Коментари - Путин атакува ПРО с отказ от договора за съкращаване на въоръжените сили | dnes.dir.bg
назад

Путин атакува ПРО с отказ от договора за съкращаване на въоръжените сили

Да бъде обявен мораториум върху изпълнението на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа (ДОВСЕ) от страна на Русия. Това предложи Владимир Путин в последното си годишно обръщение като президент към Федералното събрание на Федерацията.

Обратно в новината

Коментари - Путин атакува ПРО с отказ от договора за съкращаване на въоръжените сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abe, Dyado. S kakvo maichitsa BUlgaria e pretsakana ot truboprovoda. Ti za truboprovodi kakvo znaesh. A nie kato nyakolko godini sled kato ni izteche litsenza proizvejdahme Kalashnikov bez litsenz i go prodavahme v durjavi, v koito se izbivaha s nashto orujie, i se pravehme che nishto ne znaem..Da ti izpratya li rezolyutsiite na OON (UN). Moshenitsi sme si kakto vinagi.

Chak puk takuv harchluk. Samo edin. Tova oshte poveche me zabavlyava.

nashite veliki medii sa informatsionno zatumneni. Az gledam amerikanski dokumentalni filmi deto kazvat neshta, koito tuk i pod lupa da dirish nyama da prochetesh.

Petrov, ne obijdai komunistite. Ne obijdai i damite. Ti da ne si teenager?

Ti kakvo, voina li shte i obyavyavash? Tova da ne ti e IRAK? Kitai? Edin miliard-ako iskat na glavata si mogat da hodyat. Gledai samo nas da ne ni nakarat da go pravim. Ti se zashtitavai ot Rosia, az shte si karam bezgrijno kato EU. Nali znaesh che ot 15 godini ima kriza v NATO , shtoto EU ne iska da si okastri socialnite programi i da se harchi za vuorajenie. Men or Rosia ne me e strah. Ti da ne mislish, che koreitsite sa tolkova ludi, Nikoj ne zapochva yadrena voina , ako ima po-malko pone ot 700-800 raketi. Dokato koreitsite gi napravyat - nie veche ili shte sme iztrebili ili shte jiveem v harmonia.

Продължавайте да плачете и за великата руска мафия! Тя ви разказва играта, ама вие още може да носите, като гледам... Няма да ги има вече съветските велики военни паради и ви да се топлите в сянката им, проумейто го, най-накрая! Няма ги, изкараха малко повече от половин век и това е! Путин едно си знае и едно си бае- дай му желязо да раздрънква, щото трябва да се прави на велик, туй е жалкото в положението. Единствено Горбачов заслужава моето уважение, той е човек-революция. Светът не е футболно игрище да гледате кой ще бие и да викате за червените, ама....мани, безнадеждно...

Найш кви сте смешни, бе:) Руски летци бачкат нелегално като чистачи в американските хотели за по 5 долара на час, и живеят с наркомани да пестят пари, ха-ха , ще падна!! И като ги слушаш, пак са по-вилики от всички останали, дааа:))) Що сте толко тъпи, да им развявате байрака, не знам.

Докато такива на чело на Русия, нищо няма да стане от тая държава.Те въобще не са имали свястен цар, ако не броим Петър I Другото е мрак и простотия

РУСНАК, правилно си пиша аз тУкту, защото нямам мания за величие, така характерна за съветопоклонниците. Пък и Хан Токту е най-незначителният от всички ханове. В турската армия са участвали против волята си войници от всички племена влизащи в състава на империята. Така насила са изловени хиляди естонци от болшевиките за да гинат за освобождението си. А това, че двете най-кървави империи (Раиха и СССР) в историята на човечеството са се сбили след като са оплячкосали цяла Европа са минали два пъти през Естония не е основание да се вдигат паметници на победилата банда. П.С. Да ти повторя за жена ми. Много я обичам и редовно я таковам. Логично е 45 годишното таковане на Източна евопа да постигна своето: Мразим руската политика, не вярваме на бялата мечка !!!

