Мюмюн праща в Хага имената на възродителите

Лидерът на Федерация "Справедливост-България" Сезгин Мюмюн разполага с автентични списъци с участниците във Възродителния процес.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не забравяйте.всеки т.н. турчин в България тоест мюсюлманин е готов за загърби всичко включително и семейството си заради тая вярата в аалаха.та не очаквайте нищо хубаво тях.затова да им спретнем още един такъв възродителен процес - на тях и на циганите.да ни съдят като държава където искат..

Единствента и основна грешка на Генералния секретар другаря Живков беше че всички фесове трябваше да бьдат изселени в мала Азия но не доброволно. Там им е мястото а не да са политически фактор в нашата мила Родина за която толкова читави БЬЛГАРИ са проляли кравта си. Спрете с тази гавра!!!

най добре се е изказал ' ? '- как така само 186 милиционера... всичко е нагласен театър-и тези са хора на Доган-Мюмюн де...аиде спете спокойно...

Бойко Борисов си прави харакири с Мюмюн!

Каква Хага, бе , братя ?! Що не пратим тоз циганин в Анадолските му дупки?

За Мюмюн ясно, но какво правят там Бойко и Цецо. Сигурно защото взе да им пада електоралната подкрепа и сега търсят откъде да наваксат. Бат Бойко, не се плаши! Всички ченгесари ще застанем зад теб и така обединени с ченгесарите-турци ще тръгнем заедно под ръка напред. Както вие вървите под ръка с Мимо. О Бойко, Вожде, ние ще те следваме, о титане на мисълта! Всичко, което направиш е правилно! Всичко, което кажеш е еманация на човешката мисъл! Продължавай да играеш тенис с разни посланници, продължавай да откриваш автобусни спирки и пешеходни пътеки! Ти се велик дисидент, както преди 10 ноември, така и сега. Продължавай да съботираш държавата и в частност София, като не правиш нищо.

да се приложи американският модел незабавно - никакво значение няма от къде си - щом живееш в дадена страна, която не ти е родина спазваш нейната Конституция и говореш нейния език, никакъв компромис, особено в условия на Демокрация! Да се държат всички турци под око! Срам и позор, 500 години да са ни унищожавали и ние да бъдем толерантни!!! Това не би се случибо ако обществото ни не беше болно!

Ислямът е най-противната религия на света. Тя проповядва, че мюсулманите са над всички останали хора на земята. И като така те, мюсулманите могат да убиват друговерците, за което Мохамед ще ги награди с вечен рай. Затова просперитета на мюсулманите, според тях е не да се трудят и създават блага, а да убиват друговерци. Затова трябва по пет пъти на ден да се гъзят и да вият като пребити псета. А по време на не знам какви байрами трябва по цял ден да лежат на сянка и нищо да не ядат, пият и работят, а това го правят през ноща в продължение на един месец. По тези причини за тях е много важно не да правят фабрики, заводи и производства, а джамии. Около тези джамии мъжете турци по цял ден седят на сянка клекнали и подпират стените, а жените, които според тяхната религия са по-долни създания, бачкат на къра и се потят. От там идва и лафа - Какво си се опънал като рязан турчин? Всичко това довежда до това, че държавите, в които господстваща религия е исляма, са слабо развити и необразовани. Тук не говорим за напредъка на държави с голямо количество петрол, въпреки че и там напредъкът се дължи на високо развитите и технологични християнски нации. Затова в Източните Родопи, където населението е предимно мюсулманско, цари бедност и простотия. Там жените ходят с едни широки гащи - шалвари, със забрадени глави и понякога с характерни шлифери, в които са много смешни. Всъщност тези шлифери са единствения им прогрес от 200-300 години насам. И сега такива михлюзи като Меди Доганов и тоя Мюмюн искат цяла България да тръгнем с такива шлифери, да се гъзим по пет пъти на ден и да пърдим в лицата на стоящите зад нас. Не мисля че в Евро-съюзи са си поставили точно такива цели за България.

