24-часов видеоконтрол в 15 подлеза в София

Изнесен център за видеонаблюдение работи на бул. ”Ботевградско шосе”. От него се наблюдават 24 часа 15 пешеходни подлеза на столичния булевард.

Обратно в новината

Коментари - 24-часов видеоконтрол в 15 подлеза в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камерите на Женския пазар сигурно не работят, защото на продавачите на мъжки и женски цигари не им пука че ги има и с пълна сила предлагат стоката си. Освен това, общината им направи и пейки за отмора, а сега Диков им строи чисто нов пазар. Сигурно ще ремонтира и градинките за клошарите, защото пейките са малко и се въргалят по стълбите на нещастното училище.

терористи внедряват мощна античовешка техника с ограбени от народа пари..с тези камери ще увреждат годишно десетки хиляди граждани и гости...дали ще ги увреждат трайно или временно зависи от терористите и от проектите които изпълняват ...напомня се че увреждания с камери осигуряват закачане за дрехит е и телата на сниманите и пресканираните на убиици и други недопустими за нашия обитаем свят..

Ченгеджийски фирмички печелят поръчки вместо реални ремонти на подлези и покритие на улици в този район на София.

След като чупеха лампи, сложиха видеонаблюдение. Надявам се простаците да намалеят. Време е да се ремонтира самото Ботевградско шосе, а не градинките между платната.