Коментари - 5900 лв. доход за семейство през 2006 г. | dnes.dir.bg
назад

5900 лв. доход за семейство през 2006 г.

Паричният доход на домакинство през 2006 г. е 5863 лева, а общият доход - 7140 лева, показват данните на Националния статистически институт (НСИ), предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - 5900 лв. доход за семейство през 2006 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

UJAS! TE ZA TOVA NE OSTANAHA HORA V BULGARIA!

Не може да се живее с тези доходи нормално потънали с кредити , защото не можем да си издържаме децата

Има ли човек или институция, способни да изчислят какви щяха да бъдат паричните доходи, ако в нашата държава нямаше никакви присвоявания и злоупотреби. Като в изчисленията се включат данни за всичко произведено от гражданите (материално и нематериално), отчитайки също реализираната ЧЕСТНА печалба и редовно платени данъци.

Нали някой трябва да си оправдае взимането на заплатата.Да не говорим,че е скаран с математиката изобщо та изнася такива статистически данни,които гарничат с глупостта и управниците се гордеят с това какво са постигнали.Имам чувството,че живеем в държава от третият свят.Срам ме е че съм гражданин на България.

да им имам акъла.как може да го пишат въобще това.що не пробва някой от управниците ни да живее с толкова.

Чудя се защо се води такава СТАКМИСТИКА?Никаква полза от нея. Истината е,че 70% от народа живее много зле.И не може да е другояче при този ГЕНОЦИД!!!

екс служител на .... (16.04.2007 г. 21:37ч.) Ти убаво ще повдигаш обвинение - ама нали после аз и семейството ми трябва да плащаме съдебни разходи... Иначе - в частното му е майката, ама някои все още мислят, че частното е държавно...ДГД

това е грешна статистика:аз съм избирана да пиша за разходите и всичко нагаждах: ако се пише истината ......

boje, da go opyblikyvat tyka, v chyjbinata, to daje negramotni emigranti ot 3 svjat shte se smejat!tova sa doxodite li e ? vuv evrochlenkata?

E tova ako ne e maroderstvane neznam .?.

Абсолютно правилно Стефне: Средно статистическото семейсто е задлъжняло посредством кредити за съвсем нормални и ежедневно необходими неща към банките: справка Стълбицата на Маслоу. Но управниците не се интересуват от това. Да живеят Банкерите и работодателите, които ни експлоатират. Аспасението на давещите се е тяхно дело, но те трудно го осъзнават!

К'во е туй животно паричен доход и другия добитък паричен такъв. Май и писачите журналя не са на ясно за к'во става дума. Пък другия добитък ,участвувал в писанката, НСИ - що не го закрият. Само глупости пише и заблуждава. Неговата липса ще увеличи общия доход. Да ходи да мери нивото на река Дунав в сантиметри той,че и директорът му.

С една дума -нищо! Горе долу сегашният учителски доход.

Господа от НСИ, това прави 6460/12 530 лева на месец разход, при 2851/12 240 лева приход. Т.е. Още нещо интересно, държавата е получила 6460-5300 1160 лева ДДС. Т.е. всяко домакинство е усилвател на пари с коефициент 5300/2851 1,45. Питам аз откъде се получава това? Извод - налице е национална перачница на пари. И държавата си мълчи защото ДДС-то покрива депутатската средна заплата. Т.е. нашите депутатати не генерират разходи на държавата. А това от своя страна ги освобождава от техните задължения. Това требва да се прекрати!!! Обръщам се към прокуратурата с молба да се повдигне обвинение за пране на пари към целукупния български народ!!!!

Що за платени порнографски глупости са това. Сега остана и народа да повярва!

ARE, stiga s tia laji,deomrazna ni da ni lajete!

Bez komentar!

Мммм,чудесно! Скоро ще настигнем социалните помощи в Танзания!

Ама това паричните приходи и разходи на служителите от НСИ ли са...

С толкова много пари за СЕМЕЙСТВО нараво да се чудиш как още сме оцеляли. И това е ГОДИШНО!!! И някои хора ни убеждават, че това е много добре и няма нужда от промяна. За ЕВРОПА това може да е МЕСЕЧНИЯ доход на ЧЛЕН от семейството

ние си знаем,че сме преебани тотално,защо изобщо си правите труда да ги правите тези данни...?

Pri sredna saplata ot 180 lv,a ,da jivejat balgarite v 4ujbina i da prastat pove4ko na starite si ,ograbeni ot vlasta roditeli....

Na mesez izkarvam poveche!

Lelele kakvi laji

Ако съм разбрал, средностатистическот българско семейство е задлъжняло със средно 8/осем/ минимални работни заплати за период от 12/дванадесет/ месеца?! Хвала на управниците ни!

Да ви имам статистиката! От къде тия данни.....

А някой изключили ДОД, ДДС и плащането на катаджии?