Коментари - Кадафи отряза подадената от Буш ръка | dnes.dir.bg
назад

Кадафи отряза подадената от Буш ръка

Либийският лидер Муамар Кадафи отказа среща с американския зам.-държавен секретар Джон Негропонте.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи отряза подадената от Буш ръка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До TheExpert. Уважаеми промит мозък. Ти реши, че откри Америката. Разбира се, че въпросният Здравко е съпруг на една от сестрите - на онази, която е дала показания за извършени от нея престъпления. Но ти би следвало, при твоята увереност, също така да знаеш, че въпросният й мъж не е работил в Либия като лекар, а е продавал незаконно алкохол, за което бе и съден. Няма да е излишно да прочетеш повечко относно това дело. И все пак съм склонен донякъде да простя твоето невежество, като имам предвид, че у нас съществува затъмнение относно онова, за което са обвинени сестрите и въпросният Здравко. Щом си експерт, скачай около Храсталака - поглеж, че някой те е помислил за червен.

До БА, крокодил и Edin Bulgarin: През 80-те години на миналия век американците се опитаха да гръмнат Кадафи. Вече не помня какъв беше поводът, но американски самолетоносач изстреля доста ракети по неговите резиденции, шатри и т.н. Твърди се, че при едно от попаденията е загинала най-малката му дъщеря. Иначе резултатът беше никакъв. Само още повече му закрепиха позициите. Не подценявайте този човек. Като всеки диктатор той е страхлив и подъл и е взел всички мерки да се опази, ако може вечно. Него го охраняват кубинки. За тях се говори, че са по-добре тренирани и от най-върлите наемници. А на Рашо ще кажа: Тези гурбетчии са български граждани. Държавата (без изобщо да я защитавам) прави някакви, до сега доста несръчни опити да ги защити. Но България не е нито Великобритания нито Германия или Франция и много трудно може по дипломатически път или по някакъв друг начин да си наложи волята. Все пак се вдига доста шум, намесиха се световно известни личности (проф. Колици, Силви Вартан), има и международни инициативи които дават известни резултати, както и - за съжаление - такиваои нашенски недомислени кампании със самодеен характер като евродепутатската листа на Яни Янев. Дано мъките на тези хора свършат по-скоро. Не се иска много фантазия за да си представим какво са изтърпяли в арабски затвор. И най-накрая: преди да седнем да пишем във форума, май трябва малко да помислим?

Подкрепям мислител.Минава ми през ум даже,че това е съвместен сценарий на Буш и Кадафи за пред света.Уж американците са много загрижени за нас заради НАТО,а Кадафи демонстрира сила пред пред света като се опълчва на Америка и си вдига рейтинга и в Либия и навън.А целта е да се измъкнат парите на ЕС , за да си покрие разходите по Локърби.

Рашо, на тези които са на екскурзия в чужбина , туроператорите ли да бранят интересите? Каво правят тогава посланиците и консулите ни по света ? Всяка нормална държава се грижи и защитава гражданите СИ в странство независимо дали са на почивка,дали са летци, пилоти, студенти или работещи /гурбетчии/. То човек бива да е минджа, ама като теб чак не бива ! Ако толкова завиждаш на гурбетчиите отивай да работиш и ти, а не стой тук да се давиш в злобата си.

иии--> не си ли чувал че ако си грозен по-добре се сркий, ако си прост , по-добре замъчлчи, а ти си тръгнал коментари да даваш. Да те осветля, Здравко Георгиев е мъжа на едната от сетрите, а той беше от съдените също.

До Кадафи и hipodil. Браво , значи на вас ви писнало. Ако вие бяхте в затвора и тук в България кажем, че ни е писнало от вас, как ще се чувствате, тъпанари безмозъчни.

леле,хиподиле,повръщ ми се от теб.иди целуни гъза Кадаифов щом толкоз си се захласнал по него.И не забравяй направи го със стил.

Сърдечни поздрави на edin Bulgarin и Поща, присъединявам се...!

Тоя кадафи - тия либийци големи маймуни са - и от тая рабоат също се вижда това .. А за американците - евала им за идеята ...

Дано тези българи бъдат освободени!

Абе тоя Здравко не бе ли един от байбрадърците. Доколкото ми е известно той не е работил като лекар у Либията. Как стана така, че тоя човечец от наше село стана медиен герой. Задмина дори ББ. Видя прожектори завалията, та зина срещу тях. Дребен далавераджия като национален герой??? Много интересно! А на Кадафито нашите политкомисари трябва да му целуват задника и, докато удрят теманета на Храсталака Буш, да си казуват - бре мекерета сме, не мой се научим на родолюбие. Кадафито ни показува що е то патриотизъм.

bravo na kadafi,tova e idiot sas stil,ne moge da se otre4e,a i men mi pisna da slusam sa medi4kite deto ne sa si davali kadeto trebva pi4kite.to e bilo ebane i varene na rakia,no v libia ne e kato v nasranoto ni bg..kato se pravis mnogo na otvoren v sandana.ne sam sas vas!!!

