи, че да има за крадене! Няма ли подкуп -ченгетата напускат; няма ли далавери с поръчки за армията - тя се разпада; няма ли несправедливо осъдени българи - външно министерство се закрива; не могат ли да се крадат европейските фондове - излизаме от Европейския съюз; няма ли парички за лекаря - няма здравеопазване!! Стига сте бучали срещу кражбите и далаверите, защото без тях няма България!

Известно е, че Александров е личен приятел с Ахмед Доган

Пореден триумф на верните синове на славната БКП. Силно съм впечатлен до какви сияйни върхове стига ГЬОН СУРАТЛЪКА /безочието- превел А Доган/ на господа управляващите. Гл. Прокурор, / пратен от др. Р. Овч. да яде пасти/, следствие, съдии и вся остальная сволоч ни правят на маймуни. А ние си пишем коментари, псуваме, роптаем и... ги търпим, нещо повече, като електорат, ги ИЗБИРАМЕ. Е братя, няма на кого да се сърдиме. Ще ни доят ,ще ни стрижат и за Гергьовден курбан биха направили от нас ,ако не им трябваме за нова бляскава изборна победа на БКП /бсп/. Не излеземе ли на улиците, не ги ли пометем с непреклонна гражданска позиция там разните Димитрий Сергеевци, Р.Овч, рязани цеви Догански, недокороновани царе и мутренския бизнес елит, така ще е. Дупе да ни е яко! Да живее славната БКП /бсп/, създателка и покровителка на уродливите си верни синове!

Някой още да не е разбрал кой е главния енергиен мафиот ? Май само тези, от чиито редици се излъчват тези кучки, кученца и песове, джафкащи около него и министерската му клика. Червата се разплитат. След кучетата, ние, с метлите, чакаме !

TOTALNO MNOO YAKO TREA DA SE GEPI TVA E.NIE SME AIDUTSI

REVOLIUTSIA IZKAM VASTANIE GRABVAITE TELATA NYIKOI SE IZKRYISKA I TRUPOVE LITNAHA ZA V4ASKA

BOYA NA STANA TUPKAT SARTSA NI .NA ORUJIE BRATIA VASTAVAITE.URAAAA

i ednite i drugite sa maskari (A Konstantinov ) sled tolkova godini tova vse o6te e akoalno i za sagalenie sramno ug sme v Evropa a to kvo bilo edno golemo AKI smardi mnogo no i ni boli nas po obiknovenite bulgari galko i gorko ni

Taya Sharlatanjieva e kradeca vika kradeca. Mnogo sledovateli kato neya sa korumpirani.

Колко американски посланици трябва да ни казват, че в България корупцията е завладяла най-високите етажи...Докога с тези преразпределителни процеси...

Прочетох всички коментари и се чудя как правораздавателната система в България приема всеобщото мнение на народа. Явно значение имат само парите, които им се дават за да правят корупция. Правото не важи за силните хора. Бях свидетел по заведено наказателно производство на длъжностно лице за престъпление по чл.282 ал. от НК. Получих похвала от следователя, че има честни българи, които да свидетелстват до момента когато каза, че големи хора от София са казали, че този случай не бива да се разгласява. Съответно делото се прекрати поради липса на достатъчно даказателства за извършването му. Доказателства има стига да има и желание за борба с корупцията.

Г-жо Шарланджиева,не се предавайте,борете се докрай!!!Много хора са мислено с вас..../ жалко,че не може по друг начин ! / Александров ако може заедно с Доган-в Сибир!!!

G-ja Scharlantandjieva ,iskate mnogo da vi povjarvame ,4e varxu vas e uprajnjavan natisk ,ami sasto tolkova dalgo ste si mal4ali,a sefa kogato alexsandrov se ispusna ,vie se oplakvate-koi da vi rasbere mrasnite igri,naroda li ???

На мен ситуацията ми изглежда така: - Р.Овч. моли своята колежка зам.мин. Нинова да се свърже със приятелката си следователка, за да помага; - Услужливия прокурор Р.Василев установява, че К.Георгиев не е извършвал престъпления; - вероятно и в МВР нещта са подработени. пропус обаче, че някой все пак работи и не е част от уговорката. Интер колко време още ще прикриват Р.Овч. и дали всичко ще рухне изведнъж?

