Коментари - 20 000 лв. глоба за лоши сметки на Топлофикация | dnes.dir.bg
назад

20 000 лв. глоба за лоши сметки на Топлофикация

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) наложи глоба от 20 000 лева на “Топлофикация София“ заради открити нарушения при образуване на сметките за парно през този отоплителен сезон.

Обратно в новината

Коментари - 20 000 лв. глоба за лоши сметки на Топлофикация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

I sega ot kade shte vzemat tolkova mnogo pari...

До настоящия момент няма наказан топлинен счетоводител. Ако една фирма за топлинно счетоводство за системни нарушения бъде санкционирана , като най-малката санкция лишаване от лиценз, то тогава всички останали ще заработят по правилата.

И пак никой не споменава, че топлоенергията е съпътстващ продукт от производството на електроенергия, затова цената на газа не бива да участва с такъв голям дял. Шушулов го знае много добре, но мълчи. Срещу колко?

Не съм против увеличаване на заплатите на работещите в Топлофикацията. Въпроса ми е - защо само на тях? Нали е губещо предприятие? Нали все няма пари? Откъде ще ги вземат сега за тях- от бюджета нали? Пак от там се вземат и парите за увеличавани на контингента ни в Ирак и Афганистан, пак оттам се отпускат пари за закупуване на нови самолети , кораби и други,нали? Защо не увеличат заплатите в другите губещи отрасли? Защо се нарушава принципа - поне такива бяха изявленията на правителството след митинга на транспортните работници. Не съм съгласен и не приемам обясненията на Правителството, че има приет бюджет и немогат да се увеличат пенсиите, че за да увеличат заплатите на работниците в губещи предприяния, трябва да вземат пари от друго място /справка Министъра на Финансите, Малкия Мук/, а за Топлофикацията се намират само срещу закана, че ще спрат парното.

Жевеем в гр. Враца. През лятото си ходим на село и тогава използвате бойлер и печка на ток /само събота и неделя/. До този момент мойте родители плащат по 15 лв. ток. Отиваме си един месеч /юли/ и те ни казват, че имаме ток 65 лв. за м. май, викам тука има грешка извикахме съответните органи - казват няма нищо . Питам ги може ли тези стари хора да имат 16 куб. нощен ток и 25 куб. дневен ток за 1 месец, но те казаха, че е така. Следя от тогава най-редовно тока им и те си плащат пак по 15-17 лв. но тези пари /грешни/ ги взеха на мойте родители и не ги върнаха. Така и не стигнах до никаде.

АВтомати нямате ли,бе,хора. Хайде да излезем в центъра на София и да стреляме. Как може,вие, софиянци,да търпите тази гавра с това нещо,наречено Топлофикация, аз не мога да разбера. В никоя нормална държава, никъде във Вселената това не би било търпяно нито пет минути дори. Аз съм за АВТОМАТИТЕ. Обаче най-вероятно постът ми няма да бъде пуснат, защото редакторите няма да имат яйца за това усмихвайте се, радвайте се, че сте се родили българи, гордейте се с произход и история - Левски, Ботев, Каравелов, дори и Хан Аспарух..... Днес - топлофикацияс швейцарски сметки. Хахахахахахаха

Виж какво Белия, със всичко съм съгласен но и идея си нямаш защо им увеличиха със смешните 20% заплатите на истински прегърбените служители и работници в топлофикация! ЗАЩОТО, дружеството е под специално наблюдение и от около 7 години НЯМА увеличение на заплатите - бяха под запор, т.е. около 300 - 400 лева! Както и не се знае и не се говори че тези които работят в топлофикация - говоря за всички онези служители по ниските етажи, включително и хилядите, механици, монтьори и т.н. са ЗАДЪЛЖЕНИ да си плащат парното БЕЗ ЗАКЪСНЕНИЕ иначе ги предупреждават за уволнение! Също така именно тези служители НЯМАТ право на разсрочено плащане и цялата тази нелепост е под предлог че така се засвидетества лоялност към компанията!

Боже колко много простотия има по земята!!!

