Коментари - Топлофикация пак остана без шеф | dnes.dir.bg
назад

Топлофикация пак остана без шеф

Общото събрание на акционерите на Топлофикация-София освободи Наско Михов от Съвета на директорите на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Топлофикация пак остана без шеф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пакетните плащания: И сега в момента съществува т.н. разплащателен влог, чрез който в пакет можете да плащате ток, вода, парно, газ, GSM, автомобил, дори детска градина. Но в пакета си вкарвате това, което самите вие си харесвате! А я си представете какво ще стане, ако някой си, пък бил той и проф. Тасев, ви вкара законово пакет, който той си хареса и който задължително се плаща целия. Общинар-е, напоследък в България се навъдиха доста професори. Обаче все-още единствената институция, която има право да удостоява с научното звание професор, е Висшата Атестационна Комисия /ВАК/. И ако някой, който не е професор, получава професорски хонорари, това е финансова измама с раирани последствия. Ясно, нали?......Хора, тази сутрин, май при Бареков, някаква експертка Любка Георгиева с мазен глас обясняваше колко добре било да си плащате парното целогодишно на равни вноски, пък ако сте платили повече, на края на годината ще ви го изравнят. Добре, ама за кого? За всеки /особено Топлофикация/ е много добре целогодишно и равномерно да получава свежи пари. Това си е чист безлихвен кредит. А накрая, вместо да ви връщат, с една малка обективна законова поправка може лесно да ви изкарат пак длъжници. Тази същата обясняваше колко било хубаво хората от един вход примерно да си направят нещо като дружество, да си назначат домоуправител и той, срещу мъничка заплатка, да ги представлява официолно навсякъде. Тая ни взима за канарчета! За тях е много удобно да се разправят/и съдят/ само с един нещастник, вместо стотина разярени люде. Мислете, хора!

Правелно НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА , а на този проф. Тасев бих му ...........майката с неговите предложения. Вече народа толкова обедня , че няма на къде . От къде да плакщаме всичките разходи с тези малки заплати при това децата ни недохранват .Можем ли да им купуваме месо , плодове ,сирене , кашкавал и т.н НАРОДА Е БЕДЕН ОКЪДЕ ПЪРИ ЗА ВСИЧКО ! С Р А М О Т А И Г Р Е Х О Т А ! вСИЧКО ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ИЗРОДИ АЛЧНИ !

НЕ ПЛАЩАЙТЕ това му е майката ! Иначе ние плащаме те КРАДЪТ , ние плащаме те КРАДЪТ И ТАКА ДОКРАЯ НА СВЕТА !

Вижте коя е групата в СОС , която стои зад реализацията на проектите за комбинирани мощности - този Тасев, Илиев, Райковски, Иванов.Там е проблема, това е причината за отстраняване на Михов.

Странно как никой не попита Георги Ненков - шефа на борда на директорите как така целия комплекс кръчми, магазини и кооперации пред университетите на Дървеница са негови. Как е негов половината Студентски град и пазарите в община Студентска. Това трябва да е от заплатката в топлофикация. Та на Вальо милиончетата са пари за семки пред тази лапачка.

Ммммммммь, пак ще има едно измиване на ръцете, а народа ще ви яде попарата, господа гадинки- управляващи, деба......

Този Тасев да не е изкукуригал, бе!

Този така наречен професор Тасев е един кърлеж ,който стои в общината и само смуче.А има данни, че е толкова професор, колкото аз космонавт.Той е един от тези мошеници , които стоят зад игрите в Топлофикация.Той какво мисли, че ние в общината не четем и не виждаме кой какво прави ли.И той , и Пламен , и Христо , Стефан Иванов, това е груапата за главния прокурор.Но , иде им времето!

А чухте ли, че днес, 23.04. някой си проф. Тасев предложил пакетно плащане на ток, вода, парно и сигурно още нещо? Т.е. платил си ток, вода, но не си платил парно, и спират всичко. Тоя Тасев май ще бутне коалицията,ако му мине номера.

