Протест на хиляди транспортни работници за високи заплати

Хиляди железничари, служители на градския транспорт от КНСБ и КТ “Подкрепа“, се събраха днес на протестен митинг пред сградата на Министерския съвет

Обратно в новината

Коментари - Протест на хиляди транспортни работници за високи заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne trqbva da se sravnqvat zaplatite a vsi4ki koito rabotqt da jiveqt normalno no normalno li e 1 servitior da polu4ava pove4e ot 1 u4itel a s komentara 4e ne si gledat rabotata prosto ne sam saglasna tova ne e vqrno kak togava imame tolkova nagradi na mejdunarodni sastezaniq

Народө былгарски!Кога штө прөстанө да мислиш по соҹиалистич и да си свөриш часовника!Былгариа нө ө вөчө 13 сывөтска рөпублика,а члөн на Өвропөс обштност.А там отношөниата работник-работодат&# всички нива, сө урөждат само от өдинствө оторизиранитө за това институҹии-син и Сыуз на работодатөлит& нама право да сө бырка там и актуализиранөт на браншовитө работни заплати ө рөгламөн сыс ЗАКОН.А при нас какво ө??Ван Ордөн го каза онзи дөн.Дыржавата ни прилича на блато ,пылно с алигатори.По-точно нө можө и да сө кажө.

Всеобща стачка, но без лекетата К.Трнчев и Ж.Христов.

Това не е България-това е АБСУРДИСТАН!!!!

пародия на синдикати,пародия на заплащанеБългария

РАБОТЯ В БДЖ,ЗАПЛАТИТЕ СА УНИЗИТЕЛНО НИСКИ,,,250ЛВ,-БЕЗ ХРАНАТА,ТРЯБВА САМО ДА СПРЕ ТРАНСПОРТА ЗА 2-3 ДНИ И ПОМЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, ТОГАВ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ И ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ,

това самият министър ли го пише: Николай Василев е много сериозен човек и върши работа колкото 10 Желязкохристовци!!! А тези псевдосиндикати... ??? тези хора от площада така ще му дръпнат шалтера, че ще се крие зад щитовете на полицаите чак до самолета за Лондон!

Сега идвам от протеста пред бермудския триъгълник. Поне 4000 без полицаите, с тях - 5000 :)

Неврастеника Ники не е за озаптяване, а за уволняване. За толкова години във власта нищо полезно не свърши /освен за себе си /.

Николай Василев е много сериозен човек и върши работа колкото 10 Желязкохристовци!!! А тези псевдосиндикати изобщо не защитават обикновенните работници а са гъсти с работодателите и им играят по свирката... срещу заплащане разбира се!!!

Д-р Тренчев като ни оправи тука, ще става евродепутат, че да ни оправи и от там..

Писна ми от тоя Желязко Христов и Д-р Тренчев. Като им посвършат парите и веднага изнудват правителството със стачки. Синдикатите докараха комунистите на власт, сега ги поддържат и винаги преди избори казват, че ще обявят стачка. Правителството вдига заплатите с лев - два и синдикатите благодарят за грижата. Пълен цирк.

А да да, синдикатите - само искат да си правят PR, като самите те са мастити и корумпирани дъртаци! А и са с всяко правителство, докато им изнася! Отделно че не могат да организират никой друг, освен техните шофьори!

Ми кой за колкото е учил. Бахти, всякакви лумпени и идиоти отиват в транспорта щото за друго не стават, искат да взимат пари. Когато в БГ почне да се плаща според обществената значимост на това което правят, тогава може и да вземат някакви пари. И пак не е сигурно - да транспорта е важен, шофьор обаче може да бъде всеки. Тъй че - кви пари за тях. Пак от мойте данъци. И без друго в транспорта се возят само пенсионери. Какво става - плащаме им на пенсионерите пенсиите от нашите данъци, плащаме и на транспорта от нашите данъци да вози пенсионерите. Друг е въпроса че на пенсионерите пенсиите им нямат нищо общо с това което трябва да получават. В България трябват реално работещи и произвеждащи хора - т.е. не на бюджет а на реално реализирана продукция.

Няма ли кой да спре този смешник и смешниците с него, които от бусовете си вадят знамената и са на всяка манджа мерудия?

СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА КРАЧЕЩ КАПУТ ЩЕ ТИ МИСЛИ ДА УВЕЛИЧАВА ЗАПЛАТИ -ЧАКАЙТЕ ...

Тия синдикати не можаха нито вднаж да организират хората в цялата страна във всички работни браншове.Погледнете какво правят във Франция,Гърция,Итали и др.Всички стачкуват и взаимно се подкрепят.А тука всеки се мисли за най-важен за това сме на това дередже.

6to da ne bi akciza varhu domashnata rakia da vi se struva 4e e neshto po-vajno ot dohodite.6toto ako e taka i az vi kazvam bahti tapite tapanari 1000 pati

Само учителите си траят / Тяхната заплата е цели 145 евро-европейско ниво!!!/. Те стачкуват пасивно. Просто не си гледат работата както трябва. В момента дружно си отглеждаме едно необразовано поколение.

А защо протестира и България Еър, нали вече не е много много държавна? Друг е въпросът, че там пилотите взимат огромни заплати, но периодично си стачкуват - почти профилактично!

bahti tupanarite

Сега ми се припсува, ама няма да го правя само от добро възпитание. Само транспортния труд ли е важен в тази държава. Минат 1-2 години и айде увеличение. И знаят, че като блокират танспорта на няколко големи града и работата е готова. Не виждам просто как един шофьор може да получава повече от научен работник. Това е парадокса наречен България.

А защо протестира и България Еър, нали вече не е много много държавна? Друг е въпросът, че там пилотите взимат огромни заплати, но периодично си стачкуват - почти профилактично!