Много хора пишат, че не си плащат сметките за парното, А И ОФИЦИАЛНО СЕ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ТАКА. Много хора твърдят, че Топлофикацията ще фалира, което си е нормално при създалата се обстановка. Управляващите / в частност Р.Овч./ твърдят, че предприятието има милиони лева дългове. В същото време на тези бандити им се разрешава да удължат топлопреносната си мрежа и след Околовръстното шосе. В същото време това предприятие се глобява със смешните 20000 лв., за допуснати грешки, въпреки, че оная ШУШУМИГА - Шушулов много добре знае, че цялата система е създадена грешно и то не случайно, а НАРОЧНО. В същото време се увеличават заплатите на работещите там и то с 20%. Какво значи това? Това значи, че Топлофикацията е адски печелившо предприятие и Управляващите не им пука за такива като нас. Пенсионери , лекари, транспортни работници стачкуват- Е И - какво от това! А работещите в Топлофикацията заплашиха, че ще спрат парното и..... ХОП - 20%. Някои задава ли си въпроса - защо само на тях увеличават заплатите, а с останалите направо се подиграват? Ако неможете да си отговорите сами-попитайте Р.Овч. - той е експерт по кражбите и достоен конкурент на Стефан Софиянски и Антоан Николов. Но виновни сме си НИЕ. На митингите присъстват 200- 300 човека, говорят помежду си половин час и си тръгват. Прави ли Ви впечатление, че присъстващите полицай са поне 1000. Това не Ви ли говори, че Правителството си страхува. Страхува се от 200 - 300 пенсионери, на които и през ум не и минава да щурмуват например Парламента или Министерският Съвет. Страхува се, но няма кой да го уплаши. Призивите да се чакат изборите и да се гласува за другите НЕ Е РЕШЕНИЕ. Решението е да излязат на улицата не 200-300 пенсионери, а поне 20000- 30000 -100000 човека, така както виждате по телевизията, че правят в другите държави. Не бъдете овце, които блеят само след 100 грама гроздова.

neka az da platq globata

Според мен проблема със сметките в Топлофикация е световен.Колко години немогат да изчислят като хората? Що не викнат изчислители от чужбина и да им платим и на тях някой лев? Ще ви кажа нещо, тоя Шушулов и той не е с всичкия си, какви брилянтни идеи даваше за такса електромер...

И тази глоба кой ще я плати, сещате ли се?! ПАК НИЕ - АБОНАТИГЕ! Нали пак ще си вземат от нашите пари. Най-добрата глоба би била 1 година безплатно парно до дупка за абонатите!!!

като ги глобят с тези пари ,Шушулов ги прави ненаказуеми ,защото след като някой е наказан административно ,не подлежи на друго наказание /от собствен опит го знам/,та ми се струва че този човек е пряко свързан с мошениците от топлофикация

Идиоти ти се дупят а. Чавка. Тия хора поне работят. Като ти се дупи продавач в магазина и той ли е идиот. Или работниците. Не може всички като тебе легнали да работим ( с вдигнати крака ? ).

Трябваше отдавна да я закрият тази компания. По-добре да се греем сами, един друг. Така и българите ще станем повече.

Най-накрая казаха истината макар и завоалирано: че на всяка сграда се отчитА чЕ Е пОлучила ЕнЕргИя за проЕкнАта и мощност, т.е. за всички радиатори нА пЪлнА мощност (БЕз вЕнтили) и чЕ нЯмА никАквО пестенЕ нА ЕнЕргИЯ и нА пАрИ с НАмАлЯвАНЕ НА СтЕпЕнНтА нА вентилИтЕ нА рАдИАторИтЕ. ПростО сЕ извЪрШвА ПРЕрАзПрЕдЕлЕниЕ нА сЪЩАТА КАтО кОлИчЕСТвО ЕНЕРгИЯ МЕждУ потребитЕлитЕ И затОвА имА смЕтки нАдхвърлящи пЪтИ мОщносттА нА РАдИАтОрИтЕ. ДругИя нОМЕр Е чЕ нИ пУскАт нОщЕм ПАРА СМНОГОПОВИСОКА ТЕмПЕрАтУрА И НАлЯгАнЕ зА ДА дИГнАт СМЕТкИтЕ, Т.Е. ДОри И ВЕНТИЛа На рАдИАТора да Ти е на степен1 Той КипВа!!!