000000000000000000

pppppppppppppppppp

ХАН ТУКТУ-заври ти...''даже не пишеш правилно,защото името на този ваш хан е ТОКТУ,глупако ти пишеш в форум за статия''РУСИЯ къса с ЕСТОНИЯ...'' от -27.04.2007,22.02 цитирам -''ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО БЪЛГАРИ СА ВОЮВАЛИ В ТУРСКАТА АРМИЯ ??? РАСКАЖИ И ПРОСВЕТИ ,защото АЗ не знам...

РУСНАК, и аз много обичам жена си... Вземи и си заври някъде любовта на страната Русия. А това за ботушите не го пробутвай тук, пробвай в някоя пенсионерска агитка. Където и да си на планетата и кажеш ботуш, бъди сигурен, 90% ще се сетят, че имаш предвид Съветска Русия.

До ОТКРИВАТЕЛ ! Не ми се вярва,че манипулират-мисля на много хора за кратко време са промили мозъци и те са дезориентирани,не може да водиш дискусия по типа-''CАМ ДУРАК!''

Вчера открих една проста истина. Този форум е организиран, за да се предостави режисирано думата на неграмотни и невежи лумпени да хулят Русия и нейния президент с широка употреба на нецензурна лексика. Всяко друго изказване, различно от този стил се отрязва. С удоволствие се публикуват и изказвания в полза на Русия, но тенденциозно подбрани със неумела и слаба аргументация, които де факто допълват картината на антируския тон на форума. Смятам това за манипулативно и недостойно спрямо читателите, влезли в този форум. Безкрайно ще съм изненадан, ако видя публикувано това, което написах.

Има само две страни -Русия и Украйна,където истински обичат българите!!! Който иска да ближе задниците на американците - да отиват на новите бази на вашето море да им чистят ботуши за един геврек!

Няма свобода на писменото слово в този форум.

о, ние тук имаме и фашисти?

Защо русия се плаши че я обграждат с малки радарчета и малки защитни ракетки-ами защото това си е подготовка за война-има ли база с ракетки за защита за няколко часа тези бази стават бази с ядрени ракети. заради идиотската американска политика и руснаците ще покажат мускули и това ще ни приближи още повече към апокалипсиса-и тогава отнякаде ще изплуват малките подводнички на Путин с някое и друго ново оръжийце и ще стане безинтересно:(

На другаря Путин му пожелавам танковите дивизии на маршалите Манхайм, Годериан и Рундщет, ведно с огнепръскачките и елитните парашутни части на Вермахта да превземат Москва! А от изток - японската императорска армия! Разбира се тези части ще бъдат подкрепени солидно с финансова и логистична помощ от страна на САЩ и Англия.

ут президент вспомнил, что Россия единственной из стран Европы ратифицировала договор об обычных вооружениях в Европе (ДОВСЕ). Не только подписала и ратифицировала, но и выполняет его, специально отметил глава государства. Фактически мы единственная страна, которая имеет так называемые фланговые ограничения на юге и на севере, с досадой сказал Путин, заметив, что на северо-западе страны не осталось ни одного армейского управления и что мы фактически ограничены в передвижении войск на своей территории. А что же наши партнеры? Что же они? Они даже не ратифицировали договор, обрушился Путин на страны Европы. Президент заметил, что вместо этого Запад требует от России вывести войска из Приднестровья, привязывая это к договору ДОВСЕ. Они (Запад Газета.Ru) наращивают вооруженные силы в непосредственной близости от российских границ. Более того, они еще и планируют разместить в Европе элементы противоракетной обороны. Впервые в Европе могут появиться элементы американского стратегического вооружения, развивал тревожные мысли российский лидер. В этой связи считаю целесообразным объявить мораторий на исполнение Россией этого договора, сообщил сенсационную новость президент. Во всяком случае, до тех пор, пока все государства не ратифицируют его

Браво на Путин, показа, че е Русия е ВЕЛИКА сила. Съжалявам единствено ,че Елцин не пукна много по рано , а Горбачов - педераста не го изпревари. На тези които очакват САЩ да ни построят нова АЕЦ, след като закриха старата мога само да им кажа, че са пълни изроди и глупаци.

