Коментари - Лекарите с чиста съвест за епилепсията на Малкия Маргин | dnes.dir.bg
назад

Лекарите с чиста съвест за епилепсията на Малкия Маргин

“Аз съм абсолютно спокоен и с чиста съвест. И тримата специалисти нямахме колебание относно диагнозата на Николай Маринов-Малкия Маргин”.

Обратно в новината

Коментари - Лекарите с чиста съвест за епилепсията на Малкия Маргин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави сте, в такива моменти и мен ме е срам да казвам, че съм лекар.Този доцент,дето се е разписал под това заключение дано спи и сънува жертвите на бандитите, пожелавам му го!А относно епилепсията- голям смях в залата!На тази възраст епилепсията като самостоятелно заболяване е изключително рядка, по-скоро може да е симптом за органичен процес - тумор или травма, с една дума нещо, което се открива със скенер или магнитен резонанс.Освен това има и функционални изследвания като ЕЕГ, с които се доказва заболяването.Така че ,господин доценте, изхарчи си парите с чиста съвест дано не си следващият на подсъдимата скамейка!

Наглост, наглост! Хипократова клетва - вятър. Предлагам да се създаде специална категория: ВИП дело. За тези ВИП персони да има ВИП съдилище, следствен арест, вместо полицаи да ги обслужват манекенки в полицейски униформи. А колкото до тия мръсни и продажни лекарчета, те не се различават много от подсъдимите - алчност, алчност и чувство за безнаказаност на квадрат.

okasva se 4e bg.banditi te ni sa totalni invalidi v sledstvieto,a kato gi pusnat im idva sila.ima se edin ne snam dali e oste giv-golemia sevs i brat mu -malkia sevs,ta tosi golemia bese potrosil sumati narod,no v aresta se okasa ,4e e paralisiran.pak ,,profesionalni ekspertisi,,dokasaha ,4e se nasira ,napikava ,i ne snam kakvo oste.posnaha go da se lekuva,a toi resil da napravi lek obir.4engetata go beha pognali i toi ot sor se bese iska4il ot 1 do 5 etag po balkonite!!!mi to nasite invalidi kato tsirkadgii be!!doktorite sas sdrave da si har4at parite,a nie da se pliun4im po forumite

като знам,как господин Коритаров е излъгал,че е епилептик,за да не ходи в казарма,ясно е че и тука са играли много пари,за да стане и Маргина епилептик.Не ни ги пробутвайте тия-баламите умряха в Балканската война!Господа ПОЛИТИЦИ,опичайте си акъла,щото май иде време пак за партизанско движение и за нов 9-септември!!!!!!!!

kogato decata na tia skapaniaci utre stanat jertva na prestaplenie da ne se jalvat.

Защо не го преместиха под охрана в болницата на МВР ?Лекарите, които са дали заключението може да са много добри, но все пак не са служители на МВР болница.Ако има някакви съмнения за верността на диагнозата, защо не поискаха нова експертиза от независими лекари / по-добре чужди /.Все пак разследват човек, подозиран в доста опасни престъпления.

Скалъпен процес, оказва се натиск над лекарите и после като излезе всички ще писнат за пореден път.

абе щом е толкова болен го застреляйте да не се мъчи

С чиста съвест и пълен джоб...

Натиск никакъв не е оказан! Пък и 100-200 бона не са чак толкова тежки, особено в едри банкноти... Не лекарите са виновни за това - те са част от една корумпирана и импотентна система, управлявана от политическите ни боклуци.

Абе доктори ,защо ни правите на глупаци.Ами ако го осъдят ,във вила на Боровец ли ще излежи присъдата!Свършихте си работата,мълчете! Защото ще се наложи да ви припомня приказката за премръзналото врабче.

Брех мааама му стара.Тия хора ни взеха съвсем за бълъци.Аз като медиицинско лице смея да твърдя че,спортът и епилепсията са абсолютно НЕСЪВМЕСТИМИ.ПРИСТЪП на ЕПИЛЕПСИЯ се провокират от цялостно възбудено състояние на организма и ХИПЕРВЕНТИЛАЦИЯ.И познайте кога се получават и двете???Естествено при какъвто и да е вид СПОРТ.А за дрогата да не говорим.Отделно че колкото и в лека фаза да е епилепсията,при прием на алкохол(дори и мизерните 50 грама) се възбужда мозъка и до 4-5 часа след това има пристъп.А и кой ще е тоя балък дето ще рискува да включи епилептик в отбора си???Айдеее,не ни пробутвайте тия глупости на нас.То е ясно че ще го пуснете под някакъв предтекст,ама вземете да смените диагнозата поне.Че от тази лъжа съшита с бели конци,много скоро ще излезе всичко.Ама като има човека пари ,колко му е да си купи СВИДЕТЕЛИ?Утре могат да кажат,че е пътувал до Марс и от климата там ,не е получавал припадъци докато е тренирал.Ще повярвате ли и на това????

Що не направят в тази скапана държава затворничес болница, да я оборудват с всичко необходимо, па да ги лекуват там. А така какво става, пуснат ги уж да ги лекуват, а после не могат да ги намерят. Уж болни, пък изведнаж им дойде сила и бързо и надалече се разбягат завалиите.

А ...ЗАБРАВИХТЕ ЗА ........ПЪРХУТА..... И ЧЕ Е ДЮСТАБАН!!!!!!!!!!!

Аре, и бате, и малкия се прибраха. От НАТФИЗ лично идва ректора да ги кани със стипендия, така, че поради бъдещо следване и театрална кариера няма да могат да влязат в затор. След като бате излезе с нарушения в сексуалния живот и херния, а Ники с епилепсия, ако мен ме хванат мога да демонстрирам запек. Сега ще питам адвокатите, дали, ако решат да ме затворят, заради 100-те убийства, 200-та изнасилвания иии....колко побоя бяха, бе....а, и организация на престъпна мрежа за внос/износ на наркотици, оръжие, проститутки; пране на пари и т.н., та дали, ако ме затворят това със запека ще мине или да демоснтрирам недопечните си хемороиди в съдебната зала? Айде вие, ако знаете кажете, щото....нали си знаете, че трябва да ми изпеете всичко