Коментари - До 15 години затвор за Митьо Очите | dnes.dir.bg
назад

До 15 години затвор за Митьо Очите

От 5 до 15 г. затвор може да получи Димитър Желязков - Митьо Очите.

Обратно в новината

Коментари - До 15 години затвор за Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mitio 6te e na svoboda sled 10 dena,kolkoto i da vi e y4ydva6to

ч0ч0, Очите с гаранция не е болен, и трябва да бъде в затвора след съд, но ти си клиничен случай. На кретения. Катастроф някъде ако обичаш, по възможност терминално, и освободи вселената от тревогата, че се мотаеш наоколо. Глупак...

A be, milichki, tolkova li ne vi e jasno,che nashite juristi chakat kato manna nebesna takav arest,za da si napalnjat grupovo djobovete,seifovete i bankovite smetki,kato simulirat pravosadie i dovarshvat tozi i bez tova ograben ot tjah izchezvasht narod. BALGARSKIT JURISTI SASIPAHA ,OGRABIHA I POGREBAHA BALGARIJA!!!

една умна бомба и цялата компания ще се яви пред Божия съд :)

Тия не са първите, които сме плашили с тежки обвинения. Тежки са само къщите и вилите, които вдигат нашите магистрати след такива арести. Да живее нашата българска правосъдна система-самая справедливая в мире, както се казваше във вечната комедия.....

Очаквайте 2-3 показни убийства в следващите 2-3 месеца по черноморието. Разчи се конкурентите на Митьо Очите и за целта той и аркадашите му трябва да са вън от подозрение /в следственния арест/.После всички ще си поемат работата на чисто и без конкуренти...

abe izbodete mu ochite pa go pusnete da se pravi na velik mafiot posle - ako s v Germania tia prosti prestupnizi otdavna da sa v pandelata da gi...nekoi natziagi ;)

Derzaite kolegi! Slanchev brqg naistina tova lqto moje da e slanchevo

не бойте се деца за утрешният ден! Керванът си върви и кучетата ще си лаят на воля винаги

ttraa trra lala ebati kefa 4e jiveia v 4ujbina 15 godini.dreme mi na k... za BG

На кой ли властник дупенцето забърсват с тебе сега Митьоооо!...........

На кой ли забърса гъза ти и с кого ли ще те сменят. А ченгетата си говорятМаааму стара фанем го съобщим и мигом до два дена от Софето идва заповед не гу закачайти Скапана държава с много изтормозен народ дето всички го лъжат и бият и политиците и те са в кюпа Вкюпа са цяла България го знае няа кво а са лъжем.

OO MNOO SAM BOLEN BOLI ME ANOSA SIGORNO SAM GEY PUSNETE ME E

ште се разберем с прокорорите и след 1 година ште излезем по силни от фсякога.

Чакаме те Мите. Тука е много готино. Има едно казанче под налягане за тебе, батка.

Няма да осъдят Митьо очите нито Вальо топлото нито Маргинините, защото това е България, тук е така. Имаш ли пари невинен си.

ne go zatvarqite molq, za da moje da si go grumnat na spokoistvie navun.

Че това трябваше да стане преди 10 години! Защо сега се сетиха, че тоя кретеноид с изразителни очи, трябва да е в пандиза? Да ви имам правосъдието! Ами бръкнете в джобовете на т.н. магистрати и ще намерите купища пари с неустаноен произход, за което се образува дело срещу неизвестен извършител. Егати неизвестния извършител!!!

Нека децата на адвокатите защитници на тази пасмина да станат жертви на наркотиците. Ако вземе след месец Очите да пикае накриво сигурно ще го пуснат.

Ами ако го заболи кръста, както Маргините?! :))) Всички протежета на БСП и сие са недосегаеми, освен ако не усетят оловото!!!

СТИГА ГЛУПОСТИ.ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С НИЩО, АМА С АБСОЛЮТНО НИЩО.СЛЕДВА БОЯТ НАСТАНА, ТУПКАТ СЪРЦА НИ...

Не вервам.

Щом се наел да защитава Митьо Очите, такъв непобедим адвокат, какъвто е Илиан Василев, Митю ще излезе от ареста, когато пожелае. За сега не му се излиза, защото от вън го дебнат убийци от друга банда! Като се разбере с другите, ако може да се разбере, ще го извадят на свобода. Закона е рехав, за някои адвокати. Този, И.Василев е от тях! А, сега Митю го пази безплатно МВР-то.

Да бе, да. Ще ги осъдят на кукуво лято, щото ако ги приберат няма кой да пълни гушките на толкоз много властимащи и законотворци. Абе кога ли ще ми писне да им вервам и да им ...

30 leva, che niama da leji. Samo v sledstvenia. Kato znam kakva ni e neshtastna sistemata.

Спокойно. АТАКА ще го включат в някоя следваща изборна листа и ще получи имунитет и той.

Още сега да го пуска.То се оказа,че в българските затвори само болни момчета влизат.Немогат да ги хоспитализират там,защото имат нужда от домашен стационар.Така,че айде и тоя навън.Защо да чакаме да му измислят диагноза.Болничък е - от сега се вижда.

