Коментари - Разкриха топследовател минал на страната на врага | dnes.dir.bg
назад

Разкриха топследовател минал на страната на врага

Следователката от националното следствие Татяна Шарланджиева е отстранена от разследването по делото "Топлофикация" поради допуснати груби нарушения в работата й.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха топследовател минал на страната на врага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

драйфа ми се от тази комунистическа клоака.Ще ядем лайна,щом гласуваме за тях

vsi4ko se znae v taq 6epa darjava no vseki si trae i koato mu opre togava zapo4va da progovqra ,samo za edna godina mogat da se izvar6at tolkova zadarjaniq na mutri i nezakonni imoti i dalaveri i da se priklyu4i s tqx i dazapo4nem na 4isto no nqma interes korupciqta prodaljava

първият в листата е досегашният евродепутат Димитър Стоянов. за сведение освен, че е доведен син на Волен, той е и внук на великия Радой Ралин. вторият в листата е Слави Бинев-архонта и това наистина ме озадачава. Волен обвинява Борисов, че е мутра, но какъв е Бинев? И той е мутра. и какво става сега? ако тези така наречени мутри израстнат като Руди Джулиани, ще им сваля шапка. Нали помните, че Руди бе кмет на Ню Йорк два мандата? Сега е кандидат за президент на САЩ и при това с много висок рейтинг. също така той е издънка на голямата мафиотска фамилия Джулиани. Така, че светът се променя.

Вкарайте този боклук в затвора! Държавата и гласувала доверие, а тая отрепка станала предател!

СПОКО, няма да има достатъчно доказалства и ще се оправи поживо-поздраво. Нали и нея някой досега я е покривал. Всичко и балонче за пред нас-прах в очите ни. НИЩО НАМА ДА Й НАПРАВЯТ

ХАК ВИ Е! НЕКА ВИ Е..Т, БИЯТ , КРАДАТ И Т.Н. ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ НАШИ. ВИДИ СЕ ГОРД СИ ОТ ТОВА, ЧЕ ТЕБЕ БАШ /ПРА/БЪЛГАРИНА ТВОЙТИ СЕ ТЕ ТОРМОЗЯТ. ТЕ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА МАЗОХИЗЪМ. ЕЙ ЗАРАДИ ТАКИВА ТИКВИ КАТО ТЕБЕ ДЕТО КАКВОТО ИМ СВИРНЕШ ТАКОВА ХОРО ПОВЕЖДАТ СМЕ СИТЕ - И ПРАБЪЛГАРИ И МАКЕДОНЦИ И СЛАВЯНИ ,АРМЕНЦИ ,ГАГАУЗИ , ЦИГАНИ ,ЕВРЕИ..... А ВЕЧЕ И РИЦАРИ ТАМПЛИЕРИ СМЕ НА ТОЯ ХАЛ ТЪПО КОПЕЛЕ ТАКОВА ЕТНИЧЕСКИНЕОРИЕНТИРА ОЧЕВИДНО НЕ СХВАЩАШ СЪЩНОСТТА НА ПРОБЛЕМА А СЕ НАПЪВАШ ДА БОРАВИШ ТОЧНО С ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИЧЕС ТЕРМИНОЛОГИЯ.

ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ХОРА ДА СИ ПОНЕСАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!АКО СЕ ПРОДЪЛЖАВА В СЪЩИЯ ДУХ ЩЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗА КАКВО Е НА ТОЗИ ПОСТ?! ДА ВКАРАТ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ЛАПАЧИТЕ ПРОКУРОРИ И СЛЕДОВАТЕЛИ В ЗАТВОРА И ТОВА Е.КАКВИ СА ТИЯ РАЗТАКАВАНИЯ.

Скъпи хора, преди време прочетох статия за китайскоточудо. От многото неща най-голямо впечатление ми направи следното: Китайския парламент има 110 депутата !!! за милиард и половина китайци. И другото ако държавен чиновник е уличен в корупция се разстрелва след съд и куршумът се заплаща от семейството му. Моля ви коментирайте го и кажете как да се обедини този наш народ, та да ги изгоним, а защо не и да гръмнат поне един търбух - мисля, че другите ще се стреснат. Желая ви хубав ден!

Ще се радвам да видя тъпата ку.ка Шарланджиева в затвора- там където и е мястото. Предлагам народа да излезе и да ги пребие с камъни- както едно време.

Сега - уж ще я уволняват, но тя ще си подаде оставката и ще и дадат 20 заплати на изпроводяк !!!

Лъжеш! На второ място в листата е архонт Слави Бинев- един истински български патриот,националист и бизнесмен!

