Коментари - Нови разхищения в Топлофикация и при Наско Михов | dnes.dir.bg
назад

Нови разхищения в Топлофикация и при Наско Михов

Безплатни ведомствени жилища, служебни коли и надвишен в пъти лимит на бензин, скандални договори и разсрочени плащания, ощетили напоследък Топлофикация с 1.9 млн. лева.

Обратно в новината

Коментари - Нови разхищения в Топлофикация и при Наско Михов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е , че Н.Михов се обяви против реализацията на проект, който не е изгоден на Топлофикация, и ако го беше направил щеше да бъде пожертван после.Те щяха да си вземат обещаните комисионни, а него щяха да бушонират.той просто не се съгласи.Тасев, Илиев ,Кацаров,Райковски и т.н, това са кукловодите , които пратиха Лилия Маутнер за шеф на борда , за да им прокарва интересите.Само тя говори против него, не забелязвате ли?Наговориха се със СДС и се опитват да му намерят някакви нарушения , за да го отстранят.Ами ако той вземе ,че обясни за какво става въпрос,а?

абе я го спрете това парно и всички ще мирясат. ха,ха,ха.

Не съм пускала този сезон парно, но всеки месец идват сметки като за световно. Аз не си плащам авансово в магазина, за нещо което евентуално ще купя след месец, два. Защо топлинните счетоводства ни начисляват авансово сметките? Те се трупат, как да ги плащаме, те не са 10-20лв.!?...За една стая са изчислени авансово по 80-90лв.!!!!! Защо да плащам услуга, която не съм и нямам намерение да ползвам?...Когато бяха свалени всички радиатори в жилището, начисляваха суми, сходни на тези на съседи с включено парно. Сега за един радиатор ни съдират две кожи. Май трябва всички да сме нагли, крадливи и подкупни, за да оцелеем в България. А които не могат да са такива...., какво, прав им път, крива им пътека ли...!? Това ли било!?... Да останат само пенсионерите и циганите, а!?....А после?... Какво!?....

Михов се е доказал във времето като коректен кадър с висок професионализъм и понеже сега засегна интересите на някои хора са готови да го пренесат в жертва. Как искате после да има хора с ценности и да защитават интересите на държавата като ги карате да си направят харакири?!

Zabelejete samo-toplofikacija bila oshtetena s 1,9 mln :))))))))))))))) na kazano abonatite otnovo sme naljali parichki v bezdunnata jama. Njama li nai-nakraja da falira tova nenasitno drujestvo.....omruzn mi da me izpolzvat kato sponsor...a za vas ne znaja.Dano celijat im management da ostane na ulicata zaedno s moshennicite ot toplinnoto schetovodstvo.

6te me hvanat za...da im pla6tam danyk! Da hrantutim tezi mazni, lakomi nekadyrnici! Ni6to 4e izmisliha zakon i na tezi koito sme si ostavili semeistvata da vzemat parite! db

тук всички мноо щракате>>> ,ама като дойдат избори пак сте при Първанчев,а сега при Бат Бойко>>>>>>>

Не е истина.Колата му е без лимит.Въпреки това ,за да се спрат спекулациите той си определи лимит колкото на другите и си внесе сумата над лимита.Апартаменти не е раздавал, дългът към Булгаргаз се обслужва редовно, даже от там му благодариха.Поръчков проверка, поръчкови статии , за да му оправдаят смяната.Защо не публикувате това.

ТОПЛОФИКАЦИЯТА Е НАПРАВЕНА КАТО ДЪРЖАВАТА ВСЕ СЕ КРАДЕ И ВСЕ ИМА ЗА КРАДЕНЕ.

Рибата мирише от към главата!!!

Хора айде да се вдигаме и да ги мятаме!!! Няма какво да губим!

Не плащайте, ще измислят закон и ще Ви вземат и малкото което Ви е останало като собственост /жилището/, това им е целта в момента.

