Какво няма в кренвиршите - тоалетна хартия

В българските кренвирши не се слага тоалетна хартия.

Обратно в новината

Коментари - Какво няма в кренвиршите - тоалетна хартия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде ше я слагат - у кревиршите или у гъзо.

Защо да пишат имената на производителите? - В КРЕМВИРШИТЕ НА ВСИЧКИ ТЯХ ИМА ПОДОБНИ ПОДОБРИТЕЛИ. ВСИЧКИ СА ТАРИКАТИ, ТА НЯМА ДА ОСТАВАТ ПО-НАЗАД, Я! ПО-ДОБРЕ ДА ЯДЕМ ЧИСТО МЕСО, НО ПЪК ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ОТГЛЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ - ИНЖЕКТИРАТ ГИ С ВЕЩЕСТВА, КОИТО СТИМУЛИРАТ НАТРУПВАНЕТО НА МУСКУЛНА МАСА, А СЪЩО ТАКА И С АНТИБИОТИЦИ! И ВСИЧКО ТОВА НИЕ ПОГЛЪЩАМЕ С МРЪВКАТА! ДА НИ Е СЛАДКО!

Какво значи изследвали 15-16 марки кренвирши и открили смлени кости,сухожилия и тем подобни гадории- но не и месо.Ами проверяващи инстанции публикува имената на тези фирми- наложете им глоба- закрийте ги,та да ви кажем браво.Пък и ние да знаем кои са мошениците и да не се тровим.Макар че ако трябва да се закрият фирмите с некачествено производство в хранителната промишленост - няма да има откъде да пазаруваме.Всичко е фалш.

ДАЙТЕ ИМЕНАТА НА ФИРМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ. ЗАЩО ГИ ПРЕМЪЛЧАВАТЕ? КАЖЕТ НА ХОРАТА ИСТИНАТА!!! ДОКОГА ЩЕ НИ ЛЪЖЕТЕ?

Ами така е потребителите ще се оплакват от некачествени стоки. И ако кренвирша няма да ти навреди кой знае колко ако не е развален какво се прави със стоките в гаранция? Трябва закон който да принуди търговци и производители - ако нещо се повреди в гаранция то се заменя безусловно! Стига с тия гаранционни сервизи! Предлагам и по-лек вариант - първи път в сервиз, втора повреда независимо каква - замяна!

Къде можем да видим кои марки колбаси са тези хитреци? Ако ги оповестяват публично, това е правилното решение. Кво ми пука че ги били глобили - нека клиентите да спрат да ги купуват - това ще е адекватната реакция

ЕЙ ХОРА ТА ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ Е СКЪПА ИМА СИ СПЕЦИАЛЕН ПО ЕВТИН ЗАМЕСТИТЕЛ

КОЛБАСАРИТЕ НИ ВЗЕХА ЗА ПОМИЯРИ

КОЛБАСАРИТЕ НИ ВЗЕХА ЗА ПОМИЯРИ

КОЛБАСАРИТЕ ГИ ОСЪЖДАМ НА 17 ГОДИНИ ЗАТВОР И ДА ГИ ХРАНЯТ С ПОМИЯТА КОЯТО ПРОИЗВЕЖДАТ

MNOGO SI ZABAVEN. EI TVA E LAFA NA SEDMICATA, 6TE GO KAJA NA VSI4KI DA SE POSMEEM-V KRENVIR6ITE IMA RO KO KO- ROGA, KOSTI I KOPITA. HAHAHA

Кой мисли за народа бе. Ние ядем боклуците не управляващите. Спомнете си какво беше по време на Чернобил-носиха им хляб, ядене, вода от чуждина.Сега е същото............

От сигурно място знам, че кренвиршите и други евтини колбаси се правят от говежда кръв на прах, внесена от Аржентина за жълти стотинки. Към тази смес се добавя сланина, други отпадъчни продукти, оцветители и овкусители. Добавя се порядъчно количество вода, бърка се и след това се пълни от машините. Нищо чудно, че котките и кучетата не могат да бъдат излъгани да ядат тези боклуци. А хората се лъжат лесно от рекламата. Същото и важи и за кока-колата - вода - чисто българска от водопровода, кофеин, подсладител, оцветители и ароматизатори - другото е реклама.