една бесилка на жълтите павета за тоя дето са доказано корумпиран и с висок пост да повиси ден-два после втори, трети .... да ги погледа народа, после доста ще се замислят някои горе

Hitler sabral shefovete na voiskite si na taino zasedanie v negovia kabinet, izvednaj v staiata tiho vleznal Shtirliz, otvoril seifa,vzel dokumenti i tiho si izliazal.Kakto se bili nadvesili nad kartata vsichki onemiali. Hitler se razvikal na Miuler zashto ne go arestuvat ,a toi otgovoril : Niama smisal,tova e Shtirliz ! Toi vinagi ima alibi.

случаят няма място в медиите,а в съда.ако има достатъчно доказателства - съдете я.ако не - не я развявайте по новините.висшите прокурори се появяват по телевизията по-често от ани салич и коритаров взети заедно.писнахте ни ....

Да и аз смятах, че само Волен може да оправи нещата, докато не видях, че на първо място в листата за евродепутати /с 15000 Е заплата/ е доведения му син, на второ - гаджето на сина му.

КУЧЕ ВЛАЧЕ РЕЙС ДИРЯ НЕМА ........

Открили са топлата вода-ясно е като бял ден,че има съдии,прокурори,след и полицаи,които работят за нашите хора! Нещо повече дори се знаят кои са,но няма доказателства.....Ка Вальо Топлото,така и тази Шарланджиева са бушоните в невероятната далавера наречена Българска икономика. Какво са няколко милиона на фона от милиард и половина комисионна,която прибират радетелите за АЕЦ Белене например-нямам думи!

Чисто и просто още един боклук !

smurt zaslujava,ta vsichki ostanali da razmislqt kvo pravqt!

Хахаххахахаах! Друг следователи ги е яд, че са ги изпреварили за подкупите. Въобще не им вярвам на тези магистрати! Ако бяха свестни, един политик нямаше да има на свобода!

KOGATO EDNO DELO NE TJBVA DA IZLEZE NA JAVE BIVA RAZPREDELJNO NA NJAKOI ;POSLUCHEN; SLEDOVATEL,A KOGATO TOI ZAPO4NE DA NE SE POD4INJAVA NA TOVA KOETO NEPREMENNO TRJABVA DA STANE MU SE TARSI CAKATA.ZADAITE SI VAPROSA - ZACHTO SE SAZDADE DOZNATELSKI APARAT ZA RAZSLEDVANE NA 90%OT DELATA !!!

АЙДЕ СЕГА И ТЯ ПРИ ВАЛЬО ТОПЛОТО НА ТОПЛО. ЗА ДА НЕ ПРАВЯТ И ДРУГИ КАТО НЕЯ. ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА РАСТЕ, ЗАЩОТО СА БЕЗНАКАЗАНИ.

Не ВИЕ , а НИЕ,бе профан!!Кога най-после ще ви уврът дебелите кратуни,че такова нещо като македонци няма!Всички сте българи,разберете го най-после,стига вече с тая титово-димитровска глупост!И колкото по-бързо се осъзнаете толкова по-добре за самите вас,иначе съвсем скоро ще станете албанци както е тръгнало!Нали знаеш приказката - измит македонецчист българин!!

Докато не влезе поне един висш следовател, прокурор или магистрат в затвора - ефестивно за поне 3 години, никой от професионалното съсловие няма да се стресне. Цялата инстанционна съдебна система, както и следствие и прокуратура са като феодални владения - за да преминеш през определен субект (когато зависиш от неговите решения - дадени му по длъжностна характеристика), те гледа като ходещ портфейл. И колкото е по-голям материалният интерес, толкова е по-голям апетита на магистрата. Това е горчивата истина за сегашното битие на правоохранитечните и правораздавателни органи в Република България. Единствено се надявам на безкомпромисният натиск на Европейската комисия за да се промени към добро поне 30% от правното безобразие в което живеем. ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ОТ МАГИСТРАТИТЕ И!

ами така неможаха да лапнат някой лев и хайде на дръвника

nema nugda ,da komentirame i da dostaviame radost na zensurata.da go duhate komunisti4esko turski kopeleta!!!!!!!!!

Г-н Велчев що не вземете да ги махнете тия спец-прокурори дето ви правят за смях? Къде дрема тоя Джамбазов ли е, къв ли е? Тоя е пълен смехурко...

Само Волен може да оправи нещата.

Каква беше поговорката?Това,к не се купува с пари се купува с много пари.А да видим сега къде е Държавата, в Европа или в Ориента?