V BG. E RAI BE XORA,STO SE NERVITE

Българите сме царе да говорим преди наяве да е излязла цялата информация по определен въпрос. Изчакайте, за да видите, че проблемът не е с име Шарланджиева. Тя е почтен човек и добър професионалист.

http://www.dnevnik.b

Дето е текло -пак ще тече, дето се е крало-пак ще се краде.18 години са малко, още 18 ще има.Някои хора малко си изпускат нервите, тази сутрин и проф.Кръстю Петков взе нещо да говори много ама и него ще го успокоим.Всичко е под контрол, бъдете спокойни!!

Е от такива, сложни душевно следователи нямаме осъдени за корупция в България.Какво става в това следствие, вместо да разследват престъпниците, те ги светкат /безкористно/ как да не ги окошарят.Тая кака Шарланджиева, според мен ако някой направи съпоставка на разходите и приходите и, ще излезе, че харчи повече отколкото получава.Да ви кажа,че заплатите в следствието са много, много високи и такива като тая спица със сигурност не се подмамват лесно.

Бъркате ми името:Татяна ШарлАТАнджиева

Kakvo e tova otstranqvane. V kraina smetka v tazi dyrjava ima li zakoni ili ne. Shtom ima dokazatelstva arest prisyda i tova e - Zakonite trqbva da vajyt za vseki osobenno za tezi, koito se smqta 4e trqbva da sybliudavat za spazvaneto im.

Уважаеми г-да от ЕС и вие г-н Байърли, направете нещо за българският народ нямаме нищо като хората,вижте какво става с този г-н Александров,който натиска К.Нинова,питайте Доган да не би да натиска Александров,помолете да направи нещо,срамота е заплата получава човека.Докога ще ни се носи славата на най-корумпирана дър ме е господа от всички вас.

В предишния материал се говореше много за това, как Александров отстранил Шарланджиева за нерегламентирани връзки с К. Георгиев. В този материал, в който тя уж се оправдава, К. Георгиев се споменава само бегло и темата се измества към някакви други персонажи, Булгартабак и т.н. Малко стил оня филм с ДеНиро, wag the dogs....

Xm, kakto niakoi po dolu e kazal vsichko i vsichki sa navarzani tochno kato svinski cherva. I nai veche igrata se igrae samo zradi pari i interesi. Samo naroda si strada kato virava na takiva hora i nai veche na pravosadieto v BG. Kolkoto i da mi e machno za BG napravih nai-pravilniat izbor kato ia napusnah.

Признавам си:Аз съм най_виновен,че живея заедно с тия гадове.

Кво правите, бе хора? Вие ни направихте на маймуни...Как може да ги търпим, бе братя? тия трябва с метла, не ами с не знам какво да ги ринеш...

Хвани единия та удари другия.Боже какви боклуци !!!

Аз почвам да се обърквам вече. Току виж утре и мен ме натопят....в Русия съм, в Русия съм.

ШАРЛАНДЖИЕВА Е ОПИТЕН И ЧИТАВ СЛЕДОВАТЕЛ

Ето една проверима на мига истина - в РПУ-та не дават входящи номера при подаване на жалби. Редът бил първо да има резолюция от началника. Нали се сещате за кръглата папка? И изявления на високопоставени началници от рода Такъв сигнал не е подаван. Е, как ще е като е затрит?

СЪС СРАМ, ЧЕ ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА С ПОДОБНИ НЕНАЯДНИ МРЪСНИ СЪЩЕСТВА ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ВЛАСТТА, ИЗРАЗЯВАМ МОЕТО ГОЛЯМО ВЪЗМУЩЕНИЕ. НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ДОЙДЕ ЕДИН ДЕН КАТО В БЕЛГРАД, ДА НАТИКАТ ВСИЧКИ ТИЯ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ В ЗАТВОРА И ДА СЕ ПОЧНЕ НЕЩО НА ЧИСТО. ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАМ В ГЛ. ПРОКУРОР Б. ВЕЛЧЕВ, НО ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ?????

и тас хубава