АЗ ПЪК НЕ ИСКАМ ВСЕКИ МЕСЕЦ ДА ВЛИЗАТ В КЪЩИ НЕПОЗНАТИ ЛИЦА,ДА СИ ИЗМИСЛЯТ ДРУГА СИСТЕМА ДА МИ ОТЧИТАТ ПОЛЗВАНАТА ТОПЛОЕНЕРГИЯ,НЕ ГИ ИСКАМ И ТИЯ ТОПЛОМЕРИ В АПАРТАМЕНТА СИ!НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ОТДЕЛЯМ ОТ ЛИЧНОТО СИ ВРЕМЕ ДА ЧАКАМ НЯКАКВИ ТЪПАНАРИ ДА МИ СЕ ДУПЯТ ДА ГЛЕДАТ ТЪПИТЕ УРЕДИ! СТАРАТА СИСТЕМА СИ БЕШЕ НАЙ-ДОБРА И ВСИЧКИ СИ ПЛАЩАХА!КАКВО СА СЕ РАЗПЛАКАЛИ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ,НЯМА ОТ КЪДЕ ДА НИ ШАШАВАТ И ДА НИ ЛЪЖАТ В СМЕТКИТЕ!СМАЧКАНЯЦИ ТАКИВА!МРЪСНИЦИ!

Щастлива съм , че нямам парно в квартала,в който живея.Голям късмет!

Не се сещам какво значи проектна мощност, ако това е предвидена консумация на топлина за новия, въз основа на ланския сезон, то е абсолютно вярно, че в отоплителният сезон 2006-2007 консумацията ще е значително завишена на тоя принцип в сравнение със случая 2005-2006, когато е било по-студено! Изходът е или да се компютеризира отчитането на ползваната топлина за всяка сграда и всеки абонат, или да се отчита ползваната топлина от инкасатор за всеки абонат всеки месец! И двете неща са скъпи, но са европейски! Сега сме още на ниво Ориенталско (пардон, ориентировъчно) отчитане, което разрешава кражбите и на ползватели и на Топлотрафиканти! Пък за Топлофикация е лесно-ще го хранят Вальо в затвора 1-2 години и ще го изкарат герой. Че кой, ако не герой може да изпере с две ръце толкова пари без да го видят! По трудно е за Хасан и Иван-те горките трябва да си пускат парното, ако никой не ги види-ако идват инкасатори на проверка един път годишно в предварително съобщен ден и час! Лесно е само на старите лиственици- купуваш си за последните 10 години от живота си ски екип, или вземаш стария екип на внука си и цяла зима денонощно се чустваш като на ски пистата Томба, след като саморъчно си затворила напълно кранчетата монтирани от Бруната на отоплителните тела, без да ги отстраняваш и като си имаш при това монтирани уреди за измерване на ползваното топло, и като си плащаш всеки месец предвидената топлотакса. Предимствата на този метод са поне 4: Чустваш се честен човек; Радваш се, че все още имаш кого да командваш на стари години-кранчетата спираш и пускаш само като ти дойдат внуците; и се радваш на хубав шум от чукане по радиаторите на комшиите ДВА пъти годишно, когато сменят радиатори, в начлото и в края на отоплителния сезон. Само младите не разбирате щастието да си на Томба-та то си е Бомба!

I sega ot kade shte vzemat tolkova mnogo pari...

Как ще има коментари това да не е Биг брадър? НЕ ПЕЙ МИ СЕ НЕ СМЕЙ МИ СЕ ОТ ДНЕС ЩЕ ДА БЛЕЯ!!!

Лихвата за просрочени задължения към Топлото е 13.65% годишно. Все едно изплащате кредит от банка. Честито на печелившите! А тези 20 хиляди са смешни на фона на постъпленията.

нямам думи!....било открито намалено потребление спрямо проектната мощност!-тези са големи ИДИОТИ....Проектната мощност се ползва примерно при МИНУС 12 градуса целзий....Все едно КАТ да глобява по МАКСИМАЛНА ПАСПОРТНА СКОРОСТ на МПС!-голям смях....Което още веднъж показва какви светила в темата за отоплението са ШУШУ-МУШОЛОВ и експертите от ДКЕВР.......

трябва със закон да задължат фирмите за топлинно счетоводство да отчитат всеки месец уредите и на база на отчета да формират сметките

Егати смешниците! 20 000 лв. глоба! Все едно бълха ги ухапала.Те пак ще си крадат,пак ще надписват сметките и не 20 х. лв. , а милиони ще изкарат от нас потребителите.Разбир ли,че всичко е на наш гръб?Браво на Шушулов!Браво на Р.Овч.!Браво на всички,които са така загрижени за народа!