Точно така е.Не е удобен и се търси причината.В Стандарт май налучкаха истиската причина.Не се съгласил някаква фирма да печели на гърба на Топлофикация и веднага започнаха атаките за свалянето му.За кого не е ясно, че няма друго.След Валъо топлото някой ще отиде да краде ли.Надали!но кой не допуска грешки.Те това сега и използват.

На дали, г-н Михов може да бъде толкова тъп и да злоупотребява точно в момент когато вниманието на цяла България е насочено срещу тях. Друго ме съмнява че човека просто не е удобен за някои тъмни фигури в играта и това е най лесния начин да му резнат главата.

Закрийте Топлофикация! Прека газ на хората! ДОКАТО СЕ ПЛАЩА ГРУПОВО ЩЕ ИМА КОМУНИЗЪМ И КРАДЦИ! Това е закон като закона за земното притегляне! Затова крадливите политици и миниджъри пазят груповите сметки като очите си. Започне ли да се плаща индивидуално с всичко включено в цената или ще фалират, или ще се реформират, за да оцелеят на пазара. Сегашното е държавно организиран грабеж на населението. Този Михов е поредната маша, дето вади от нашите джобеве пари и пълни гушите на партиите и политиците. Спрете да плащате сметките си! Сменете политиците, защото са купени от монополистите! Напу България, защото нейните управници ви мразят! Или изгонете управниците (ако можете). Такава курумпирана държава се прави с малка армия и голяма полиция. Да ви е честито!

Що за смешна злоупотреба. 4000 километра за два месеца минавам и аз без да си давам много зор. Това значи по около 300-400 лв. за бензин на месец. Едва ли шефа на топлофикация би рискувал поста си за такава сума. Шефа на пожарната го уволниха за това че дал на секретарката си мобилен телефон. Би трябвало да се търсят по значими неща. Тези злоупотреби все пак може и да са били необходими за да може да си вършат работата ... ако шефа на пожарната няма право да реши да даде на една секретарка си един GSM не знам какво изобщо може да прави. Интересно защо хората се лумпенизират дотам, че да не могат да направят тази елементарна преценка.

За това са виновни само политиците. Докато ни управляват шайка обирджии това ще е положението. Идат избори - покажете им какво мислите за тях.

Наско Михов краде здраво, точно като Вальо Топлото. Знаете ли , че продължава да бъде ДИРЕКТОР В СВОБОДНА ЗОНА -ПЛОВДИВ!!!!!!НАЗНАЧ СИ Е И ЛЮБОВНИЦАТА ДА РАБОТИ ТАМ.

Нови договори при свободен пазар поради променените условия и право на отказ - само това ще оправи нещата с топлофикация. Всякакви други коментарии са излишни, защото само мътят нещата. Всичко, различно от правото на отказ е с цел кражба, независимо от кого.

kochina.

Beso4livi, mrasni kradlivi isrodi KOMUNISTI Vsi4ki sa sa BESILKATA

Не 560 000 а 5 600 000 хора ще трябват на тази държава за да оцелее. Нагли копелета. Нали това искате? Жив БЪЛГАРИН да не остане в тази прекрасна територия. По ви е лесно ако работим на испанците на нивите, докато ни изкупувате на безценица...

хора аз предлагам вместо да плащаме топла вода и парно да внасяме тези суми по сметка и със събраните пари да финансираме сформирането на добре обучен отряд на смърта. Даваме един списък на тоя отряд и го пускаме да действа да видите колко бързо ще оправим нещата!! След като се разправим с политиците и крадците може да почнем и мангалите :)

Не е къса памет, а не ходил скоро в Де Се еБе Костов да му тегли една ... лекция по нов научен комунизъм и да му абдвейтва нещастното мозъче.

спомняте ли си? При предишният мандат БСП върна в предприята партийните си кадри и в резултат беше проваляне на предприятията и приватизацията без пари! Това същото се прави и сега с топлофикация и то нахално и безочливо. Бедн ми Шаш, май наистина сте превъртели тотално щом забравяте, че приватизацията стана по времето на Иван Костов и братовчедските му РМД-та основно срещу жалки компесаторки. Къса памет или нещо по-сложно има при Вас, шашнат Шаш?

