Промени при автобуси с номера 67, 88, 120

Във връзка с изграждането на кръстовището на бул. „Пейо Яворов” – ул. „Стоян Михайловски” се въвежда нова организация на движението в София, съобщиха от Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Промени при автобуси с номера 67, 88, 120 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Фандъкова, г-н зам.-кмет по транспорта - НАСТОЯВАМЕ ВЕДНАГА ДА ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ И ЛИНИЯТА НА АВТОБУС 27 ДА СЕ УДЪЛЖИ ДО ВРЪЗКА С МЕТРОТО (САМО С ЕДНА СПИРКА !!!!!) - докога от подчинения Ви "Център за градска мобилност" или по-точно за транспортни издевателства над гражданите ще подминават проблема с продължаването с 1 (ЕДНА) спирка на маршрута на автобус 27 - или до 5-та градска болница или до "Хан Кубрат" за да се постигне връзка с метрото за жителите на голяма част от северозападните квартали - Столетов, Илиянци, Требич, Нови Искър, Мировяне ... Сега за да стигне човек до Младост сменя поне 3 (ТРИ) превозни средства - автобус 27, трамвай до 5-та градска и метро, вместо само 2 ... От подчинения Ви център за гр. мобилност дори си позволиха да се подиграват с нас като отговориха на мой въпрос във Facebook, че трябвало да ходим пеша от гара Север до "Хан Кубрат" - било само на 15 мин. разстояние :-((((((

че то отдавна няма релси нагоре за 18-ката

При този начин на строителство 1 да работи, 10 да си бъркат в носовете и 5 шефове гъзари да си ръкопляскат всички градове ще са задръстени и мърляви. А строителите от Семинарията всеки божи ден ги снимам как се мотаят като мухи, а компания им правя също толкова молоумни служители на КАТ. И двете групи никаква равота не вършат.

Къде по света в центъра на столица се мърлявчат над едно кръстовище по цяла година????????

Това с Автобус 88 да минава по Джеймс Баучер и после по Черни връх е геноцид за всички който пътуват за работа по Черни връх ! Още повече задръствания ... еййй....

Това с автобус 67 е геноцид над кв. Симеоново.

Точно така е, а същото се отнася и за премахването на маршрутката. Геноцид над Симеоново е и плащането на градски данъци, с единствения автобус 67 в инфраструктурата, който се води крайградски.