Коментари - Е.ON иска поскъпване на тока | dnes.dir.bg
назад

Е.ON иска поскъпване на тока

“Е.ON България“ ще внесе в Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) предложение за увеличение на цената на тока средно с 6,5 процента.

Обратно в новината

Коментари - Е.ON иска поскъпване на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя бозавия да каже колко е цената на тока в Германия и колко е средната заплата или средна пенсия например, а не само ние да изнемогваме и да си повишава цената когато му скимне,а нашите клакьори да повтарят това което им платят

Този рижавио ли ще ми каже кое е добре за мен, деба и цървула, деба. Що не си намалят заплатите викам, деба. До кога такива плъхове ще ни точат кръвчицата? До кога? Това не е държава, а е обор от боклуци, които се мислят за безсмъртни... Това е истината. Чудят се как да ни досъсипят... Скоро ще ядът бой, но и това не е точния начин, деба.... Развилнели се шибаняци отвсякъде, да ядът на чужд гръб деба и изметта, деба скапана...

А щетите от постоянните токови удари ще ми платили този идиот.

Тия Е-ОН ци нямат никаква срама!Това енергоснабдяжане го обърнаха на банка ,не стига че само лапат пари ами и повериха своите задължения на частни фирми да им вършат тяхната работа .Пак после парите не стигали. Я да си заминават в Австрия там да искат повече пари!Не стига че държавата ни им продаде толкова евтино(колкото годишната печалба на енергоснабдително дружество ) че и за още ламтят!!!!!!!

Ми пищим тука в нета като ощипани моми...ама никой не се сеща да каже,ае пичове,след2-3 дни среща еди къде си,и да видим кво ше ги правим тия.Щото сме от различни градове и щото тайничко всеки си вика,майната им на тия от Търново и Варна,нали не е до мен.Ама тия говеда това го знаят по добре от нас,щото плащат луди пари на психолози и познават народопсихологията ни отлично,и тая гнусотия за която пищим,за тях е официална фирмена политика,подплатена с яка корупция на най високо ниво.И не е въпроса в това да се спасяваме в чужбина,Spaseto.Аз искам да живея в България и децата ми да живеят в България.Затова се моля да има повече хора които да мислят като мен,и като Jika,и като Drug.А иначе блога за ВИПбрадър вече е мина 500 постинга вероятно...

Тоя е човек на Костов!Мили,тъпи сънародници,това заслужавате.Малко са дори 6,5%,искам 65% да го увеличат.

Не се наядоха! За увеличение на цените има инфлация, а за заплатите няма инфлация!

ии колко е нагъл тоя с цайсите. ...в рамките на ифнлацията.... Ей, маймун, ходи си в Австрия да кажеш това. Тука да не сме ти дойни крави!

Как няма да искат увеличение на тока,като в сайта на E-ON пише,че на 06,04,2007г.е постигнато съгласие между работодателя и синдикатите работните заплати да се увеличат средно с 21%.В разговор със служебно лице установих,че на младите работници ще им увеличат дори и с над 30%,а на старите съвсем малко или почти с нищо,така,че да може да се изравнят заплатите им.Това за увеличението е похвално.Дай боже всекиму на работното место.Но струвами се,че работодателя ще използва това за да иска увеличение на цената,което бърка в джоба на всички-не само на техните служители.Ако искаме да се спрат да ни тъпчат-да излизаме с тоягите!Че политици, икономисти, министри,че всички,от които зависят нашите неволи-бой по главите!

Трябва да последваме примера на чехите и да национализираме енергетиката и телекомоникацията,то ще има пари за пенсии издравеопазване.

Бой с електромерите по-главата докат им доиде акъла!Бахти грозната държава в която живеем.От демокрация го обърнахме на анархия,всеки прави квото си иска.Тез тъпанари от ЕОН суматии и поразий направиха,че сега и увелечение ше искат.Това се казва наглост!!!!

на варненци дупе да им е яко

Айде де

НЕМАМ НЕРВИ! Дано и в нашия парламент се намери някой да го взриви, както в иракския. В момента се връщаме във времета на Жан Виденов - всеки ден се вдигат цените,а заплатите от 10 години са едни и същи.

http://dker.bg/price

Kato ni napravqt zaplatite po 500 euro minimalnata, togava da uveli4avat toka. A sega kakvo e da raboti6 samo za edin tok.