Турците са честни и работливи и очукани от живота хора. Това е дело на шайка икономически престъпници, а не на обикновените турци. Тази политическа паплач забогатява на гърба ни! Да ги накажем на следващите избори!

DOGAN i ETEM na PARVO miastio li sa v spisaka ?

Ей, Мюмюн на сапун! Само така другите ще си седнат на г.за.

Така... според прочетеното излиза, че сме под турско робство, педалско робство и мутренско робство.... Избора не е наш.... Защо не изпратят и имената на сегашните управници, мутри, педалчета,псевдо бъгари, и всичко що е противно на народа?!!???? Тия двамата, от дясно се обичат. Единия дърпа другия за ласки... Като родят и двамата, как ли ще ги кръстят техните екскременти?

И кого са тръгнали да заплашват тези хора? Не ги ли е срам , че се оядоха и всички знаят на Доган далаверите и какъв хотел има, ама откъде са парите не се говори. И за всички други безобразия на ДПС. И не стига, че правят размирици на верска основа и крадат българския народ, ами и тръгнали да си търсят правата. А после Сидеров им виновен.....Ама дано да им дойде акъла в главата, защото техният аллах изобщо не е Господ и не е възкръснал от мъртвите, и Мохамед си е само човек, та като си правят простотиите, този който ги защитава не е Бог, а си е дяволът. И те му казват аллах. В християнството се знае, че Мохамед е лъжепророк. А зад всеки лъжепророк стои дяволът. По-ясно от толкова не мога да го обясня.

Тия турци са много нахални. Просто нямам думи. Ама не е виновен тоя който яде баницата, а който му я дава. Бате Бойко да вземе да си спомни кога осветяваше църквите в София и да си помисли за приликата и разликата между джамия и църква. Не ги е и срам една седмица след Въкресение да си правят простотиите. Ама Господ вижда. Не техния аллах, а нашия Исус Христос. Той забавя, ама не забравя.

защо ние не пишем до Хага. Има сайтове където си правиш петиция и който иска може да се подпише. Да си н аправим и ние една таква, 4е както се е видяло ще носим фесове след година две:(

Чета и не вярвам на очите си. Почти всички коментари потвържадават, че този господин Мюмюн е нъпълно прав!!! Замислете се ако не можете да се засрамите!

Няма ли най-накрая някой да създаде партия за права и свободи на Българите!!??Служил съм в Асеновград точно по това време и знам за какво става въпрос.Турците бяха около 50% и не мога да ви опиша какво тегло теглихме ние Българите.С какво ли не ги коткаха по това време,без наряд,без учения,без работа-живот си живееха.Всяка събота и неделя-отпуска.А ние освен всички наряди трябваше и да внимаваме да не стане някоя поразия.И точно тези хора - получили най-доброто от Българското образование и ползвали се от привилегии сега работят усилено против България... Нямам думи от наглостта им,безочието им няма граници!Народе Български трябва да направим нещо!!!

Всичко е политика и бизнес. Аз се гордея с това, че съм българка, и ми става кофти, когато се започне тема Ние българите сме. . . , и се продължи с всякакви отрицателни качества. Това не го разбирам, нали този, който го казва, говори първо за себе си! Защо ли се прекланяме пред всички, само не пред своите умения и постижения. Кой и кога ни научи да се срамуваме, вместо да се гордееме от народността си? Къде в друга държава има във властта хора, наричащи се германски турци примерно? Там има общност, имат си вестник, телевизия, но за парламента - ядец! Ниското национално самочувствие на българина пусна тия маймуни в министерствата. Дано не е прекалено късно да се махнат от там! Търпимост и толерантност ли! Ами че докога? И докъде?

