Коментари - Първанов: Не може днес президент, утре - партиен лидер | dnes.dir.bg
назад

Първанов: Не може днес президент, утре - партиен лидер

Държавният глава Георги Първанов опроверга слуховете, че смята да създаде партия.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Не може днес президент, утре - партиен лидер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, къде е тази опозиция българска? С к`во толкова се занимаватe, сега? Къде са тия СДС-та, ДСБ-та и тем подобни: страх ги от досиетата ли? Защо го оставят тоя социалния да си развява коня? От кой гръб смъкна пари той за да раздава служби с тлъсти заплати? Абе, гьонсурат, ти пита ли народа, че да правиш второ правителство, бе? Нямаш лице пред европейците, дето те разбраха колко струваш и реши да се криеш зад разни измишльотини ли, бе хитрецо? Не стига едно правителство от некадърници, ами сега още едно от лапачи? А, Димитриевич, к`во ще прави? Ами, пред народа, как ще си скриеш некадърността и провала?

Вярно е, че комунягите крадаха много, но и СДС-то по времето на Костов не се изложи. Само че комунистическата мафия е много по-стара и по-силна. Те налапаха най-апетитните залъци от икономиката на България. А СДС-арите налапаха доста от това, което бе останало. И като се наядоха, кротнаха. Сега още оглозгват това, което им се падна и не мислят за друго. Затова и СДС, ДСБ и креатури са толкова слаби. А назначените капиталисти крадоха, но имат точка от договора да финансират своите другари. От тази точка се възползва и Гоце Седефчов за финансиране на предизборната му кампания. А сега и Сергей Дмитриевич за изборите за евро-депутати. А тези, които си помислиха, че могат да изработят Партията-кърмилница, вече не са сред нас. Справка - Илийката Павлов, Емил Кюлев и още хиляди знайни и незнайни герои, паднали в борбата срещу...

Към 4-то поколение интелектуалец. Този възпитан, културен, знаещ етикета и разбиращ бедните президент, най-много спомогна да се прикрива разграбването на страната и да си има повече бедни.

Враца са червени ,червени горките от горе до долу.Заблудени са много,просто не е за вярване.В този хубав български град корените на комунизма са много дебели.

И президент и вицепрезидент са продажни на терците. Да ви открехна - знаете ли какъв палат строи вицето на Първанов в Батак - ОГРОМЕН. Е! Не бил уж за него а за секретарката му - а дали тя пък не ходи с фередже?

Писна ми от вас. Не може да ви се угоди. Желев, айде зле възпитан, не знаещ етикета, агент, репресиран и т.н.,ама дфн! Стоянов кон, дребен адвокат и какво ли още не, ама юрист и не беше лош президент, просто направи фатална предизборна грешка. Сега приличен, културен, възпитан човек, от село и разбира и бедните. Да, ама не ! Не може президента да е от село, вие може той не. Вчера дойдохте от село покрай Кремиковци и останалите заводи днес сте страшни граждани. Любопитна съм зам кого сте гласували , то освен Първанов нямаше друг нормален кандидат. Стареца Беронов ли беше кандидат? Смешни сте в оплюването на когото и да било. Някак като платени клакьори. Много си е добър президент, аз съм доволна от него. Добре изглежда, има добро поведение и образование, не прави етикетни грешки, не плюе останалите политически сили, има жал и милост за хората в беда, умее да поздрави по нужния начин и благородници. Какъв социален президент, какви 5 лева. БГ президентът е представителна фигура, няма законодателна инициатива, няма реална власт. За Николай Добрев като за покойник добро или нищо - имаше звезден миг добре, но останалото е мълчание!