СЕГА КАТО Я УВОЛНИТЕ , НЕ И СЕ КАРАЙТЕ МНОГО ,ЧЕ ЩЕ СЕ СТРЕСИРА И КАКТО ПИШЕ НЯКОЙ ПО-НАГОРЕ ЩЕ НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ И ПАРИТЕ ЩЕ СИ ХАРЧИ ДРУГАДЕ - ПО ОСТРОВИ И ПЛАЖОВЕ !! ХА-ХА-ХА !! ЖАЛКО Г-Н ГЛ.ПРОКУРОР , ПОНЕ ВИЕ ВДЪХВАХТЕ ДОВЕРИЕ В НАЧАЛОТО НА МАНДАТА СИ !!!

Какви топследователи имаме у нас ? Едни пребиват / делото Луканов /, други помагат ? Жална му майка на нашия народ , на всички нас . До кога ?

Как няма да изтича информация,след като в тази служба шуробаджанащината се шири и всичко се нарежда директно от най-високо място...ама май и тя ще се окаже невинна,защото гарван гарвану око не вади /нали е наш човек/

Как няма да изтича информация,след като в тази служба шуробаджанащината се шири и всичко се нарежда директно от най-високо място...ама май и тя ще се окаже невинна,защото гарван гарвану око не вади /нали е наш човек/

Всичко е вятър,мъгла и прах в очите на хората.Колко още години трябва да минат зада го разберат,че какво каже мафията това става.

Браво! Ами БДЖ, НЕК, БНА и т.н. ??? КОГА!?

Абе хора без да се обиждате,обаче сме много глупава РАЯ! И докато сме такива така ще се случва.

Трябва на тая Шарла(та)нджиева да й лепнат едни 15годинки на топло!!!! Егати корумпираната държава... никога няма да се оправим!!!! Хич няма и да се учудя ако я оправдаят и дадът условно годинка.

Тази и още една, нейна колежка, двете сякаш извадени от един калъп, еднакви и по прически и облекло бяха канени преди време при Коритаров да говоряът за делото. Като видях тези млади жени -следователки си рекох:дано тези млади не са като юпитата ни, докарани от Дъртия мошеник. Но вижда се, че няма значение къде си учил, откъде идваш - млад ли си, стар ли си? ПАРТИЯТА си образова хората

А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА НЕЙНИЯ ШЕФ, КОЙТО Е ПЪРВА ПОДЛОГА НА АХМЕД ДОГАН?

СИТЕ СА МАСКАРИ!!!

А може би госпожа Шарланджиева е започнала да си гледа работата и е навлязла твърде надълбоко!!!...Не се ли замисляте и за това?!!!...Преди малко писах, но явно вече нямаме право на свободно изказване на мнения различни от тези, които са угодни на управляващата ни мафия!...ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА НИ СТРАНА!!!

И сега какво, ще е уволнят и тя ще отиде да си харчи парите на Малдивите ? За такова престъпление трябва веднага да влезне в ареста и да не види бял свят повече ...

До главния прокурор Борис Велчев Още през есента на миналата година писах възмутен от това как топследователката и наблюдаващият делото прокурор Джамбазов дават толкова подробни пресконференции, сякаш четат лекции на Вальо Топлото, впоследствие и компания, и на всички едрокалибрени мошеници как да прикрият далаверите си и да спасят откраднатото. Те не само публично оповестяваха следствени тайни пред медиите, но си позволяваха да правят и сценарии какво би могло да се случи в бъдеще. Затова с две изречения: Ало, г-н главен прокурор Велчев, що не седнете да прегледате видеозаписите на пресконференциите и написаното от тях по вестниците и не оцените подобаващо поведението на подопечния Ви Божидар Джамбазов? Няма ли и той да се окаже къртица или поне непрофесиналист и ако да - къде сте били Вие???

Какво е наблюдавал наблюдаващия прокурор,та не е забелязал,че следователя не проверява фирма Фронтиер и Красимир Георгиев цели шест месеца

sega zatvor

Za toia glupav narod samo PINOCHET shte go opavi

Ако тя единствената -добре.Но за съжаление в България са хиляди вече подкупни следователи, адвокати, полицаи, лекари, данъчни служители ит.н. Българският народ негодува от факта , ножицата все по-вече се разстваря и то не с почтенни средства.Хората ги вълнува нечистоплътността на лакомниците за пари , а не толкова вече кой е бил агент на ДС.Защото това е минало, а ние живеем в настоящето.Агентите не са толкова млади и скоро няма да са действащи фигури , а расте поколение с мисъл за далавери и това е жалко.Няма власт,няма и добри закони.

АБЕ ТО ,ТУКА , ДНЕС ,ВАШИТЕ СИ ВИ ,КРАДАТ, Е..Т, УБИВАТ А ВИЕ ЩО ПАТЪРДИЯ ДИГНАХТЕ ДАЛИ ИМАЛО НАВРЕМЕТО БАТАШКО КЛАНЕ ИЛИ НЕ !?

еййййй коолко изроди в тая малка държава ?!