На простия Цар , където продаде и малкото останали държавни предприятия му трябва една дебела тухла в голата му кратуна , че следващите идиоти , които ще ни управляват да си имат едно наум

Не ви ли е ясно, че тези са неизтребими, като троскот и въобще не ги вълнува вашия недоимък? Докато не ни изпият и последната капка кръв- няма да мирясат българоциднитечужд инвеститори. Да наемем камикадзета и да ги бухнем в пленарната зала!

Гнусни дебили - вън от БГ!

На какво прилича това?Докога ?!!

Ало Топлофикация ли е?-НЕ .... енергото.-И ваща майка да е.а!

Не ви ли е ясно, че тези са неизтребими, като троскот и въобще не ги вълнува вашия недоимък? Докато не ни изпият и последната капка кръв- няма да мирясат българоциднитечужд инвеститори. Да наемем камикадзета и да ги бухнем в пленарната зала!

Да се вдигнем на бунт против гова увеличение. Да се вдигнем и изметем продажните политици и управници

В коя държава месечната такса за ток е колкото една пенсия? В коя държава социалните управници не се интересуват от неволите на своя народ? И накрая в коя държава има народ който да изтрае такъв геноцид???

Na bazata na kakvo smqtat ot EON pri polujenie, 4e v ramkite na 24 4asa v centyra na Varna toka e spiral 2 pyti. Moje bi e po-dore da sa namalqt zagubite zagobite pri prenasqne na elektoenergiqta ili da si opravqt instalaciqta. Bylga e moje bi vodeshtata strana po-zagubi na elektroenergiq pri prenos - Pri prenos se gubqt skromnite 40% I posle zashto cenite sa takiva...I na kakvo se dyljat zagubite?

Ако крада ел.енергия държавата ще ме съди за да защити интереса на хер Пааш. Защо не осъди него,че ми продава ток на цени по-високи от цените в Австрия и Германия?

И сега ли мангала Костов не е виновен?

Na bazata na kakvo smqtat ot EON pri polujenie, 4e v ramkite na 24 4asa v centyra na Varna toka e spiral 2 pyti. Moje bi e po-dore da sa namalqt zagubite zagobite pri prenasqne na elektoenergiqta ili da si opravqt instalaciqta. Bylga e moje bi vodeshtata strana po-zagubi na elektroenergiq pri prenos - Pri prenos se gubqt skromnite 40% I posle zashto cenite sa takiva...I na kakvo se dyljat zagubite?

Те задниците не могат да си съберат парите не само от мангалите. Вече 6 месеца не могат да се оправят с грандиозния си проект и не вървят нормално плащанията чрез Нет-а. Ще кажете бял кахър. Да, ама не! Връщат ме с години назад, сигурно си мислят германските прасета, че ние тука компютри и Интернет само на кино сме виждали. И сега-увеличение! Ми да си ет п*а майчина! Лошото е, че ще го постигнат!

След като зимните сметки за ток са почти равни на минималната заплата ,и продължава така дори и в топлия период, да се говори ,че исканото повишение е под инфлацията е нелепо.Реално, начислените сметки от ЕОН вдигат инфлационния индекс.Освен това никой не е наясно как се калкулира цената на доставчиците.Те могат да си кажат космическа цена ,съответно ЕОН да се съгласят и подпишат договор ,което ще повиши крайната цена на доставкта и отгоре още 10 %и така потребителя да му мисли. Не знам какво регулира т.н.комисия за енергийно и водно регулиранеили енергийните дружества ,нея я регулират и чии интереси защитава.Трябва да има държавен мораториум върху енергийните цени ,докато стане прозрачно и се пресече спекулацията ,за което хората действително трябва да се борят.

Abe tiq za kakvi se mislqt, ama i nie sme si za e.ane.Shtoto ako imahme svestni upravnici , tezi nemashe da bydat dopusnati da se razporejdat s elektrorazpredelenie ni

Искам увеличение на заплатата,искам осигуровки,искам реални и поносими цени на ток,парно,телефон,во ,искам да спрат да ме грабят и лъжат всички управляващи до момента,искам да видя осъдени!Досега виждам само ежегодни увеличения на всичко!Струва ми се ,че скоро ще видя и хора с камъни пред парламента,защото ни писна,а няма кой да ни оправи по друг начин освен отзад!

6te si gi vdigat cenite kakto i kogato si poiskat:))) kato ima koi da im gi pla6ta:)!i da gi trae da ni derat!