Само едно ми е чудно. Защо нашите велики медии, отазяват само частта, отнасяща се до мораториума. Защо не написаха и не казаха и ред от останалото от речта. А и както виждам болшинството се изказват единствено по написаното. Жалкото е, че в БГ все повече хора не мислят, не правят собствен анализ, а приемат за чиста монета всичко избълвано по ТВ и нюзове. А за да си направиш анализ, трябва да следиш различни медии. А най-важното - да можеш да мислиш. А тази черта, с мисленето, в БГ все повече избледнява.

Каквито и да ги дрънкат някои от вас, Русия си остава да не казвам велика страна, това е изкуствено понятие, а една уважаваща себе си държава. Вие какво искате като нас българиде да се надупим на американци, турци, европейци и да им изпълняваме каквито и да е прищевки и простотии(дори да не трепем кучетата и да не бием циганите), пък и по фатални за държавицата ни действия като затваряне на АЕЦ, рязане на ракети и управление на етнос враждебен на всичко българско. В същото време САЩ въоръжават Турция и то на кредит, а на нас - среден пръст. Така, че Путин е прав: двойни са стандартите на запада. В това отношение харесвам руснаците: може и да не живеят по-добре от нас (за това не съм много сигурен), може и да не са се демократизирали още (то пък голям келепир от тази демокрация - видяхме в България), може ида са малко недодялани по природа, може и да си пийват повечко, но имат чувство за НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ, което пък ние нямаме. Това нас ще ни погуби, но тях НЕ.......... Така е за съжаление.

Ех, Господа и Другари, Не виждате по-далече от носа си. Елате да видите какво става в страната ни, а не да плямпате - елате в САЩ, или така и така е в САЩ и др.... От както в края ни започнаха да купуват къщи демократите от Запада и от САЩ и бабите от региона видяха, че : - се замогнаха само кметовете и протежетата им. - Народът страда, ако въобще Ви интересува, Господа Изселници и Народоотстъпници - тръгнали да търсите Демокрацията по света, а не да я правите в страната ни. - Никой от новите чужденци (поне които познавам), закупули имоти в страната ни от демократичните страни не ни зачитат нас българите дори и за хора, ве си плащат дзанъците в страната ни (защото те дса над нас), а ние в собствената си страна сме по-низщи и от негрите в САЩ (за които може би работите). - Народът се пропи от мъка и не вярва, както на политици, така и на медиите защото вижда, че всичко се купува; - чужденците, новозаселили се в нова България в по-голямата си част не са интелегенти, а са алкохолици и наркомани, които развръщават младежта ни и ги тласкат срещу пари да продават не само идеите си, а честта и достоинството си. Да не говорим, че българите според мен вече не се чувстват като нормални хора, а се чудят кого да обидят, измамят, окрадът, това което купират от долнопробните еднодневни филмчета и милионите клипчета - излъчвани по разните му телевизии. Като гледам за повечето от писачите по форумите идолите им са Запада, фолкпевиците, може би - дрогата, но не и някои български идеали. Те политиците ни не виждат какво става, пък ние го искаме от тези, които напуснаха страната ни да си дават мнението как да живеем тука, а не в САЩ или на Запад! Дай , Боже някой да помогне поне България да остане в сърцата на някой хора. Преди седмица бях на гости в Стралджа - ми то такова чудо не бях виждал скоро : Кмета М. Андонов се изживява като баш чорбаджия : - дава дипломи на бивщи проститутки ; - Урежда ги да учат във Висши учебни заведения - Бургаски свободен университет ; - Раздава чрез тях имоти на хора от екипа на Митьо Очите ; - Раздава БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА на подставени хора за жълти стотинки ; - Прави сватба на дъщеря си да чудо и приказ, а като стана кмет от строителен техник с кредит, сега е вече местен феодал и коли по две овце всяка събота на ромите (циганите де !), за да гласуват за него пак на следващите избори. - Купи на дъщиря си апартамент в Стара Загора и я вреди на работа при колегата си - кмета Желев. Е това става като имаш власт и пари, а дядо и баба - да мрът от глад и от мъка като гледат как се управлява и ръководи от БЪЛГАРИ милата ни страна. Седнали сте да мислите за президента ПУТИН - и той ни прецака с Бургас-Александрупол . От трите страни - подписали споразумението майчица България е най-ощетената и предадена, забележете не от правителството ни, не от Партията ни - БСП или СДС, а от няколко частни лица, дали предложение - как да се заобиколи плащането на дължимите се на страната ни пари при преноса на нефта по петролопровода. Гърция и Русия си възвръщат инвестицията още след година - две от работата на тръбопровода, а България не по-рано от 10-20 години, а трябва да внесем дължимите се от нас 24,5% - около 236 млн. евро веднага след подписването или да дадем държавна гаранция за нещо, което ще чакаме да се възстанови след доста години!!! Е по този начин според мен, всеки ни цака, както успее и мине покрай нас !!! Но защо и докога ? - От най-големите президенти в света до най-малките кметове на общини и села!