I sega ot kade shte vzemat tolkova mnogo pari...

До настоящия момент няма наказан топлинен счетоводител. Ако една фирма за топлинно счетоводство за системни нарушения бъде санкционирана , като най-малката санкция лишаване от лиценз, то тогава всички останали ще заработят по правилата.

И пак никой не споменава, че топлоенергията е съпътстващ продукт от производството на електроенергия, затова цената на газа не бива да участва с такъв голям дял. Шушулов го знае много добре, но мълчи. Срещу колко?

Не съм против увеличаване на заплатите на работещите в Топлофикацията. Въпроса ми е - защо само на тях? Нали е губещо предприятие? Нали все няма пари? Откъде ще ги вземат сега за тях- от бюджета нали? Пак от там се вземат и парите за увеличавани на контингента ни в Ирак и Афганистан, пак оттам се отпускат пари за закупуване на нови самолети , кораби и други,нали? Защо не увеличат заплатите в другите губещи отрасли? Защо се нарушава принципа - поне такива бяха изявленията на правителството след митинга на транспортните работници. Не съм съгласен и не приемам обясненията на Правителството, че има приет бюджет и немогат да се увеличат пенсиите, че за да увеличат заплатите на работниците в губещи предприяния, трябва да вземат пари от друго място /справка Министъра на Финансите, Малкия Мук/, а за Топлофикацията се намират само срещу закана, че ще спрат парното.

Жевеем в гр. Враца. През лятото си ходим на село и тогава използвате бойлер и печка на ток /само събота и неделя/. До този момент мойте родители плащат по 15 лв. ток. Отиваме си един месеч /юли/ и те ни казват, че имаме ток 65 лв. за м. май, викам тука има грешка извикахме съответните органи - казват няма нищо . Питам ги може ли тези стари хора да имат 16 куб. нощен ток и 25 куб. дневен ток за 1 месец, но те казаха, че е така. Следя от тогава най-редовно тока им и те си плащат пак по 15-17 лв. но тези пари /грешни/ ги взеха на мойте родители и не ги върнаха. Така и не стигнах до никаде.

АВтомати нямате ли,бе,хора. Хайде да излезем в центъра на София и да стреляме. Как може,вие, софиянци,да търпите тази гавра с това нещо,наречено Топлофикация, аз не мога да разбера. В никоя нормална държава, никъде във Вселената това не би било търпяно нито пет минути дори. Аз съм за АВТОМАТИТЕ. Обаче най-вероятно постът ми няма да бъде пуснат, защото редакторите няма да имат яйца за това усмихвайте се, радвайте се, че сте се родили българи, гордейте се с произход и история - Левски, Ботев, Каравелов, дори и Хан Аспарух..... Днес - топлофикацияс швейцарски сметки. Хахахахахахаха

Виж какво Белия, със всичко съм съгласен но и идея си нямаш защо им увеличиха със смешните 20% заплатите на истински прегърбените служители и работници в топлофикация! ЗАЩОТО, дружеството е под специално наблюдение и от около 7 години НЯМА увеличение на заплатите - бяха под запор, т.е. около 300 - 400 лева! Както и не се знае и не се говори че тези които работят в топлофикация - говоря за всички онези служители по ниските етажи, включително и хилядите, механици, монтьори и т.н. са ЗАДЪЛЖЕНИ да си плащат парното БЕЗ ЗАКЪСНЕНИЕ иначе ги предупреждават за уволнение! Също така именно тези служители НЯМАТ право на разсрочено плащане и цялата тази нелепост е под предлог че така се засвидетества лоялност към компанията!

Боже колко много простотия има по земята!!!