ДО RAINBOW-ТЕ ЛЕВСКИ И БОТЕВ НА ПУМПАЛИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ГРОБОВЕТЕ СИ. НАГЛОСТТА НА ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ Е БЕЗКРАЙНА-ПАРТИЯ, ТЕЛЕВИЗИЯ, СЕГА ОТНОВО ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ. НЕ ИМ ЛИ ОМРЪЗНА?!! НО НЕ НА НАХАЛНИТЕ ТУРЦИ НЯМА ДА ИМ ОМРАЗНЕ. НЕКА ТОГАВА НИЕ ДА ПРАТИМ ИМЕНАТА НА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА 500 ГОД. РАБСТВО, КЛАНЕТАТА В БАТАК И ПО ВРЕМЕ НА ПАНАГЮРСКОТО ВЪСТАНИЕ. И ВЪОБЩЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. ВМЕСТО НИЕ ДА СМЕ ТОЛЕРИРАНИ /ИМАМ ПРЕДВИД БЪЛГАРИТЕ/ НИЕ ТОЛЕРИРАМЕ ТЯХ-ТУРЦИТЕ, КОИТО ОТ ВЕКОВЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ И ВСЕ ОЩЕ СЕ НАРИЧАТ ТУРЦИ?!! АКО ГИ ПИТАШ ЗАЩО НЕ МОГАТ ДА ТИ ОТГОВОРЯТ. А НАЙ-СМЕШНОТО Е, ЧЕ НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ТЕ ДОРИ НЕ ГИ РАЗБАТ ЗАЩОТО ТУРСКИЯТ ИМ ЕЗИК ТАКА Е ОМЕШЕН, ЧЕ КОГАТО ОТИДАТ В ТУРЦИЯ СЕ РАЗБИРАТ С ТАМОШНИТЕ СИ СЪБРАТЯ НА БЪЛГАРСКИ!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМАТ РАВНИ ПРАВА С НАШИТЕ - ИМАМ ПРЕДВИТ НАШИТЕ ДА СТАНАТ НА РАВНО С ТЕХНИТЕ! ЗАЩОТО ПРЕВИЛЕГИИТЕ ИМ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА СЪЩИТЕ ДОРИ И ПОВЕЧЕ! ВЕКОВЕ ВЕЧЕ ИМ ПОЗЛОВЯВАМЕ ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ. СТИГА!!!

ДА ЖИВЕЯТ БОТЕВ И ЛЕВСКИ - БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА ЗЕМЯ ! ЗАТОВА ЛИ ПРОЛЯХА КРЪВТА СИ !

Виждам, че в този форум са писали хора, очевидно нямащи нито дори бегла представа за случилото се покрай възродителния процес. Очевидно или твърде млади хора, или твърде неинформирани. Пиша тези думи като човек, чиито баща беше пряко ангажиран в събитията като служител на отдел Икономическа престъпност в Държавна сигурност. Има някои неща, които следва да се вземат предвид, когато се говори за тези събития. Първо бих искал да спомена случая със заразените умишлено с щам на едра шарка 25 български деца на възраст между 2 и 7 години през 1985 в рудоземската болница от лекар от турски произход. Не бива да остават на заден фон и останалите терористични актове на нелегалните мюсюлмански организации, подстрекавани и финансирани от враждебната по това време турска държава. Не говорим за саботажите в производствени предприятия, умишлените палежи и повреди на сгради, тровенето на селскостопанска продукция, предназначена за пазарите в големите градове, където живеят предимно българи. От всички тези действия на турските терористи нито едно не е отречено официално. А между другото няма как да бъде, защото по всеки един от случаите има или издадени присъди, или образувани съдебни производства, или в краен случай - някое и друго следствено дело. За съжаление всичко това потъва вдън зема след 10.11.1989г. и от водата излизат сухи една купчина подривни елементи, които би трябвало към днешна дата все още да търкат наровете в северното крило на софийския зандан. Истината е, че възродителния процес протече точно в обратната последователност на тази, която днес се представя пред обществото. Твърди се, че границите били отворени за тези, които не пожелали да сменят имената си. Истината, която ще ви разкаже всеки е, че границите бяха отворени за всеки турчин. който пожелае да се пресели в Турция, а на тези които решиха да останат беше поставено условието да приемат български имена и да станат неразделна част от обществото, запазвайки своята религия и традиционен начин на живот. Съвременното общество бива залъгвано, че голямата екскурзия се е случила заради насилствената смяна на имената, а това е начин за интриганти и лъжци като Меди Доганов (Ахмед Доган) да извличат дивиденти лично за себе си, защитавайки една въображаема турска кауза и увличайки младите турци и българи - мюсюлмани в редиците на едно все по-войнствено движение, целта на което не са нито правата, нито свободите!