Мдааа, то и врабчетата си чириликаха, че Русия технологично е в миналото хилядолетие. Виж обикновените въоръжени сили (разбирай пушечното месо) винаги са били силата на превеликия ни брат. Е не на всякъде човешкият живот е по-евтин от стакан самагон, както в огромната Рус. Който не е бил подготвен срещу широката братска прегрътка на Империята е бил дълго в нея мачкан. Абсурдна империя СССР е мъртва. Другари съветофили, вече смешният плач има нов текст: Плачете за Русия стараната на разврата...

koi ni priema ravni v evropa????? vie ludi li ste! nqma takova nesto,imat ni za golqma izmet,koqto ima smu4e parite,kolkoto i nelepo da zvu4i!!!! i tova go znam ot sobstven opit

Виждам че говорите още за комунизъм. Ако искате да видите реален комунизъм елата тук в САЩ(по времето на демократите). Ама истински комунизъм. В България никога не е имало комунизъм и поради това няма и комунисти. Онова което беше в БГ преди 89г. можете да го наречете като си искате но не и комунизъм. Но каквото и да беше беше по-добро от сегашната средновековна демокрация или абсолютно безличие. Да се говори за комунизъм в БГ е просто умствено маструбиране или по-точно биберон за народа, за да не се замисля какво правят управлявашите. ...... Руснаците бяха достигнали до същото безличие като нас. Но през последните години започнаха от разграденият двор да си строят държава. Те започнаха да показват че уважават себе си и да устояват техните интереси. И това което Путин направи е такъв акт. ....... Междодругото това е добър пример за нас. Нашият проблем как да защитаваме бългаските интереси и да изграждаме БГ, а не да рушим БГ както БСП и СДС, не да ближем чужди задници и прехласнати да говорим чии задник е по-вкусен(преди источен сега западен), не да говорим за прани неща като комунизма или ДС. ..... Без да защитаваме нашите интереси, очаквам след 50-80г БГ да бъде факт от историята. Незнам неродените деца как ще го споменават тогава, със срам или гордост.

П.Петров... Какви при пък чакаш ти немога да разбера.. За кое пари ще ти даде европейския съюз.. Пък и как пък ни взема за равни като ни заповядва какво да правим .. Атомна централа се затвори защото сме равни. Продадохме електроразпределения защото сме равни.. Най бедните сме в европа защото сме РАВНИ ... еми то и по комунистическо бяхме равни.. къде е тогава разликата

Е, умния Петров, постингът ми беше по друг текст! Ако имах пари, щях да ги дам на теб, за да не се продаваш за по 5 евро и да не мислиш със собствената си глава. Да се научиш освен това, да не наричаш със животински имена хора, които са си избрали растителен псевдоним! Май, че съм чела и друг път твои простотии, но очаквах, че ще почнеш да си покачваш цената!