Здравей Кольо, ми, че той и Валето Топлото си палуваха със Овчарчето Руменчо и си деляха кинтите. сега Овчарчето подарява на руснаците де каквото намери. Господ да го накаже подходящо.

не плащайте !!! Нека да фалират гаднярите:) Да загинат на фронта

Учуден съм , че има толкова положителни коментари.Явно на всички ни е писнало от безобразията ставали в Топлофикация и не можем да повярваме, че там може да отиде човек, който няма да краде, ами даже се опълчи срещу крадците.Даже сега слушах по Хоризонт като се прибирах как някоя си Лилия Маутнер прави отчет пред някаква комисия в общината.Казвше за някакви успехи и тн.Ами никой ли не помисли , че това е заслуга именно на този Михов, това е неговия период от февруари до сега.И тази Маутнер говореше , като че ли има някаква заслуга.Ами като е така защо го изгонихте, а?Или сега си приписвате всичко.И това ако не цинизъм.Добре се е оттървал този Михов.Изглеждаше поне свестен.

Топлото не е без шеф, а без бушон, който да гърми, ако някой тръгне да търси къде изчезнаха парите на фирмата. Но при положение, че Съд и Прокуратура се назначават от самите крадци, такава опасност няма. Само едно не ми е ясно - защо търпим всички тези неща? Мрънкане в нет-а, а на избори - хоп! Старите муцуни...

Я да ви питам като е такъв добър ръководител как така точно при него сметките станаха по безумни отколкото дори при в.т.? Как така при тези пролетни температури тази зима сметките даже скочиха!

Браво Михов! На време предприе важния ход. Сага да се оправят тези дето са се оплескали. Полага ти се заслужена почивка и да се наслаждаваш отстрани на мизерните им маневри как да докопат кокала.

Явно Н.Михов излезе по-прозорлив и се оттегли преди да са го въвлекли в някакви далавери.Устоя , това отстрани се вижда добре и му прави чест.Мисля, че ще е мнооого доволен , че се маха оттам.В очите на хората не е виновен!За нормалните хора говоря.

Нормалните хора в София разбират причините, жалко , че този се опита да промени нещо, но не му позволиха.Сега пак всичко на наш гръб.

Михов, излезе голям мъж, не е лесно , но те поздравяваме.Това, че те плюят е неизбежно, нали боклуците някак трябва да оправдаят смяната ти.Важното е, че им натри муцуните на крадците от СОС, те бързат, нали изборите идват и гледат да напънят кошницата за последно, че от октомври ще си търсят работа.Ама ако са взели парите преди това и сега трябва да връщат е кофти.Е ,това им обърка ти, ама да не ти пука.Ние сме с теб!!!

Коле, столът ми е свободен, заповядай, има хилядарки и за теб.

СДС знае че другите избори няма да влязат затова групата се е спретнала да разпродадат ТЕЦовете, за да може да лапат и за напред. Деба мизерниците, дано бъдат наказани подобаващо

Топлото не е без шеф, а без бушон, който да гърми, ако някой тръгне да търси къде изчезнаха парите на фирмата. Но при положение, че Съд и Прокуратура се назначават от самите крадци, такава опасност няма. Само едно не ми е ясно - защо търпим всички тези неща? Мрънкане в нет-а, а на избори - хоп! Старите муцуни...

АМИ КАТО НЕ СИ МАРИОНЕТКА И СИ ТАКЪВ ПАЛАВНИК,ЗАЩО НЕ КАЖЕШ С КОЙ ПАЛУВАХТЕ И ЗАЩО СИ РАЗВАЛИХТЕ ИГРИЧКАТА. А КОЛКОТО ДО СРАМА-ТУКА ВЕЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е СРАМНО ДА ГЕПИШ НЯКОЯ И ДРУГА ХИЛЯДАРКА. ХУБАВЕЦ ТОЙ,ПРАВЕДНИЯ!

след като вдигат цените на всичко нека да кажат дали въжето за бесене сами да го купуваме или ще ни бъде раздаден от профсъюзите безплатно

Козлодуй го поздравява за достойното държание.