Колкото по рано се престане с тази шумотевица, токоз по-добре! Разследването трябва да тръгне в друга посока - Защо държавата се вкара в глупавата игра да защитава едни гурбетчии! Ако са изпратени на държавна служба, имаше резон! Но, с такива гурбетчии - печалбари, бе глупаво да се ангажира държава. Да си ги отървава фирмата на която са служили, както направи ШЕЛ, когато едни подобни на либииците беха хванали българин! Вижте го този наглият д-р Здравко Георгиев, той започна и оценки на политиката на правителствени лица и Президента да прави! Кой е този дришльо, та да се бута в държавни дела? - би казала Катето Евро и ще е права.

Кадафи на въжето! и след него Буш :)

Аку Буш прати писмо до некой БГ полуидиот- ще има да го четат, целуват и показват... Браво на либиийците, че запазват някакво себеуважение за разлика от нас! Писна ми от сестрите и наглия Здравко Георгиев!

До всички, които питаха защо Буш, а не нашият Президент пише писмо до Кадафи- тази сутрин Соломон Паси разказа при Коритаров как Първанов специално при посещението си при Буш е говорил за сестрите и как Симеон Сакскобурготски три пъти е говорил на тая тема с Буш. Паси също каза нещо много точно-Сега Кадафи има обикновени редници за заложници, а ако сестрите бъдат избрани за евродепутати, той ще има заложници генерали, които ще имат по-висока цена за освобождаване! А Соломон Паси никой не може да обвини, че е комунист, нали?! Така, че ние по-малко знаещите, не трябва да пишем глупости по форумите, като не разбираме от дипломация и не знаем подробности по разговорите и действията за освобождаване на сестрите от либийския затвор!

Ами нашите олигофрени(политицит като са разтворили наведени бузките,ни го вкарва който си иска.

Щраусът скрил глава в пясъка от страх по обед, разсъждава по актуалната политика:Уж вече е тъмно,а направо ми се опече гъза.

Интересно, дали някоя крилата ракета ще стигне да Кадафа, след като писмото не стигна. Или петрола ще попречи.

Мислител, ей сега ще дойде Буш лично да ти го покаже.

по всичко личи, че Кадафи няма да пусне медичките ни. Причините са основно вътрешнополитически. Следкато много държави опитаха безуспешно въздействие, защо не пробваме и чрез Израел? Ако Кадафи се страхува от някого-това е Израел. В крайна сметка ни го дължат. А и те знаят как да го направят!

Не е стигнало, защото е нямало никакво писмо. Американците ще ни оправят че никой няма да ги види и смотаняци.

Аз пък мисля,че всичко това е измислено от двуличните американци,уж че са загрижени за НАС и за ДРУГИТЕ!! Опомнете се,няма такова писмо,Америка си пази интереситеееее.Да го покажат,де,аиде да го видим

А какво пише в писмото на Путин до Кадафи?!

на кадафи му се вижда края. няма диктатор да е починал от старост жалко само за медиците не са отишли от добро а от немотия. в момента в либия дилемата е свобода за медиците сваляне на режима на кадафи

...ako imashe takova pismo, mislite li 4e nqma6e da se otrazi i vav svetovnite medii. Oshte edno dokazatelstvo kolko sa galni balgarite-vqrvat na sichko kakvoto im se kage.

Само Я.Янев ще го оправи.

Все още Москва командва парада в Либия.Кадаифчо иска да яха два коня,но го чака садамчовата съдба.Ако не вярвате,попитайте ЗЛЕполски.Той се крие като тахтаба,типично за руски агент.

Писмото на Буш е добре написано, но липсват необходимите приложения: една снимка с ниско летящи самолети над пустинята и една снимка на Садам пред бесилката. Потомствените крадци на камили не могат да реагират адекватно, ако не ги накараш да се посерат от страх.

Да ,ама сестрите на са американки.

ба си унижението.само дебелата тояга.

Tozi nedoklaten selianin pak kroi niakakvi novi prostototii i nai-veroiatno predi Iran shte udriat Libia. Sled kato Afrikanskite lideri mu otkazaha da napravi Afrikanski obedineni shtati, tozi ( zavurshen oligrofen ) izpadna v grafa ( socheni s prast ) i si misli che s 3 000 000 naselenie moje da se pravi na vajen ! No spored men skoro shte mu sviat sarmite. I dano.Otnosno medizite ,nashte politizi ( mnogo-uspeshni - osobeno Dogan ) politizi sa si vinovni. Toi vijda vazmojnost da ne plashta i izpolzva vazmojnostta.

Ред е на американците да се чудят на постъпките на камиларя.За нас няма никаква изненада. За да разбереш лудия трябва да си луд. Какво друго очакват американците след опита за покушение над Кадафито , той е в позицията на по-силния.Имат петрол , петима българи и всички си изпочуват краката да му правят поклони. Родните политици не правят изключение. Нещата ще се оправят с лазарно насочена ракета в шатрата му.мечти ....мечти

Кадафи разбира само от ам.бомби и санкции. Американците да му пратят 1-2 самолетоносача от 6-ти ам.флот и ще напълни гащите, това е реалноста.