да ,със сигурност рога и копита,а кремвишете в билла са ужасни .кучето не ги яде ,сварих ги и пуснаха розово-червеникава вода,разкашкаха се.познат работещ в месо комбинат каза ,че за нищо на света не би ял кремвирш

Ami na men leki mi haresvat,ako 6te umiram predpo4item ot hrana ot kolkoto da me blasnat nqkde ili slu4aino da me zastrelqt ili da me nabiqt na nqkoi ma4.

Чувал съм хора от този бранш да казват, че не биха хапнали от колбасите, които произвеждат...в тях почти няма месо... и като им чуете рекламите.. кренвирши от месо, сякаш е нормално кренвиршът да е от всичко друго, но не и от месо..и ето ви екзотичен колбас с месо вътре!

Лично от чичо си знам, който е работил в известна месарска фирма, че на месец слагат по 5 тона тоалетна хартия. Те и затова набъбват като се попарят. Дори често се шегуваме дано не е употребявана. Това е истината и всички производители много добре го знаят това. То не е тайна, то е невъзможна истина за нас непросветените в този отрасъл.

Ами как ще има тоалетна хартия, като е по-скъпа от кренвиршите? :D

DOLU,BOGATA6ITE! Pa milionerska! ajte LAINA

Защо не публикуват марките на изследваните кренвирши? Или са получили бакшиш, за да ги скрият?

НЕ ИМ ОТНЕМАТ РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Е АБДИКИРАЛА ОТ ПОТРЕБНОСТИТЕ НА ХОРАТА. ВСИЧКИ КОЛБАСИ СА ФАЛШИВИ..БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. СИРЕНАТ ...СЪЩО КИСЕЛОТО МЛЯКО...СЪЩО ДИЕТИЧ ХЛЯБОВЕ..ПРОСТО СА ОЦВЕТЕНИ И СА ОТ НИСКОКАЧЕСТВЕНО БРАШНО ЗА МЕСОТО НЕ ЗНАЯ.....АКО НЕ Е ИРЛАНДСКО, ЩЕ Е НЯКАКВО ОТ ВОЕННИТЕ ЗАПАСИ. ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ С НИТРАТИ. АМИ....... ЯДЕ НАРОДА

на мен пък са ми казвали, че дистрибуторите връщат залежалата стока на производителя, това мухлясали салами, позеленяли наденици, всичко се смила отново с подправки и се пуска на пазара.

Мъжът на колежка от службата където работи жена ми е служител в Областна Инспекция по Труда .Отиват на проверка в колбасарска фирма по отношение на спазване на трудовото законодателство. При преминаване през коридорите виждат склад пълен с тоалетна хартия и питат от любопитство за какво им е .Слагаме я в КРЕНВИРШИТИ отговарят чистосърдечно от фирмата .Не можи месото да е 7-8 лв. кг. , а кревиршите 3-4 лв. кг. Просто не знам какви боклуци ядем . И после рак на червата или стомаха.Кажете как да се спасим от всичко това!!!

Толетната хартия от кошчетата от кенефа ли е или е чиста - да знам че ако са от тоалетната ще имат по причтен аромат Кенвиршите от месо То не беше канцерогенно месо вътре в колбасите, то не беше отровни фъстъци а бе таз страна щесе оправи ли някога или всяка година се раболявали от рак по 25 % от хората в БГ, ами и повече ще станат ако страната правителството не се погрижат да се внасят и произвежадат качествени продукти. Не ми се живее в тази държава е тва е :(

Освен УНГ (уши, нос, гърло) има и Ро Ко Ко ( рога, кости и копита ) Абе българска простотия

Те проверявали за повишено водно съдържание,та открили лой и сланина. Проверяващите открили и смлени кости, сухожилия и колаген... И какво следва оттук нататък???