Западът започна нов кръстоносен поход срещу Русия. Защото Русия е най-голямата и най-богатата страна в света. А Путин пък стана диктатор, след като започна юнашки да защитава руския народ. Когато Западът говори хубави неща за някой политик, това означава, че този политик е подлога. Тъкмо поради това нашите политици са най-добрите за Запада. Нека да си спомним за отношението на Запада (най-вече на ингилизите и янките) към Чаушеску. Докато той се дървеше на руснаците, Западът го славеше като най-великият политик в соц-страните. След като обаче се обяви срещу западните домогвания над Румъния през 1989 г., Западът организира неговото убийство.

Rusia ne e reformirana i tova go znajat vsichki. Na neja trjbva da se protivopostavi celia demokratichen svjat i naj-veche zapadnite darjavi. Te vse oshte sa golemi dlajnici. Vse oshte pravjat golemi otstapki na strani kato Rusia, Kitai, S. Koreja i Kuba. Zachtita sas vsichki voenni sredstva vkl. PRO i palno embargo. Vseki moje da dopalni nastojashtia tekst-napr., Belarus, Chechnja, S. Korea, Kitai, Viktor Suvorov i mnenieto mu za 2-ta sv. voina, ubistvoto na Litvinenko, ubistvoto na papata, uchastieto na Bulgaria v tezi proceci, t. n. car Simeon i t. n. i t. n.

i sega kakvo - putkin 6te obqvi voina na EU

Гледай си работата.Господине вилик политик

Прав е. Европа и САЩ имат двойни стандарти и се правят на утрепани за което не им изнася. А и обяснение искат... Де сопа неокастрена за колкониалисти всякакви!

taka e a nie si karame bmw-tata i merzedesite t.e.investirame v tiaxnata ikonomika i ne si davame smetka 4e sa ni napravili invalidi. kakvo ni dade Zapada gospoda antikomynisti. blok v koito jiveem sa ot komynistite ako ne biaxa sega da sme kato Kosovo

Напълно съгласен с Лиственица. Това което демократичните страни, т.е. отбраните, направиха с нас си има име: НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ

Време е и ти да им тропнеш с обувката от най-висока трибуна.Какъв комунист си ако не го сториш.Можеш да погубваш хора като Литвиненко,а се държиш като възпитана английска девица.Сволач

Време е и ти да им тропнеш с обувката от най-висока трибуна.Какъв комунист си ако не го сториш.Можеш да погубваш хора като Литвиненко,а се държиш като възпитана английска девица.Сволач

Нато, Европа и сие - всички ще ни пре.. !! Сещайте се !

Нато, Европа и сие - всички ще ни пре.. !! Сещайте се !

В тая неравна битка НАТО трябва да укрепне,чрез скоростното приемане на велики военни сили като Албания,Грузия и Македония.Тогава вече Путин сигурно ще умре от....смях.

Колко точно казано, господин Путин! И в България се месят демократични колониалисти, но ние се дадохме, защото мислехме, че ще ни приемат като равни! Жив да сте, по-точно от това определение няма за ролята на САЩ и ЕС по Света! То Холандци, то Германци, то Французи и италианци-всички тръгнаха да демократизират бедна България! Ами всички тия имат опит-погледнете какво са направили от Африка- Демократични резервати!

Найш кви сте смешни, бе:) Руски летци бачкат нелегално като чистачи в американските хотели за по 5 долара на час, и живеят с наркомани да пестят пари, ха-ха , ще падна!! И като ги слушаш, пак са по-вилики от всички останали, дааа:))) Що сте толко тъпи, да им развявате байрака, не знам.