Коментари - По “Графа“ само пожарни и линейки | dnes.dir.bg
назад

По “Графа“ само пожарни и линейки

Столичните общински съветници от СДС Стефан Иванов и Борислав Бориславов внасят за разглеждане в Столичния общински съвет доклад за промени в движението по столичната улица “Граф Игнатиев“.

Обратно в новината

Коментари - По “Графа“ само пожарни и линейки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В разпадаща се държава е нормално да има разпадащи се градове.,.па било то и провианциеални столици на ЕС. Това за бариерите е ,като високите дувари опасващи именията на новоизлюпилите се честно забогатели Такси ,превилегии -това си е феодализъм!Заплати ,които не отчитат нуждите за подържане на живота -по лошо от робовладеене.

giveia na grafa i nabliudavam slednia fars;otkakto go zatvoriha stana hai-posestavanata uliza ot avtomobilisti,na koito ne im puka ot polizaite,koito po prinzip v tazi dargava sa samo dvigesti se uniformi.

Живея на Графа и всеки ден виждам как минават с бясна скорост разни хора, които са хванали Господ за шлифера, и за които ограниченията и знаците за забрана не важат. Конторл му е майката.

Хората си имат служебни удостоверения за инкасо и си карат, където си искат. Тази забрана касае простосмъртните - за тях винаги има палка, упс! поднос за 10 лева ;))

елате и вижте какво става по забранената витошка :)))) вече съм я кръстил бул.Полицейски.... минават си за по напряко всякакви коли със сини буркани....дреме им на шапките !!!! а уж е пешеходна зона....кмете кметееее....и ти омете.....

Мисля, че пешеходна зона с трамвай е само наш български патент.Много готино, хем пешеходна зона, хем трамвайна, хем некой ще минава, друг нема.

Една забрана се спазва, когато се контролира.Колко пъти съм виждал, полицай да си бърка в носа на Графа и джигит да профучава покрай него.Нищо съответно и не му прави, щото през синусите си търси мозъка.

Щом до сега законът е бил нарушаван,ще го нарушават пак.Това е генетично детерминирано. Живе там да си влизат с колите направо в спалнята.

Да, точно както забраната на бул. По всяко време минават частни коли и кьорав полицай не се вижда

Разликата между белите и банановите държави е в това кой не спазва закона и какво се случва с него. Кога ли ще станем бяла държава?

Новото е, че ще сложат полицаи и заграждения на места....да се надяваме

А ние живущите там, ще прелитаме ли??!?!?!

Какво е новото? И в момента по Граф Игнатиев формално имат право да минават само трамвая, пожарни и линейки, а минават необезпокоявани какви ли не правоимащи.

KOLKOTO GI ZABRANIHA NA WITO6KA

The GREAT BANANA Republic!

Каквито и забрани да слагат,щом като има корумпирани които издават порпуски нищо не може да се направи. Че то и сега е същото.Некой няма право да минава. Но идете и вижте колко Правоимащи се движат от там. Че то там движението е по голямо отколкото по Раковска.