Спираме да плащаме парното! Нека всички го направим !

към потресен и аз съм потресена що сеотнася до Топлофикация. Но разбери най-после, че кмета не продава терени. Продават от СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ. ПЪРВО СЕ ОДОБРЯВА ОТ СТОПАНСКАТА КОМИСИЯ, ПОСЛЕ СЕ ГЛАСУВА ОТ СЕСИЯТА НА СОС И СЛЕД ТОВА КМЕТЪТ Е ДЛЪЖЕН ДА ПОДПИШЕ СДЕЛКАТА. Такова ни е законодателството. Най-големите далавери стават чрез Столичен общински съвет. Там са истинските мафиоти. ЗАПОМНИ ГО ТОВА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ И НЕ САМО ТИ!

kakvo stava s ostanalite zadarjani, edni dami ima6e mai, 6te gi opravdaiat i pak 6te si gledat iziskania jivot za na6a smetka

Няма да им платя сметките, ако ще да ме обесят на Паметника Левски.Колко кожи ни съдраха и народа продължава да търчи и да плаща.Да си вземат парите от мошениците, които завлякоха дружеството и без това банковите им сметки са претъпкани от нашите пари.

Абе мен ме интересува само платиха ли си министерски съвет, министерството на отбраната, министерството на финансите и т.н. ведомства дълговете към топлофикация? Защото ги обявиха за най-големи длъжници! И ако още не са си платили - с какви очи искат от хората?

Ако фирмата беше негова щеше да контролира себе си и служителите си.Някои живеят още в социализма.Озаптете се нагли мошеници!

Сега взимам две торби с пари, за да платя всичко на нашите снабдители с топло...

Ако фирмата беше негова щеше да контролира себе си и слушителите си.Някои живеят още в социализма.Озаптете се нагли мошеници!

мамка му - спирам да плащам Цялата топлофикация - на топло - при Вальо Топлото - как пък не се намери 1 честен човек, който да не се изкуши от голямата лапачка в топлофикация. - То не беше търговия с гориво, със части на машини и какво ли още не - иди ги гони.

СТИГА СМЕ ИМ ТЪРСЕЛИ ОПРАВДАНИЯ !Товарят ли ни - товарят ни ! Крадът ли ни - крадът ни ! ЗАЩО да им плащаме ! Нарожда не е нито благотворително дружество ,нито прокоратура . Нямам вече пари за техните сметки . От къде да им плащаме . Вече сме талкова бедни в домакинствата си . СРАМОТА и повече ГРЕХОТА е !

ПРИЗОВАВАМ НИКОЙ ДА НЕ ПЛАЩА ПАРНОТО Съд за мошениците

спомняте ли си? При предишният мандат БСП върна в предприята партийните си кадри и в резултат беше проваляне на предприятията и приватизацията без пари! Това същото се прави и сега с топлофикация и то нахално и безочливо.

Основният виновник за разхищенията и високите сметки за парно се крие в ценообразуването на услугата. Цените, утвърдени от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране са силно завишени. По този начин топлофикационните дружества не фалират , колкото и да ги ограбват техните ръководства и колкото и да се увеличава броят на неизрядните платци. Свидетели сме на организиран рекет над всички, които живеем в жилища с централно парно отопление - и над тези, които имат радиатори - и над тези, които са ги изключили. Баламосват ни с дяловото разпределение, с топлинните счетоводители и какво ли още не за да ни откъснат от основния проблем - ценообразуването. То дава достъп на енергийната мафия до нашите пари.

Ръчичките Ви отсичам,крадливи,наг копеленца мръсни!!!!!!!!

Съгласна съм с Нели.За първа година не си плащам парното.Ще чакам да накажат големите крадци.Също призовавам към неплащане на сметките.Нека бъдем единни.