Рекламата Кренвирши от месо определено е подвеждаща. Дори и за децата е ясно, че месото в тези боклуци е не повече от 10%, ако изобщо го има. А КЗП е пълна химера - правят някакви проверки, наказват някого и нещата продължават по старому. Трябва да има публичен регистър, където да се оповестяват резултати от проверките, за да знаят потребителите (ние) какво ядем. Като фалират половината мошеници (щото никой няма да им купува боклуците), останалите ще се принудят да вдигнат качеството. Само това е начина... Ама няма да го направят - ка иначе КЗП ще взема огромни рушвети...

К'ви лайна, бе! Има употребявана тоалетна хартия, за да не се използват оцветители, които може да са отровни.

Кренвиршите се правят основно от кожна емулсия (смляна кожа) , цитрусови фибри и нискокачествени мазнини - знам го от опит , работил съм в една от големите фирми в бранша.

май само лайна ядем.То в всички хр.стоки са само отпадъци.Но не може да не се храним.Приятен апетит!!!И ГЛАСУВАЙТЕ И ТЪРПЕТЕ ТЕЗИ ДЕТО НИ УПРАВЛЯВАТ.ТЕ СИГУРНО СЕ ХРАНЯТ С СПЕЦИАЛНИ ХРАНИ

и това ми било защита на потребителя!!! как по-точно защитава потребителя уважаемата комисия???

От месо за 4 лв кг. Абе хора Вие идиоти ли сте ?

и това ми било защита на потребителя!!! как по-точно защитава потребителя уважаемата комисия???

а всъщност никой никога не каза на хората тези и тези кренвирши не струват, никога не се оповестиха резултатите от тези проверки. е как тогава да избираме какво да купуваме???

В абсолютно всеки продкт като колбаси, кайма и т.н. съдържанието на месо е някакъв процент доста различен от 100. Само се замислете колко струва 2 килограма кайма и колко 2 килограма месо?

ДАЛИ НЯМА ХАРТИЯ НЕЗНАЕМ, НО ЧЕ НЯМА МЕСО ЗНАЕМ. иМАМ КУЧЕ И ТО НЕ ИСКА ДА ГИ ЯДЕ, А НИЕ ГИ ДАВАМЕ НА ДЕЦАТА СИ. сРАМ Е, ПО ТОЗИ НАЧИН ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА СИ ОТИВА.

Ако имате възможност да ядете друго, не ги купувайте - гадни кренвирши. То да беше само кренвирши, ами кайма, салами и т.н. Тровим се с боклуци, тровим и децата си.

lajat niiii

От какво ни защитават,като не побликуват фирмите с нарушения?Нали това е единствения начин човек да знае какво да не копува или само отчитат дейност?

a laina?

Хехе, така е - и месо няма в тях. А какво има незнам, но понякога и кучетата не искат да ядат кренвирши...

ima vsi4ki vidove bokluci vav vseki produkt trqbva da se sadqt za po golemi sumi tiq mo6ennici a i zakonite malko da sa po seriozni i izpalnimi ,stiga s taq korupciq mnogo e sladka no ni pari za lekarstva li da davame

kolko uspokoitelno...

кренвиршите по рецепта никога не се правят от месо..съдържат дехидратирана сланина и подправки..другото е алабала лизми..и реклама

Да побликуват официално марките на фирмите с некачествени кремвирши

А защо не отнемат разрешителното за производство на тези фирми?!? Същото да стане и със зеленчукопроизводите - ако стоката е със завишени стойности на нитрати и/или наличие на пестициди /които са канцерогенни/, да се отнеме лиценза за производство!!!!!!!!

Тоалетна хартия може и да няма, но УНГ (уши, нос, гърло) има. А и рога и копита, също. Приятен апетит.

В кренвиршите няма и месо..... Ако проверителите са търсели надписи Белана вътре в кренвирша, естествено е да кажат, че няма.. нали тази хартия я смиламе предварително.

нали са само от месо? поне така ни лъжат

Последно, какво да ядем? Кренвиршите без месо, месото инжектирано с не знам си какви вещества, зеленчуци само с нитрати....!?...Да минем на фотосинтеза, а!?....Тъкмо ще спестим от храната някой лев.