Много хора пишат, че не си плащат сметките за парното, А И ОФИЦИАЛНО СЕ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ТАКА. Много хора твърдят, че Топлофикацията ще фалира, което си е нормално при създалата се обстановка. Управляващите / в частност Р.Овч./ твърдят, че предприятието има милиони лева дългове. В същото време на тези бандити им се разрешава да удължат топлопреносната си мрежа и след Околовръстното шосе. В същото време това предприятие се глобява със смешните 20000 лв., за допуснати грешки, въпреки, че оная ШУШУМИГА - Шушулов много добре знае, че цялата система е създадена грешно и то не случайно, а НАРОЧНО. В същото време се увеличават заплатите на работещите там и то с 20%. Какво значи това? Това значи, че Топлофикацията е адски печелившо предприятие и Управляващите не им пука за такива като нас. Пенсионери , лекари, транспортни работници стачкуват- Е И - какво от това! А работещите в Топлофикацията заплашиха, че ще спрат парното и..... ХОП - 20%. Някои задава ли си въпроса - защо само на тях увеличават заплатите, а с останалите направо се подиграват? Ако неможете да си отговорите сами-попитайте Р.Овч. - той е експерт по кражбите и достоен конкурент на Стефан Софиянски и Антоан Николов. Но виновни сме си НИЕ. На митингите присъстват 200- 300 човека, говорят помежду си половин час и си тръгват. Прави ли Ви впечатление, че присъстващите полицай са поне 1000. Това не Ви ли говори, че Правителството си страхува. Страхува се от 200 - 300 пенсионери, на които и през ум не и минава да щурмуват например Парламента или Министерският Съвет. Страхува се, но няма кой да го уплаши. Призивите да се чакат изборите и да се гласува за другите НЕ Е РЕШЕНИЕ. Решението е да излязат на улицата не 200-300 пенсионери, а поне 20000- 30000 -100000 човека, така както виждате по телевизията, че правят в другите държави. Не бъдете овце, които блеят само след 100 грама гроздова.

neka az da platq globata

Според мен проблема със сметките в Топлофикация е световен.Колко години немогат да изчислят като хората? Що не викнат изчислители от чужбина и да им платим и на тях някой лев? Ще ви кажа нещо, тоя Шушулов и той не е с всичкия си, какви брилянтни идеи даваше за такса електромер...

И тази глоба кой ще я плати, сещате ли се?! ПАК НИЕ - АБОНАТИГЕ! Нали пак ще си вземат от нашите пари. Най-добрата глоба би била 1 година безплатно парно до дупка за абонатите!!!

като ги глобят с тези пари ,Шушулов ги прави ненаказуеми ,защото след като някой е наказан административно ,не подлежи на друго наказание /от собствен опит го знам/,та ми се струва че този човек е пряко свързан с мошениците от топлофикация

Идиоти ти се дупят а. Чавка. Тия хора поне работят. Като ти се дупи продавач в магазина и той ли е идиот. Или работниците. Не може всички като тебе легнали да работим ( с вдигнати крака ? ).

Трябваше отдавна да я закрият тази компания. По-добре да се греем сами, един друг. Така и българите ще станем повече.

Най-накрая казаха истината макар и завоалирано: че на всяка сграда се отчитА чЕ Е пОлучила ЕнЕргИя за проЕкнАта и мощност, т.е. за всички радиатори нА пЪлнА мощност (БЕз вЕнтили) и чЕ нЯмА никАквО пестенЕ нА ЕнЕргИЯ и нА пАрИ с НАмАлЯвАНЕ НА СтЕпЕнНтА нА вентилИтЕ нА рАдИАторИтЕ. ПростО сЕ извЪрШвА ПРЕрАзПрЕдЕлЕниЕ нА сЪЩАТА КАтО кОлИчЕСТвО ЕНЕРгИЯ МЕждУ потребитЕлитЕ И затОвА имА смЕтки нАдхвърлящи пЪтИ мОщносттА нА РАдИАтОрИтЕ. ДругИя нОМЕр Е чЕ нИ пУскАт нОщЕм ПАРА СМНОГОПОВИСОКА ТЕмПЕрАтУрА И НАлЯгАнЕ зА ДА дИГнАт СМЕТкИтЕ, Т.Е. ДОри И ВЕНТИЛа На рАдИАТора да Ти е на степен1 Той КипВа!!!