Първанов, пардон Гоце беше този, който през цялото време пречеше на развитието на страната, такава каквато е сега-член на Европейския съюз и НАТО. Такава с каквато той се хвали сега и си го приписва като собствена заслуга, на него самия и на неговата партия. Въпреки него и партията му, страната стана член на тези две организации. Можеше да стане по-лесно и по-бързо ако той не се противопоставяше. В след събитията, а после си приписваше заслугите на другите като негови. Това което той и неговата партия правеха през тези 17 години беше да преговарят с Милошевич, да ходят до Виетнам, да пречат на участиено на страната в международните структури. Във вътрешев план, зад прикритите приказки за социална политика остави неговата мафиозка партия в съюз с ДПС да разграбват страната. Почти цялата годна промишленост, предприятия, хотели и т.н. са заграбени от червената буржоазия. Със сладките приказки за социален президент може да излъже, за кой ли път вече, само изкуфелите бабички и онези новоизлюпени комсомолци, които са се отказали да мислят със собствените си глави и които нагло отказват да видят, откъде всъщност произлиза богатството на алчните им бащи-крадци. Деснит партии имаха за кауза, влизането в Нато и ЕС и те наложиха това да стане кауза на всички новоизлюпени партии-защото само там е бъдещето на страната, макар това още да не се усеща. Другата възможност е хаос, корупция и нисък стандарт- като в Русия, за което така копнееше Гоце и партията му. Защото в хаоса и беззаконието краденето става лесно и ненаказуемо. Гоце беше този който награди ченгето Тошо Тошев, за вярна служба на каузата да се оплюват десните партии и да им се приписват злините, свършени от червените-национални грабеж и разсипването на страната. Реално за тези 17 години десните управляваха 6 години-2 години Филип Димитров и 4 години Костов, а ги изкараха виновни за всичко. Първанов и партията му крепяха безпомощното правителство на Беров с мандата на ДПС, правителството на Жан, довело до едва ли не, до трета национална катастрофа с хиперинфлация, последното правителство пак с мандата и в съюз с ДПС не направи нищо съществено за подобряване на живота на гражданите, червените докараха царя предния мандат, за да попречат на правителството на Костов да изкара още един успешен мандат- правителство което извади страната от кризата в която ни набута партията на Гоце. Това представлява агент Гоце. Ако имаше поне малко достойство, трябваше отдавна да си подаде оставката и да се скрие някъде, но не комунистите никога не се предават. Ако каузата им се провали-социализъм и комунизъма, си открадват друга кауза и пак напред, към всеобщото изграждане на капитализма. И жалко, че винаги си намират сподвижници и слагачи.

ДО Софиянец - На вас все не Ви харесва някой, нали сега имате Борисов. Първанов е най-умния президент, или искате отя кон Стоянов /тъпанар/ той как стана лидер на партия след като е бил президент. Защо и г-н Първанов да не направи това

г-н Президенте, ще ти припомня една от десетте БОЖИ заповеди: НЕ ЛЪЖИ!

Той може да лъже, да омайва бабите, обаче не може да раэчита на тях дълго време. Геноцит!!!

MOJE ,MOJE....... I OT GOVORITEL NA PARTIATA ....PREMIER. U NAS WSICHKO MOJE.SAMO DA POPADNESH KADETO TRIABVA.

Аз-Ъ прутистираъм,щот утри ж-си прая партиъ,ъмъ мудиратуръ н'ми пуска дъ съ искажъ...х-ъц...кът Гоциту

Mlyknete, vie osven da pluvate mojete li neshto drugo?

Ама как? Партиен лидер след като е бил прзидент?! Трябва цар да стане, няма да се връщаме назад я :)

Не става само с говорене трябва и акъл!

Кой ще ми обясни какво значи сплотен президент? Разни кухи лейки, те са му феновете.

Първанов не е президент на пенсионерите ,а на циганите и турците защото на президентските избори взе около 68% от гласувалите , а гласуваха 42% от имащите право на глас. Като умножим 0.68 с 0.42 получаваме 28 % от имащите право на глас.От тези 28% 14 са на турците и 9 на циганите (турци са около 15% от населението на България, а цигани около 10% като двата етноса отидоха масово да гласуват) следователно за българите остават 5% !