ПО-АРОГАНТНИ И ЦИНИЧНИ ИЗРОДИ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ, СОФИЙСКА ВОДА, БТК И ЕНЕРГОТО СВЕТА НЕ ПОЗНАВА!ЖЕРТВА СА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО ОТДЕЛЯТ ОТ ЗАЛЪКА СИ, ЗА ДА ГИ ПРАВЯТ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ!НАШИТЕ ДЕЦА БОЛЕДУВАТ, ЗАЩОТО ПАРИТЕ НЕ НИ СТИГАТ ДА ГИ НАХРАНИМ, А ОНИЯ ГАДОВЕ СЕ ЧУДЯТ В КАКЪВ ЛУКС ДА СЕ КЪПЯТ!НЕКА НАРОДА ДА НЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ПАРИТЕ СЕ ПРИБИРАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, А НЕ САМО ОТ ЕДНА ПЕРСОНА/СЛУЧАЯ ВАЛЬО ТОПЛОТО/.ДОКАТО СПИМ И СИ ТРАЕМ ХЕМ ЩЕ НИ СТРИЖАТ, ХЕМ ЩЕ НИ ЯРАТ!

С тия пари, които беше скътал Вальо топлото, първо с тях да се плати на Топлофикация и чак след това да искат пари от хората. Ако наистина живеехме в нормална държава досега трябваше живи да одерем такива мошеници.

Ние сме общинско дружество с 40 служители и имаме 6 автомобила на разположение. Че кой директор не ползва служебен автомобил, хеликоптер ли да си вземе като има много срещи?

Тези нехранимайковци от Общинския съвет пак се опитват да замаскират някоя тяхна каша и затова обвиняват човека. Луди ли са да помислят, че гледан под лупа някой ще злоупотребява. Толкова са се увълчили защото им е за последно.

В Топлофикация просто НЯМА ДРУГ НАЧИН НА РАБОТА ОСВЕН КРАЖБА. Системата е така създадена и нагласена, че и най-честният човек начело на тази престъпна шайка просто губи човешки облик в момента на назначението си. Огромният ни проблем обаче е, че така е нагласена цялата ни държава - който дойде на власт и започва да източва ресора си като за последно, тъй като е необходимо не само той да забогатее докато все още е бушон, но и да подхранва онези от преди него (без значение на цвят), които също са точили и знаят как действа системата, но услужливо си траят. В тази държава нещата могат да се оправят само тогава, когато и последният българин напусне и тук останат само азиатци и афробългари.

СОЛИДАРНА съм с Вас - НЯМА ДА ПЛАЩАМ !!! До сега съм гледала да се измъчвам но да си управям сметките - ДО ТУК те не зъслужават коректност. СТИГА СА НИ КРАЛИ И ТОВАРЕЛИ ,ЧЕ И ПОВИШЕНИЕ ИСКАТ - НАГЛЕЦИ СА ТЕ А НИЕ ТЪПАЦИ ЧЕ ПЛАЩАМЕ !

А КАЖЕТЕ СЕГА ы КОИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ТРЪГНЕ ДА СИ ПЛАЩА ПАРНОТО ! НИЕ ДА НЕ СМЕ МАЛОУМНИ ! ПРИЗОВАВАМ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА НЕ ПЛАЩА . ТАКА АКО ФАЛИРА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ МАЙ ОТ ЕДНИ КРАДЦИ И БЕС ТОВА СМЕТКИТЕ СА НЕПОСИЛНИ ....

Оставете новия директор да работи!!!Явно , че на много хора не е удобен.Много началници в Топлофикация негодуват от него - нямат служебни коли, нямат карти, няма чужбина, няма хапка и пивка /помните комисиите по събираемост, какво ядене и пиене ставаше/.Няма го старото ръководство- няма далавера.Този ведоствен апартамент е от времето на В.Д.и какве работи се вършеха там- ....А сега новия директор го е дал на хора, от КОИТО ЧАКА РАБОТА !!!