АЗ ПЪК НЕ ИСКАМ ВСЕКИ МЕСЕЦ ДА ВЛИЗАТ В КЪЩИ НЕПОЗНАТИ ЛИЦА,ДА СИ ИЗМИСЛЯТ ДРУГА СИСТЕМА ДА МИ ОТЧИТАТ ПОЛЗВАНАТА ТОПЛОЕНЕРГИЯ,НЕ ГИ ИСКАМ И ТИЯ ТОПЛОМЕРИ В АПАРТАМЕНТА СИ!НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ОТДЕЛЯМ ОТ ЛИЧНОТО СИ ВРЕМЕ ДА ЧАКАМ НЯКАКВИ ТЪПАНАРИ ДА МИ СЕ ДУПЯТ ДА ГЛЕДАТ ТЪПИТЕ УРЕДИ! СТАРАТА СИСТЕМА СИ БЕШЕ НАЙ-ДОБРА И ВСИЧКИ СИ ПЛАЩАХА!КАКВО СА СЕ РАЗПЛАКАЛИ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ,НЯМА ОТ КЪДЕ ДА НИ ШАШАВАТ И ДА НИ ЛЪЖАТ В СМЕТКИТЕ!СМАЧКАНЯЦИ ТАКИВА!МРЪСНИЦИ!

Щастлива съм , че нямам парно в квартала,в който живея.Голям късмет!

Не се сещам какво значи проектна мощност, ако това е предвидена консумация на топлина за новия, въз основа на ланския сезон, то е абсолютно вярно, че в отоплителният сезон 2006-2007 консумацията ще е значително завишена на тоя принцип в сравнение със случая 2005-2006, когато е било по-студено! Изходът е или да се компютеризира отчитането на ползваната топлина за всяка сграда и всеки абонат, или да се отчита ползваната топлина от инкасатор за всеки абонат всеки месец! И двете неща са скъпи, но са европейски! Сега сме още на ниво Ориенталско (пардон, ориентировъчно) отчитане, което разрешава кражбите и на ползватели и на Топлотрафиканти! Пък за Топлофикация е лесно-ще го хранят Вальо в затвора 1-2 години и ще го изкарат герой. Че кой, ако не герой може да изпере с две ръце толкова пари без да го видят! По трудно е за Хасан и Иван-те горките трябва да си пускат парното, ако никой не ги види-ако идват инкасатори на проверка един път годишно в предварително съобщен ден и час! Лесно е само на старите лиственици- купуваш си за последните 10 години от живота си ски екип, или вземаш стария екип на внука си и цяла зима денонощно се чустваш като на ски пистата Томба, след като саморъчно си затворила напълно кранчетата монтирани от Бруната на отоплителните тела, без да ги отстраняваш и като си имаш при това монтирани уреди за измерване на ползваното топло, и като си плащаш всеки месец предвидената топлотакса. Предимствата на този метод са поне 4: Чустваш се честен човек; Радваш се, че все още имаш кого да командваш на стари години-кранчетата спираш и пускаш само като ти дойдат внуците; и се радваш на хубав шум от чукане по радиаторите на комшиите ДВА пъти годишно, когато сменят радиатори, в начлото и в края на отоплителния сезон. Само младите не разбирате щастието да си на Томба-та то си е Бомба!

I sega ot kade shte vzemat tolkova mnogo pari...

Как ще има коментари това да не е Биг брадър? НЕ ПЕЙ МИ СЕ НЕ СМЕЙ МИ СЕ ОТ ДНЕС ЩЕ ДА БЛЕЯ!!!

Лихвата за просрочени задължения към Топлото е 13.65% годишно. Все едно изплащате кредит от банка. Честито на печелившите! А тези 20 хиляди са смешни на фона на постъпленията.

нямам думи!....било открито намалено потребление спрямо проектната мощност!-тези са големи ИДИОТИ....Проектната мощност се ползва примерно при МИНУС 12 градуса целзий....Все едно КАТ да глобява по МАКСИМАЛНА ПАСПОРТНА СКОРОСТ на МПС!-голям смях....Което още веднъж показва какви светила в темата за отоплението са ШУШУ-МУШОЛОВ и експертите от ДКЕВР.......

трябва със закон да задължат фирмите за топлинно счетоводство да отчитат всеки месец уредите и на база на отчета да формират сметките

Егати смешниците! 20 000 лв. глоба! Все едно бълха ги ухапала.Те пак ще си крадат,пак ще надписват сметките и не 20 х. лв. , а милиони ще изкарат от нас потребителите.Разбир ли,че всичко е на наш гръб?Браво на Шушулов!Браво на Р.Овч.!Браво на всички,които са така загрижени за народа!