ко тана сеа. аз ко вИ казвАх.Ше свАли гардо А ....маКи

До TheExpert. Уважаеми промит мозък. Ти реши, че откри Америката. Разбира се, че въпросният Здравко е съпруг на една от сестрите - на онази, която е дала показания за извършени от нея престъпления. Но ти би следвало, при твоята увереност, също така да знаеш, че въпросният й мъж не е работил в Либия като лекар, а е продавал незаконно алкохол, за което бе и съден. Няма да е излишно да прочетеш повечко относно това дело. И все пак съм склонен донякъде да простя твоето невежество, като имам предвид, че у нас съществува затъмнение относно онова, за което са обвинени сестрите и въпросният Здравко. Щом си експерт, скачай около Храсталака - поглеж, че някой те е помислил за червен.

До БА, крокодил и Edin Bulgarin: През 80-те години на миналия век американците се опитаха да гръмнат Кадафи. Вече не помня какъв беше поводът, но американски самолетоносач изстреля доста ракети по неговите резиденции, шатри и т.н. Твърди се, че при едно от попаденията е загинала най-малката му дъщеря. Иначе резултатът беше никакъв. Само още повече му закрепиха позициите. Не подценявайте този човек. Като всеки диктатор той е страхлив и подъл и е взел всички мерки да се опази, ако може вечно. Него го охраняват кубинки. За тях се говори, че са по-добре тренирани и от най-върлите наемници. А на Рашо ще кажа: Тези гурбетчии са български граждани. Държавата (без изобщо да я защитавам) прави някакви, до сега доста несръчни опити да ги защити. Но България не е нито Великобритания нито Германия или Франция и много трудно може по дипломатически път или по някакъв друг начин да си наложи волята. Все пак се вдига доста шум, намесиха се световно известни личности (проф. Колици, Силви Вартан), има и международни инициативи които дават известни резултати, както и - за съжаление - такиваои нашенски недомислени кампании със самодеен характер като евродепутатската листа на Яни Янев. Дано мъките на тези хора свършат по-скоро. Не се иска много фантазия за да си представим какво са изтърпяли в арабски затвор. И най-накрая: преди да седнем да пишем във форума, май трябва малко да помислим?

Подкрепям мислител.Минава ми през ум даже,че това е съвместен сценарий на Буш и Кадафи за пред света.Уж американците са много загрижени за нас заради НАТО,а Кадафи демонстрира сила пред пред света като се опълчва на Америка и си вдига рейтинга и в Либия и навън.А целта е да се измъкнат парите на ЕС , за да си покрие разходите по Локърби.

Рашо, на тези които са на екскурзия в чужбина , туроператорите ли да бранят интересите? Каво правят тогава посланиците и консулите ни по света ? Всяка нормална държава се грижи и защитава гражданите СИ в странство независимо дали са на почивка,дали са летци, пилоти, студенти или работещи /гурбетчии/. То човек бива да е минджа, ама като теб чак не бива ! Ако толкова завиждаш на гурбетчиите отивай да работиш и ти, а не стой тук да се давиш в злобата си.

иии--> не си ли чувал че ако си грозен по-добре се сркий, ако си прост , по-добре замъчлчи, а ти си тръгнал коментари да даваш. Да те осветля, Здравко Георгиев е мъжа на едната от сетрите, а той беше от съдените също.

До Кадафи и hipodil. Браво , значи на вас ви писнало. Ако вие бяхте в затвора и тук в България кажем, че ни е писнало от вас, как ще се чувствате, тъпанари безмозъчни.

леле,хиподиле,повръщ ми се от теб.иди целуни гъза Кадаифов щом толкоз си се захласнал по него.И не забравяй направи го със стил.

Сърдечни поздрави на edin Bulgarin и Поща, присъединявам се...!

Тоя кадафи - тия либийци големи маймуни са - и от тая рабоат също се вижда това .. А за американците - евала им за идеята ...

Дано тези българи бъдат освободени!

Абе тоя Здравко не бе ли един от байбрадърците. Доколкото ми е известно той не е работил като лекар у Либията. Как стана така, че тоя човечец от наше село стана медиен герой. Задмина дори ББ. Видя прожектори завалията, та зина срещу тях. Дребен далавераджия като национален герой??? Много интересно! А на Кадафито нашите политкомисари трябва да му целуват задника и, докато удрят теманета на Храсталака Буш, да си казуват - бре мекерета сме, не мой се научим на родолюбие. Кадафито ни показува що е то патриотизъм.

bravo na kadafi,tova e idiot sas stil,ne moge da se otre4e,a i men mi pisna da slusam sa medi4kite deto ne sa si davali kadeto trebva pi4kite.to e bilo ebane i varene na rakia,no v libia ne e kato v nasranoto ni bg..kato se pravis mnogo na otvoren v sandana.ne sam sas vas!!!