Nazdrave!!!

Сега е моментът да се извади епикризата на човека и да го пратят да се лекува. Всички разбрахме, че престъпниците в България са едни от най-болните в света, с крехка психика и още по-крехка физика. Не се заблуждавайте от външния им вид /напомпани мускули, дебели вратове, нахакано поведение по заведенията/. Да му се не види, и престъпниците ни са ментета!

Прочетох всичките коментари. Напълно споделям мненията на техните автори. Не мога да допълня нищо. Онези продължават да ни правят на маймуни.

Какво ни заблуждавате! Това са провинилите се слуги на управляващите! Ще го приберат на топло за малко и после , ако слушка ще го пуснат

цитирам: От 5 до 15 г. затвор може да получи... --- забележете думичката МОЖЕ като стане изречението без нея тогава вече нека си говорим:)))))))))

Ще го осъдат на минималната и ще го пусна след 2 за добро поведение. А може и да приема някоя поправка в закона, с която да го оневинят направо

Има ли вече някой нормален човек в тази нещастна страна, който да си помисли само, че това е възможно? Нали видяхме случая с Маргините и с много други престъпници. Толкова гняв и злоба срещу престъпниците, политиците и магистратите е насъбрал народа, че е време вече да се създадат наказателни бригади и от другата страна - от добрите. И тогава вече ще имаме правосъдие.

A da vzeme pone 5 kalendara i togava da pi6at 6toto 6te vzeme i toi kato marginite sled dve sedmici da se razbolee i kakvo 6te my predpi6at le4enie na more i taka cial sezon

тази информация от рубриката смях в залата ли е?много скоро ще се окаже че всички са физически руини и ще ги изпратят на санаториум под специален режим

Ама вие незнаете,че той има ишияс и ломбаго и детски паралич и неможе да ходи!Я стига сте го мъчили горкия човечец,а го пращаите при Маргините да си правят компания че им е скучно.По цял ден се превиват от болка!

Щом е от 5 до 15, ясно е че ще клекнат на 5 срещу скромно възнаграждение от незнаен дарител. Ще лежат в апартаменти с лукс обзавеждане не повече от година и половина щото уж ще ги водят че работят. Като Маргините. После ще ги пуснат и...ще ги гръмнат новопоявилите се на овакантените места.

Винаги така се говори на посъдимия, преди да си е внесъл лептата и да изкочат нови доказателства. 18 години осъден няма в БГ за такива неща, подозирам че и още 20 години няма да има. Такива като Митьо Господ ги съди.. и конкуренцията - с куршум.

Ne bih se uchudil ako se okaje, che predi nachaloto na noviqt sezon vsushtnost se razchistva putq na konkurentna grupirovka, koqto po edna ili druga prichina e po-udobna za vlasta. . Vsichko e za zamazvane na ochite na obshtesvenosta.Ima li pone edin ot po-edrite prestupnici, koito da izlejava prisuda v zatvora. Az pone ne sum chul za takuv.

Това и да го видя няма да ми се вярва

Недейте така бе господа.Момчето е с разклатено здраве.Погубвате го.Но на вас не ви трябва много време да го разберете и да се осъзнаете/или да ви осъзнаят парично/Така,че ние не губим кураж да го видим скоро време на свобода - задържан по-погрешка и невиненБългарското правосъдие е такова -за съжаление.

Защо само се хвърлят пари за смешни процеси,след като винаги бандюгите се оказват невинни? Този очите явно си страда от глуакома и по-добре направо да си го пуснат вместо да правят циркове.

Това са напълно безполезни, обществено опасни боклуци. Не мога да разбера защо не вземат от полицията тихомълком да ги разтрелят и да ги обявят за безследно изчезнали.

Може, ама няма, защото се е оплакал в килиите, че страда от нощно напикаване. Я ги вижте какви изтерзани са тези момчета. Те всъщност само си пазят териториите, които другите гадни копелета искат да им завземат преди началото на сезона. Това е само една борба за преразпределение на наркопазара. Оставете ги...те сами ще се изтрепят помежду си. Нашета Темида не я ли виждате... пияна и дрогирана е , така че едва ли може да направи нещо по въпроса!

След 15 седмици ще е на свобода.

mitio 6te e na svoboda sled 10 dena,kolkoto i da vi e y4ydva6to

ч0ч0, Очите с гаранция не е болен, и трябва да бъде в затвора след съд, но ти си клиничен случай. На кретения. Катастроф някъде ако обичаш, по възможност терминално, и освободи вселената от тревогата, че се мотаеш наоколо. Глупак...

A be, milichki, tolkova li ne vi e jasno,che nashite juristi chakat kato manna nebesna takav arest,za da si napalnjat grupovo djobovete,seifovete i bankovite smetki,kato simulirat pravosadie i dovarshvat tozi i bez tova ograben ot tjah izchezvasht narod. BALGARSKIT JURISTI SASIPAHA ,OGRABIHA I POGREBAHA BALGARIJA!!!