Коментари - Триполи написа книга “Престъплението на епохата” | dnes.dir.bg
назад

Триполи написа книга “Престъплението на епохата”

“Престъплението на епохата” е заглавието на книга, обвиняваща българските медицински сестри и палестинския лекар Ашраф за СПИН- епидемията в детската болница в Бенгази.

Обратно в новината

Коментари - Триполи написа книга “Престъплението на епохата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Либия е в правото си да пише книга,защото става дума за децата й,493 на брой,а не само за 4 мед.сестри. Не съдете,за да не бъдете съдени!Ами ако беше обратното сестрите либийки,а децата българчета друга песен щяхте да пеете,нали?Или нашите деца да са живи и здрави,хорските-куче ги яли!?

Чудя Ви се на акълите?Че как пък един не се запита и какво точно пише в книгата и кога ще бъде преведена на български език,ами коментирате камилите,които според български тъпанар ги карали на 5-та предавка.Бре,че остроумно,че направо да припаднеш от смях пред българската простотия и невежество.Налице е числото 5 глупако,но 5 са му колите на либиеца в гаражите.Като почнеш от БМВ-то кабриолет,че да свършиш на 10местен Линкълн.Бо България от тъпите българи!Тоя сигурно не знае къде е Либия на географската карта,обаче има мнение и то какво?! Налице е подкрепа на държавните структури на Запада към Либия,както и на бизнеса им,а Вас Ви баламосват с различни световно неизвестни неправителствени организации и световно известни педераси като Джорж Майкъл,който между другото пее страхотно. Даже да ги върнат в България пак Вие ще ги храните,защото отиват директно в затвора! Нямало четящи хора по улиците на Триполи!?Че кой върви по улицата и чете книга,бе?Ако тази книга излезе на български и Вие ще я търсите,защото не може да не Ви интересува и другата гледна точка,защото става дума за деца-393. и пари- милиарди.Но едва ли ще вървите по улиците и ще я четете.Може в кръчмата,в парка, в трамвая,у дома,ама по улиците?!Само че няма да бъде преведена на български език- не се надявайте!!! Бря,бр новина...

Не забелязвати ли че либийците са винаги с едни гърди напред, с всяко световно изявлени. Заговори се за контра процес от наша страна срещу мъченията и те веднага направиха такъв за Клевета, заговори се за филм на Холивуд за сестрите и те веднага написаха книга, очевидна е подкрепата на арабите за либийците по целия свят, те бдят и предупреждават, все още християнският свят спи, затова сестрите ни получават океани от съчувствие, но не и капчица помощ! Арабите действат като циганите, нападнеш ли един всички се обединяват да му помагат,!

Госпда , кога нащи скъпи управници ще се размардат малко?Това е смешно и грозно да не казвам гнусну.Нямам представа кое е по-извратено либииските действия спрямо нащи медици или нехайството на власта,тяхното бездействие и незаинтересованост граничещо с мазохизъм . Те трябва да си замислят малко как изглежда действята им острани,защото никои полетик от европа или света няма да ни помага постоянно ако неи не покажим ниякакво желание или деиствие ,евала на всички хора по свта които напарвиха толкова много протести за нащи медици.

Либия трябва да се атакува.Трябва да има още една битка Газала.Рулезз

Vreme e Bush da im obiavi voina Shte pusnat sestrite i shte se otrazi i dobre na voennata industria v USA.

Въпреки че по улиците на Триполи почти не може да се види човек, който чете книга или вестник... - това е велик коментар. Те хората в Либия си карат камилите на пета предавка и не им пука за култура .

Само ниско летящи самолети над Либия ще принудят тези крадци на камили да освободят зложниците. Не са необходими бомби, а да хвърлят снимки на Садам на бесилката.

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ КАДАФИ ДА ПИШЕ КНИГА а ла Хитлер МАЙН КАМПФ И ТАМ ДА ОПИШЕ ЗА ГОЛЯМАТА ПРОПАГАНДА БЪЛГАРКИТЕ СЕЯТ СПИН В ДЖАМАХИРИЯТА.ПРИНОС КЪМ РАЗДЕЛАБИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ.

Кацнал бръмбър на трънка та дрънка ли дрънка

Мисля, че един десант ще го оправи Кадафи.

Какви хора в либия бе? Резаци нек'ви, измислящи си дейстия срещу слаби страни, за да печелят точки срещу силните. Същите османци, каквито познаваме от не толкова отдавна....