Манфред Пааш: Искаме увеличение е под нивото на инфлацията! Az puk iskam ei toq riji4kiq da mu butna edin uveli4en nekolkokratno na nqkolko kata! Abe hem si pla6tame toka, hem na visoka cena, hem s niski dohodi hem i nagli be da e.a va6ta mama da e.a!

добре с увеличаването на тока ами заплатите ,,,,те в един моминт искат повече от колкото човек припичелва

Нека Р.Овч. излезе и пак разкаже на всички как АЕЦ-а няма да доведе до повишаване на цените на електроенергията. Така се прави хора, на малки стъпки - тоя месец едно, другия месец друго и така ти влиза неусетно. Който може и има желание да се изнася от България.

Егати цирка! На какво основание ще оправдават вдигането на тока с инфлацията, след като заплатите не се индексират по нея?? Да съберат поне половината дължимо от мангалите и няма да има никаква нужда от увеличение на тока.

А бе що не си е... майката тея тъпи чехи!? Колко струва един киловатчас ток там? Ако и тоя път Държавата Шушумигошушулов не се намеси, май работата отива на революция-това ли искате бе лайнари държавни?

Нека ние потребителите да искаме увеличение на заплатите заради инфлацията.Цените на стоките и услугите растат,а заплатите ни не.Протест пред парламента овце или си трайте и нека ви мачкат .Глупав народ е българският - тълпа мазохисти, и умни политици -забогатяват от всичко .

Нали помните ,какво казваше Р.Овч. преди затварянето на III и IV блок на АЕЦ,няма да допуснем увеличение на цената на тока! А сега да те видя др. Овч.?

да кандидатстват за енергиини помощи от ЕС или улево, ама всички знаем че ще си вдигат цените като се внесат тук там, така че .... Ние сме си пичове и всеки си дарпа от нас, и си се комплексираме. Но сме докаали, че нищо не правим - идеална среда за развитие на бизнеса :))))

Много съм ядосана - ще взема вече иаз като мангалите да викам - немам пари , нема да плащам, ама за българите това не важи!!! За какво увеличение ми говорят тия??? Съгласна съм с Враца !!! С 300 лева заплата и с малко дете как се живее бе смрадливи........... се сетите??!!! Айде да не казвам, че е много невъзпитано и вулгарно! Тия зорлем искат да уморят народа!

и тук те се разпореждат с енергетиката но са страхотни мърлячи.да си вземат шапките и да си ходят.не става с мълчание тукашните се вдигнаха и ги отнесоха намалиха им отначало участието и те се отттеглят вече трети месец...помислете си само...свалят се печалбите им ...и хайде

Уж нали не искаха увеличение... много са нагли - нестига, че спират тока, когато им падне без да предупреждават (понякога за цял ден), не пращат известия, че не си платил ами направо те режат, качеството е далеч от 220 и едно кафе го варя половин час ... май май ще се завърнем 100 години назад и ще си светим с газени лампи....

tia pedali ot EON iskat naroda da se vdigne i da gi pomete .

Стига с тези увеличения, хората ще умрят от глад с тези ниски заплати, пенсии и майчинство. Може ри едно дете да живее с 18 лв. детски надмавки. Айде де помислете малко и за нас /казваме се народ / Вие лапате от всякъде и имате всичко в излишък та даже и пари. Заспамете се !!!!

I az iskam uvelichenie na zaplatata ama kat nqma... Mai sa zabravili edni essenni sabitiq tiq ot EON, varvqt po patq da stanat EOFF.

Ми пищим тука в нета като ощипани моми...ама никой не се сеща да каже,ае пичове,след2-3 дни среща еди къде си,и да видим кво ше ги правим тия.Щото сме от различни градове и щото тайничко всеки си вика,майната им на тия от Търново и Варна,нали не е до мен.Ама тия говеда това го знаят по добре от нас,щото плащат луди пари на психолози и познават народопсихологията ни отлично,и тая гнусотия за която пищим,за тях е официална фирмена политика,подплатена с яка корупция на най високо ниво.И не е въпроса в това да се спасяваме в чужбина,Spaseto.Аз искам да живея в България и децата ми да живеят в България.Затова се моля да има повече хора които да мислят като мен,и като Jika,и като Drug.А иначе блога за ВИПбрадър вече е мина 500 постинга вероятно...