Коментари - Водата поскъпва с 25% от май, засега | dnes.dir.bg
назад

Водата поскъпва с 25% от май, засега

От май водата в София ще поскъпне от 85 ст. за кубик на 1.06 лв. с ДДС, съобщи Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) след закрито заседание.

Обратно в новината

Коментари - Водата поскъпва с 25% от май, засега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен увеличението е малко не си мислете, че това е като парното тук цената е много ниска и вместо да открадна 20-30 милиона за мен ще останат някъде около 10 милиона а трябва и на Р. Овч да дам нещо ,а може и някой друг министър министър да си поиска. Чао за сега и от колегата Вальо топлото.

da ne glasuvame za tezi boklutzi! na izborite za evrodeputati zadraskaite imenata na boklucite i napi6ete svoeto ili na medicinskite sestri.da im pokajem,4e ne sa jelani v evropa s nas!

Предлагам да поскъпне: въздуха, приказването, мисленето, секса, пърденето, цъфтежа на растенията, данъка прах, пролетното цъфтене на дърветата, депутатската благосклонност към неблагодарния - тъп народ, изгрева- залеза на слънцето, правото да се възползваме от движението, като физичен закон..... Да си го начукат сами на себе си, деба!!!!!

Я, колко е хубаво, че има кой да се грижи за нас и да ни обгрижва. Милата комисия, колко трябва да сме ти благодарни, че увеличението не е 60 процента а САМО 25. И колко трябва да съжаляваме Софийска вода, която е толкова мила да иска да инвестира за наше добро, а лошата гадна комисия не и разрешава. Колко са добри и мили всички към нас, чак се разплаквам от умиление, съсипах си клавиатурата.

Нека да им я вдигнат на софиянци. Какво е това 86 ст. Аз съм от Плевен и тук плащаме 1.51 лв. за кубик вода.

Малко са! Трябва 150% мин. И без това ми е интересно какво налага и 1% увеличение на цената, като язовирите, преносната мрежа и пречиствателните станции са готови, да не говорим, че водата сама извира. Просто няколко политици трябва да бъдат разстреляни. Затова в ЕС ще се в челните места по инфлация. В другите държави правителството няма да позволи такова малоумие!

zabelegete poskapva Samo s 25% ha ha

Нещо не ми стана ясно-Ако водата не поскъпне няма да можем да изпълним инвестиционната си програма-Това ми звучи като -Даейте да дадем.Значи приходите си остават константа,а инвестицията ще дойде от увеличената цена-Много хитро.