Не може днес президент, а утре партиен лидер. А как може вчера агент, а днес президент. Гоце Седефчов вече като приказва и взе да си вярва, че е велик държавник. Абе, аланкоолу не виждаш ли, че след 60 и повече години некадърно комунистическо управление, държавата отива на закриване. Но не по оня сталинско-ленински модел, а поради физическото унищожение и изгонване от България на най-кадърните и работливи млади българи. Вие с вашите назначени капиталисти-некадърн и създадените от вас мутро-ченгесарски организации доведохте българския народ до пълна апатия и самоунищожение. Както казваха хората по бай Тошово време - Не стига, че им живея, ами ще им и работя...

До Виолета: Скакво този цървул се е сплотил,според теб? та е станал сплотен президент може би с лъжата ,че е социален??

От досегашните президенти - най-успешния е Първанов. Просто направете за себе си сравнение с палячовците преди него. Може и това е. Винаги на някой ще е неудобен - въпрос на виждане, разбиране, политическа култура

Къде го търсите вие Гошо от Сирищник?! Не знаете ли че Господарите от Новия Световен Ред са му запазили службица в Западен Израел. Я вижте Горби кви сочни лекции изнася

От всяко пернишко дърво на става успешен президент. Този кретен се научи и той да размахва пръст и с убедителене тембър да снася кухи фрази. Успешен президент? Какво е направил? Нищо разбира се освен че излъга пенсионерите та го избраха повторно и то след сделка с турците. Сега му се услади и иска да векува в политиката. Ама народа е прооооооооосттттттт и ще му даде и това царуване. Няма грешка.

До Виолета: Значи имало още заблудени овце! Ами вземи, тогава си го предложи за Биг Брадъра, че да си го гледаш ката вечер - дали ще може нещо да свърши, като оня другия въздухар и безхаберник: Димитриевич? Че и без това държавата е оставена на .... автопилот!

Браво на Първанов! Не е като Зеро Кабала все пак - няма какво да си кривим душите.

В историята ще остане като разумен, уравновесен и нй-вече като сплотен президент. Ето това е Първанов. Винаги съм гласувала за теб, и сега ще направя същото, защото не гласувам за партия а за човек който да може да ръководи като него. УСПЕХ !!!!!!

Кухи фрази, повтаряни до втръсване! Къде са успехите? Друг /освен Гоце/ никой не знай!

Ами те сами си се хвалят.....

БАЧЕ ГОЦЕ ХВЪРЛЯЙ СЕ В МЪТНИЯ ВИР ПЪК КАКВОТО СТАНЕ.ДНЕС МОЖЕ НЕЩАТА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ТАКА АМА УТРЕ МОЖГЕ И ДА СЕ ОБЪРНАТ.

Големи хвалби, голяма работа!?! Ама дали има още овце в стадото да ти вярват? Ако и тях ги излъжеш, как ще надхитриш европейците: а сега??? Що там нямаш същия рейтинг, дето ти го измисля тук умника- мошеник Кр. Гергов? Ами ти с тия 180 щатни бройки дето те съветват, какво ли пък толкоз: не сте ли една партия от хрантутници, во главе с тебе? Дето нищо не е допринесъл за народа си? Някой да се сеща за нещо да си направил?

нито си успешен президент/щото за нищо се не чуваш/, нито си бил успешен политик. инерцията набрана от покойният Николай Добрев, те изведе на върха. Виж той беше голям политик, истински Българин!

И какви успехи по-точно сте имал като партиен лидер!?А ,г-н Първанов,социален президент на всички....пенсионери стана отново президент с лъжа и така и ще останеш в историята...както всички комунисти!

Поне не е като Стоянов,който като не можа да стане отново президент изгони Михаилова от лидерството на СДС и сега като усети,че пак му се клатят краката се натиска за евродепутат и балъците му вярват