Коментари - С трикратен оръдеен залп и БТР изпратиха Елцин | dnes.dir.bg
назад

С трикратен оръдеен залп и БТР изпратиха Елцин

Борис Елцин бе погребан в Новодевическото гробище в Москва в сряда, 16:55 московско време (15:55 българско време), предаде ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - С трикратен оръдеен залп и БТР изпратиха Елцин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Taka e , borbata za vlassta, taka beshe , taka e , taka shte bude! za sujalenie, kude sme nie vuv onaja sxema?

Умом Россию не понять,аршином общим не измерить...

А ако не беше взел от американците Кенеди,дали нямаше да има 3-та световна война ???

Ne e vajno tova,vijte kak go pogrebvat horata. Dai boje vsekimo takova pogrebenie ))) Nyama znachenie kakvo e pravil, vijte kak ymrya,a nie kak se razpravyame i pogrebvame nashite zaslyjili hora ?

аз пък си мислех че отдавна е умрял.....

Bravo,Botevst vijda se ,4e si inteligenten 4ovek,a sa go izpratili 25000 du6i,koito sa oti6li da se ubediat ,4e e umrial!

Razpravia se 4e bil pogreban s butilka vodka za da ne mu presahva ustata!

mnogo hubavo ,4e umria-edin alkoholik po-malko!A,rusnazite skarbiat za6toto sa prosti,to i diavola da umre i za nego 6te leat salzi!

Съгласен съм със Sergey. Анализи на дейността на Елцин могат да правят само руските граждани. Ние можем само да поднесем съболезнования. На нас българите не виждам какво лошо е направил човекът....

Ако зависеше от болшинството истински руснаци къде да бъде погребан Елцин сигурно щеше да го хвърлят на средата на Охотско море. Толкова злини в руската история никой не е нанасял колкото са нанесли Горбачов и Елцин.

ZNAE6 ZA6TO NE RAZBIRA6 RUSNACITE-6TOTO NE SI RUSNAK.I ne si najsno s ne6tata.Ni se iskazvai 4ak tolkova po vyprosa,botevist ili kak tam be6e.

За управлението на Елцин ще преценява историята. Но траурната церемония задължително е по правилата на държавния протокол. Той е бил президент на тази страна.

Виж какво, botevist. Явно не ги разбираш нещата, може и да си бил много малък по време на комунизма. Елцин може да е всякакъв но избави Русия и света от комунизма. Той даде баницата на десетината олигарси от безизходица. Защото те му обещаха финансиране на президентската кампания от 1996г. Без това финансиране изборите ги беше загубил тотално в полза на комунистите. За това те се бяха договорили с Клинтън, който помогна до се дадат пари на олигарсите, които пък изкупиха националните богатства на Русия. Сега разбираш ли защо повечето от тях са евреи. По времето на Путин комунизмът вече си отиде и той започна да се разправя с еврешугите. Политиката е мръсна работа , но понякога така се налага. Колкото за КГБ, то в България кой ни управлява - все агенти на ДС. Кой какъв е бил - БИЛ. Важното е в момента какво правиш за страната си. В това отношение руските политици превъзхождат нашите дупедавци. Колкото за пиенето на Елцин, сигурно си много млад и не познаваш руснаците. Ха посочи руснак, който да не пие!!!! Те рускините пият повече от българите, какво остава за мужик като Елцин. Все едно американско негро да не дъвче дъвка и да не пие кока-кола........ Колкото за почестите вземи пример от американците - почести получиха и Рейгън и Кенеди. Единият даде много на САЩ, а другия точно обратното........

Не разбирам защо толкова скърбят руснаците за един човек, който донесе само лоши неща на руския народ??? КГБ-то пак си свърши перфектно работата! Създадоха му ореол на борец за демокрация и противник на комунизма, даже му организираха сценка /августовския т.нар. Пуч/, от която излезе още по-силен и по-могъщ! Не можаха да разберат бедните руснаци, че комунистът си остава комунист цял живот! Именно Елцин разпредели баницата между десетина свръхбогати олигарси и превърна съветския комунизъм в частен съветски капитализъм. И накрая, когато вече не можеше да се държи на краката си от алкохолизъм, предаде властта на друго отроче на КГБ, Путин. Той поне не крие, че е бил агент. Това е положението с Елцин. Не е хубаво да се умира, но чак пък с държавни почести, малко пресилено е...

... и бившият президент на България Жельо Желев - това е бил най-важния човек, кръстника :-)))