Точно така PLV - съгласна съм с теб , когато Мюмюн даде списък с виновните за 500 годишното ни робство , тогава ще го подкрепим !

Мюмюн ще пише До Хага за Възродителния процес , а защо бат Бойко не пише до Хага за атентаторите на гара Буново , Пловдив и дгугите места ! Бат Бойко това , че отиде с Мюмюн не ни прави добро впечатление ама май за повече гласове и ти си готов на с........ сещате се какво !

Докато има БСП ще има и Доган, тяхното било геноцид, азащо когато арменците споменат тази дума те си подвиват опашките и се скатават по ниско от тревата.

ПИШЕТЕ НА К-И-Р-И-Л-И-Ц-А, НЕРАЗУМНИ ЮРОДИ!!!!!!!!!!!!!! ЕВРЕИ И ГРУЗИНЦИ СИ ПИШАТ НА СОБСТВЕНАТА АЗБУКА В КОМПЮТРИТЕ, А НИЕ КОИТО СИ ИМАМЕ ЕДНА ОТ СВЕТОВНИТЕ АЗБУКИ И СЕ СРЕЩАТ ИНДИВИДИ, КОИТО ОЩЕ ПИШАТ НА ЛАТИНИЦА. СПОРЕД МЕН МЮМЮН ТРЯБВА ДА ДАДЕ СПИСЪК И НА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА 500-ГОДИШНОТО РОБСТВО. ЕДВА ТОГАВА ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯ.

ами дискриминацията над българските майки? И те са с потъпкани права- що да не не си ги търсят ... И като се почне така-то всички са нещо дисркеминирани ПАРАДОКС !!! Много моля само като пращат спикъса в Хага, да е със справедливия коментар и със списък на всички привилегии, които имаха до 1989г. - и за прием във ВУЗ, и за жителство, и за прием в елитни гимназии, и за работни места, и за учение в ПУЦ, а после-ВУЗ , и т.н. и т.н.Защото навсякъде имаше предвидени бройки отделно за тях. Имах съученик - майка му лекарка, а маща му беше шеф в строителството/много свестен човек по него време/ който беше влязъл в Руско училище така, и сестра му също беше при нас. После така влезе в Математическа гимназия, и изведнъж - ние сме били гадни и щял да ни коли, щото сме сменили името му! Добре де, ама пой и с новото име си влезе по реда в МГ, и си завърши без проблем, и до момента, в който се изцепи така пред мен - си беше нормален и готин човек. Загубихме му дирите, защото той отказа да контактува с нас, не ние с него... Сигурно не е единичен случай написаното, но е жалко, че толкова години тлее един конфликт, през цялото време изкуствено създаван от определени хора

Господин Мюмюн, Ще ви задам задачка с едно неизвестно: КОГА В РУСИЯ ЩЕ ИМА ПАРТИЯ НА НАЦИСТИТЕ? И Ви отговарям:НИКОГА! К време е, в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,да се забранят ПАРТИИТЕ ОТ ТОЗИ РОД,защото и ЛЕВСКИ и БОТЕВ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБА ,ЗАРАДИ НАШАТА ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВА...СРАМ...

OT DVE ZLINI PO MALKATA !PO DOBRE ATAKA,OT KOLKOTO KUMUNISTI I FESOVE ,NALI?

MOI POZNAT SI HODI V BULGARIA MI RAZKAZ,CHE V HASKOVO IMALO 11(!!!)GAMII I CHE V BULGARIA SA POSTROENI OT 2001 DO SEGA OKOLO 1000 VARNO LIE?AKO E -TA VIE TSE VECHE TURSKA PROVINTSIA!!!

Sazdavaneto na tazi federacia e dirijirano.Kuklovodi vijdat 4e sre6tu Dogan se nadiga ob6testveno nedovolstvo.Tova e na4in da se obhvanat nedovolnite turci, kakto Aleksandar Tomov sazdade Evrolevicata i obhvana mladite i nedovolni ot BSP 1996g,posle Kamov varna 4ast ot tiah obratno v BSP.Vsi4ko tova e dolnoproben teatar.Edinstvenoto dobro koeto edin Balgarin moje da napravi e da ne glasuva na nikakvi izbori.Vervaite mi!!!

МОДЕРАТОРА ДРЪПНА ШАЛТЕРА ПАК.И ТОВА СЕ СЛУЧВА ВИНАГИ КАТО ПИША КАК СА СЕ ГУШНАЛИ МРЪСНИ КОМУНИСТИ И ТУРСКИ МЕКЕРЕТА.

Стига с тези четки на мюсюлманите. Като не им харесва християнска страна има мюсюлмански - да вървят там!

abe pisna mi na dedoviq da slu6am za razni makcinstva i texnite problemi.na koito ne mu iznasq da varvi kadeto iska..taka nare4enoto romsko malcinstvo da bie pruta kam indiq a koito e tur4in da otlita na iug...

И Доган и Мюмюн и СИЕ са от един дол дренки.

чаках доста да си видя първия коментар и започвам да се съмнявам че на някои публикуващи са им направили сюнет на съвестта..

MNOGO ME PODRAZNIXA TIQ KORUMPIRANI,LICIMERN KOMUNISTI OT V4ERA6NIQ PLENUM SAMI SI VQRVAT NA LAJITE I SI RAKOPLQSKAT,DVEGODIN SA6TATA MIZERIQ 4E I PO LO6O VZE DA STAVA,DA GI MAXAME TRQBVAT NI NOVI LICA I IDEI UMNI I VISOKO INELEKTUALNI,PREDSTA I VISOKO TEXNOLOGI4NI I ZNAE6TI PONE TRI EZIKA OT ZAPAD

Това не е ли форма на държавен тероризъм над болшинството с цел да го държат под постоянен контрол? Поредния трик на социалните инжинери и пиар хрантутници за съхранение на шепата политически елит.

...AKO TURCITE BYAHA SE SETILI DA PROMENYAT IMENATA NA HRISTEYANITE,ANE VYARATA IM,PREZ OSMANSKIYA PERIYOD OT ISTORIYATA NI,SEGA NYAMA6E,DA SE GOVORI ZA VIZRODITELEN PROCES SPRYAMO TURCITE,ASPRYAMO BALGARITE.TAKIVA:PRO SRAM ZA VSYAKA NACIYA,O6TE POVE4E 4E TOY BE S CEL DA SE OTKLONI VNIMANIETO NA HORATA OT GLADA I MIZERIYATA ,KOYATO VARLUVA6E!

koito se smiata za turchin e redno da ima takav dokument,i da jivee kato takav,a koito ima Balgarski pasport e BULGARIN ta i sas miusulmanska viara.

Кога ще започне ТУК да не се публикува шльокавица??? 2007-ма сме и има безброй начини за КИРИЛИЗАЦИЯ!!!!

Ами да пращаме и ние имената на терористите, които взривиха влаковете с жени и деца, а сега са в ДПС. Трябва да има ответна реакция на простотиите им, не може все да ги оставяме да правят каквото си искат.

А АХМЕД ДОГАН кога ще го съдите бре Мюмюне в Хага. Ахмед Доган е избран за ръководител на терористичната организация Турско националноосвободите движение през 1985/6, на чиято съвест лежат организирането на терористични атентати в България и смъртта на невинни български граждани??? Добави към списъка освен главата на терора Доган, и Сабри Мехмет Али, активен участник, осъждан за участие в атентата на гара Буново, сеga координатор на ДПС в Бугас, днес се води РЕПРЕСИРАН?!?!

nakoi znae li kolko gamii sa postroeni v BULGARIA ot 2001 g.?

EDI PRIMER OT ISPANIA:ISPANTSITE (HRISTIANITE)DAVAT RABOTA I HRANA NA MUSULMANITE ...I TE GI KRADAT I UBIVAT!